Ederiz tabii daha benimde belli değil tatlım bata var bakalım inşallah benimle kalır bebişim.. bugün kan vericem bakalım.KIZ BU GRUPTA BİR HAMİŞ OLMAYAN BEN Mİ KALDIM ???? Tüm hamişler oturun bana dua edin yaaaa bende istiyorum bendeeeee
@Efulimm41 @Searte @dlkkydlntpl @Hilal coban @Umudumbitmedi_
Canim bu uygulamanin adi ne evet bende gördüm cizgiyi inşallah hamilesindir :)) bu arada erken gebelik testiylemi yaptinCanım bak şimdi ayın 10 u yumurtlama benim en son ilişkim ayın 8 inde oldu. Son ilişkimden bu yana 9 gün geçmiş yumurtlamadan beri de 7 gün geçmiş.
Amin çok canım dualarım seninle bebişinde öyleEderiz tabii daha benimde belli değil tatlım bata var bakalım inşallah benimle kalır bebişim.. bugün kan vericem bakalım.
Bizim başımız kel mi yaaa bizde istiyoruuuzBen de varım ben de ben de
Ay canım Allah razı olsun çok teşekkür ederimAmin çok canım dualarım seninle bebişinde öyle
Canim ben az once cuma vakti kuran okurken hepiniz icin ettim dua merak etme :)KIZ BU GRUPTA BİR HAMİŞ OLMAYAN BEN Mİ KALDIM ???? Tüm hamişler oturun bana dua edin yaaaa bende istiyorum bendeeeee
Dualarim sizinle cuma vakti kuran okurken hepnize ettim kuzum duaBen de varım ben de ben de
Allah razı olsun canım benim çok ihtiyacım var duaya gerçekten bu ay çok istiyorum niyeyse :)Canim ben az once cuma vakti kuran okurken hepiniz icin ettim dua merak etme :)
Canim aynisi bende de oldu 3 4 gun once agliycak dereceye geldim bende zor tamamladim bende 2. Kez oldu oHayırlı olsun canım sağlıklı bi gebelik olsun inşallah :)
Maşallah size yaa darısı bizim basımıza inş :)
@Senella ne alemdesin kuzum var mı bişeyler :)
Searte yok bebeğim yapmıcam test ama yok bu ay yaa ben biliyorum hiç hissetmiyorum :)
Yalnız kuzum dün akşam ilişki oldu bizim ama ağlıcaktm nerdeyse kasıklarım çok feci acıdı yani resmen eziyetti bir an önce bitsin diye bekledim öyle diyim yani
o neden oldu anlamadım yaaa eşim de niye söylemedin die kızdı bana
Kızlae kullanın gece yatarken kullanın 200mg ı daha iyi ben gece yatarken içiyrm uyku yapıyor ya hem direk uyuyuyorum o srsemliği hissetmyrm .Bana 100lük yazmış vajinadan alıyorum yine de sersem yaptı beni. Mide bulantısı yok ama başdönmesi ve uyku hali var.
Bana da 14 gün dedi daha 1 gün kullandım nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Rabbim hayirlisini versin canim olur insallah kendini yipratma. Tedavi goruyomuydun sen konustuysak bile karisiyo herkes birbirine kusuruma bakmaAllah razı olsun canım benim çok ihtiyacım var duaya gerçekten bu ay çok istiyorum niyeyse :)
Yok canım ne kusuru ben evlenmeden gittim doktora bir kaç gün önce ultrasondan baktı kan testi yaptı hiçbir sorunun yok dedi bende çocuğum olur mı yani dedim olur inşallah yumurtalıkların tertemiz büyüklükleri iyi Kandada bir şey yok demişti ondan sonra ilk ayımda hapla korundum ikinci ay eşim korundu sonrasında hiç korunmadık ama bebek olsun diye de bir şey yapmadık bu iki aydır sıkı çalışmadayız 7 aylık evliyim bakalım bekliyorum işte :)Rabbim hayirlisini versin canim olur insallah kendini yipratma. Tedavi goruyomuydun sen konustuysak bile karisiyo herkes birbirine kusuruma bakma
Canım normal gebelik testiyle yaptım. Hassasiyeti 20 imiş. Uygulamanın adı da period calenderCanim bu uygulamanin adi ne evet bende gördüm cizgiyi inşallah hamilesindir :)) bu arada erken gebelik testiylemi yaptin
Ooo daha erkenmis kuzum olur insallah ya vucut kendini hazirliyodur emin ol onunda bi asamasi var bana doktorum oyle demisti. 30 yas altina 1 sene uzerine 6 ay kendileri denemesi icin sure veriyorum cunku vucudunda kendini hazirlamasi gerek demisti. Gun asiri iliski olsun gerisi Rabbime kalmis artik canim :)Yok canım ne kusuru ben evlenmeden gittim doktora bir kaç gün önce ultrasondan baktı kan testi yaptı hiçbir sorunun yok dedi bende çocuğum olur mı yani dedim olur inşallah yumurtalıkların tertemiz büyüklükleri iyi Kandada bir şey yok demişti ondan sonra ilk ayımda hapla korundum ikinci ay eşim korundu sonrasında hiç korunmadık ama bebek olsun diye de bir şey yapmadık bu iki aydır sıkı çalışmadayız 7 aylık evliyim bakalım bekliyorum işte :)
Kiz bende gordum senin testte hadi bakalim vardir insallah hemen heveslenemiyorum ama bata kadar bekle ha kan verme sakın :)Canım normal gebelik testiyle yaptım. Hassasiyeti 20 imiş. Uygulamanın adı da period calender
Canım kan vermeyeceğim şimdilik beklemedeyim. Yarın bi daha test yapıcam evde artık testle kontrol ederim. Ben de tam hamileyim diyemiyorum teyit olmadan.Kiz bende gordum senin testte hadi bakalim vardir insallah hemen heveslenemiyorum ama bata kadar bekle ha kan verme sakın :)
Aynen öyle canım herkes erken diyor eşime doktora gidicem dedim kafayı mı yedin diyorOoo daha erkenmis kuzum olur insallah ya vucut kendini hazirliyodur emin ol onunda bi asamasi var bana doktorum oyle demisti. 30 yas altina 1 sene uzerine 6 ay kendileri denemesi icin sure veriyorum cunku vucudunda kendini hazirlamasi gerek demisti. Gun asiri iliski olsun gerisi Rabbime kalmis artik canim :)
Kiz bende varım tek değilsin bu ay olmazsa da inşallah bidaki ay a bizde veririz mujdemizi :)KIZ BU GRUPTA BİR HAMİŞ OLMAYAN BEN Mİ KALDIM ???? Tüm hamişler oturun bana dua edin yaaaa bende istiyorum bendeeeee
İnşallah canım artık gebelik testinden soğudum negatif görmekten bizi şaşırtıp gelir inşallah Bebeler :)Kiz bende varım tek değilsin bu ay olmazsa da inşallah bidaki ay a bizde veririz mujdemizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?