dddm ben progesteron kullanıyorum,geciktiren oo
internetten arstırdım
çim cekiliyor sanki.bel agrısı oldu mu?sende kusura bakma...sorularımla sıkmak istemem...senağlama
aynı dertteyiz canım sabahtan beri progesteronjel ile ilgili okumadığım sayfa kalmadı ben görmedim geciktirdiğine dair ama prgesteron kapsul geçiktirme ihtimali varmış doktorumda öle syledi aradım bu gün kan verecektim doktorum öyle söyleyince vazgeçtim ağlamaktan delirdim. benim normaldede adet düzensizliğim oldu için korkuyorum canım sende varmı adet düzensizliği bilmiyorum ama. ama leke geldiyse kesin hamilesin sen bence ama nolur yapda şu testi beni cesaretlendir.sabah yapcam bende eşime aldırdım idrar testi bakalım yok ama neyse 20 . günüm ama tık yok yakafamçokkarıştı
aynı dertteyiz canım sabahtan beri progesteronjel ile ilgili okumadığım sayfa kalmadı ben görmedim geciktirdiğine dair ama prgesteron kapsul geçiktirme ihtimali varmış doktorumda öle syledi aradım bu gün kan verecektim doktorum öyle söyleyince vazgeçtim ağlamaktan delirdim. benim normaldede adet düzensizliğim oldu için korkuyorum canım sende varmı adet düzensizliği bilmiyorum ama. ama leke geldiyse kesin hamilesin sen bence ama nolur yapda şu testi beni cesaretlendir.sabah yapcam bende eşime aldırdım idrar testi bakalım yok ama neyse 20 . günüm ama tık yok yakafamçokkarıştı
SEFİLCİM SEN HALA YAPTIRMADINMI TEST. NASIL DAYANIYORSUN?20. güne kadar geciktirmez canım bence hemen yap.HAMİLESİNDİR. TEBRİKLERRRRRR ŞİMDİDEN
canııım keske yanımda olsaaannn.coook kötüyüm yaaaa.cokkk agrım var benim,ben pcosum zaten adetlerim hiç düzenli olmaz.ama varya....belim kopuyor agrıdan kasıklarım arada bir sancı geliyor gidiyooo....yarın yaptırıyorum kandan yeter artık varsa var.yoksa offf yaaaa....sende agrıdamı yok?senağlama
cnm benim bugün 15.günüm asılamada belim kasıklarım coook agrıyor.bugün kahve leke geldi coook azıcık.sanırım tutmadısenağlama
canım yaaaaaa neden bu kadar stress yapıyor kendini yıpratıyorsun.15. gün ise yaptır testi. yaptırmazsan olumsuzluk olmayacak diye birşey yok ki. yada tam tersi...
allahın dediği oluyor canım biliyorsun bak bana 2 aşılama negatif ...olsun...olmayacak diye birşey yok
dinleme artık kendini..yarın iyi haberlerini bekliyorum canım benim
HAZALCIM bazen gebeliktede kan geliyor hatta adet görülüyor.Niye yapmıyosunuz ki,içiniz rahat olur ya.
HAZALCIM bazen gebeliktede kan geliyor hatta adet görülüyor.Niye yapmıyosunuz ki,içiniz rahat olur ya.
kızlar merhaba yumurtalarım istenen düzeye ulasmıs yarın catlatma ignemi vurulcam ve cumartesi sabah 10 da asılamam var esim calıstıgı icin orduda ve cumartesi sabaha zar zor yetisecek bunca kosusturmacanın icinde hep yalnız kaldım simdi asılamayıda tek basıma bekliyorum
cok kötüyüm korkuyorum ve heyecanlıyım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?