Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZ BU GRUPTA BİR HAMİŞ OLMAYAN BEN Mİ KALDIM ???? Tüm hamişler oturun bana dua edin yaaaa bende istiyorum bendeeeee
@Efulimm41 @Searte @dlkkydlntpl @Hilal coban @Umudumbitmedi_
Ederiz tabii daha benimde belli değil tatlım bata var bakalım inşallah benimle kalır bebişim.. bugün kan vericem bakalım.

KIZ BU GRUPTA BİR HAMİŞ OLMAYAN BEN Mİ KALDIM ???? Tüm hamişler oturun bana dua edin yaaaa bende istiyorum bendeeeee
Canim ben az once cuma vakti kuran okurken hepiniz icin ettim dua merak etme :)

Canim aynisi bende de oldu 3 4 gun once agliycak dereceye geldim bende zor tamamladim bende 2. Kez oldu o

Bana 100lük yazmış vajinadan alıyorum yine de sersem yaptı beni. Mide bulantısı yok ama başdönmesi ve uyku hali var.
Bana da 14 gün dedi daha 1 gün kullandım nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Kızlae kullanın gece yatarken kullanın 200mg ı daha iyi ben gece yatarken içiyrm uyku yapıyor ya hem direk uyuyuyorum o srsemliği hissetmyrm .

Kan pıhtılsmasını soran biri vardı az önce okudum sormustu böyle sorunu olan varmı bende var canım iki genimde mutasyon o yüzden kan sulandırıcı ipne basladı doktorum .

Rabbim hayirlisini versin canim olur insallah kendini yipratma. Tedavi goruyomuydun sen konustuysak bile karisiyo herkes birbirine kusuruma bakma
Yok canım ne kusuru ben evlenmeden gittim doktora bir kaç gün önce ultrasondan baktı kan testi yaptı hiçbir sorunun yok dedi bende çocuğum olur mı yani dedim olur inşallah yumurtalıkların tertemiz büyüklükleri iyi Kandada bir şey yok demişti ondan sonra ilk ayımda hapla korundum ikinci ay eşim korundu sonrasında hiç korunmadık ama bebek olsun diye de bir şey yapmadık bu iki aydır sıkı çalışmadayız 7 aylık evliyim bakalım bekliyorum işte :)

Ooo daha erkenmis kuzum olur insallah ya vucut kendini hazirliyodur emin ol onunda bi asamasi var bana doktorum oyle demisti. 30 yas altina 1 sene uzerine 6 ay kendileri denemesi icin sure veriyorum cunku vucudunda kendini hazirlamasi gerek demisti. Gun asiri iliski olsun gerisi Rabbime kalmis artik canim :)

Aynen öyle canım herkes erken diyor eşime doktora gidicem dedim kafayı mı yedin diyor ne biliym insan evin içinde bir ses istiyor ya :)

Kiz bende varım tek değilsin bu ay olmazsa da inşallah bidaki ay a bizde veririz mujdemizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…