Arkadaşlar bu seferki aşılamada da Rabbim nasip etmedi bebek imtihan devam ediyor üzüntü var ama isyan yok... şikayet etmek yok... Rabbim sabırlar versin inş.. artık 3. aşılamayı yapmayacagız kendi akışına bırakacağız bu arada artık tup bebek için birön görüşme yapacagız doktorlarla yazdan sonra tüp bebek niyetine girecegiz nasip olursa ... Dualarınızı esirgemeyin... bizim için...
Arkadaşlar bu seferki aşılamada da Rabbim nasip etmedi bebek imtihan devam ediyor üzüntü var ama isyan yok... şikayet etmek yok... Rabbim sabırlar versin inş.. artık 3. aşılamayı yapmayacagız kendi akışına bırakacağız bu arada artık tup bebek için birön görüşme yapacagız doktorlarla yazdan sonra tüp bebek niyetine girecegiz nasip olursa ... Dualarınızı esirgemeyin... bizim için...
slm arkadaşlar bende iğne kullanmaya başladım puregon diye göbekten yapılan bi iğne bu hafta aşılamam olcak umarım tutar da bebeğim olur hepimize 2008 hayır getirir umarım.
Kızlar günaydın. Güzel bir haftasonu geçirmeninz dileğiyle. Bugün tüp bebe merkezi ile görüşmem var. Bakalım son noktayı nasıl koyacağız tedavi öncesi
Aşılamanın başarız olmasına üzüldüm. Dilerim tüp bebeğe bile gerek kalmadan doğal şekilde bebişiniz olur.Hayırlsı olsun inş.. sizden bir şey rica edeceğim... folüküller çatlatılsada içinden yumurta cıkmassa tutmuyor bu tüp bebek içinde geçerli... kadından folüküllleri toplayıp mikroskop altında baktıklarında eğer yumurta çıkmassa tüp bebek bile iptal ediliyor ... bu aşamaya kadar olan ücret ne kadar bilen varmı acaba ?
İnşallah inşallah hayırlı olsuna.s.
eşinde sperm azlığı ve hareketsizliği olup da aşılaması tutan var mı????
Kızlar microda e2 testi için sabah aç karnına mı kan vermek gerekiyor acaba? Eurofertil'deki IVF koordinatörü "ilk seferde sabah gelmenize gerek yok" gibi bir laf etti de. Bende hiç sormadım daha sonraları sabahları mı gelmek gerek diye.
Merhaba , benim eşiminde ilk ölçümlerinde sperm sayımı biraz azdı 1 ay boyunca Doktoru Çinko hapları ve bolca Keçiboynuzu pekmezi verdi. 1 Ay sonunda sayımı yaklaşık 3 katına çıkmıştı. Doktor tavsiyesi :) Arttırmada işe yarıyor bence aşılama yaptırana kadar denemelisiniz. İşe yarıyabilir.a.s
Canım önce kandaki düzeyine bakılması gerekmez mi? "Evde var" diye eşine fazladan boşuna çinko yüklemesi yapma :)naniknanikDeniyoruz keçiboynuzunu, evet farkediliyor aslında beslenmenin yararları.Benim eşim fındık, ceviz yediğinde bile farketmişti.Şimdi kimbilir nasıl oldu.Çinko da mı işe yarıyomuş.aaa evde çinko tabletim vardı benim en bi bakaım :))
2. aşılamanda bol şanslar..
Merhaba arkadaşlar, yarın ilk aşılamam yapılacak. Çok heyecanlıyım :dance:
canım şansın bol yolun açık olsun,bebişlerinde sana sıkı sıkı tutunsun inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz..
Arkadaşlar ben 29 aralıkta aşılama yaptırdım ilk 2 gün kasıklarımda ağrıdan duramadım sonradan geçti. Bugün 9. günü adetim yaklaştı normalde ama hiçbir tepki yok. Ağrım yok, gögüslerim şişmedi, insanın hamile kalınca cildi koyulaşırmış öylede olmadı, Sizce aşılamadan kaçgün sonra test yaptırmak gerek.Acelemi ediyorum acaba?
Arkadaşlar ben 29 aralıkta aşılama yaptırdım ilk 2 gün kasıklarımda ağrıdan duramadım sonradan geçti. Bugün 9. günü adetim yaklaştı normalde ama hiçbir tepki yok. Ağrım yok, gögüslerim şişmedi, insanın hamile kalınca cildi koyulaşırmış öylede olmadı, Sizce aşılamadan kaçgün sonra test yaptırmak gerek.Acelemi ediyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?