canııım keske yanımda olsaaannn.coook kötüyüm yaaaa.cokkk agrım var benim,ben pcosum zaten adetlerim hiç düzenli olmaz.ama varya....belim kopuyor agrıdan kasıklarım arada bir sancı geliyor gidiyooo....yarın yaptırıyorum kandan yeter artık varsa var.yoksa offf yaaaa....sende agrıdamı yok?senağlama
Aktüel ilk aşılamam geçen ay oldu şu çorap meselesini keşke seninle daha önce tanışsaydıkkta öğrenseydim,dondum yani :))) Birde sistit deli gibi ama serum yedim 2 kez, o idrar yanmasını Allah düşmanıma vermesin. Ayağa sıcak su torbası ve bol su içmek iyi geliyor.Aşılamada tutmadı benim bu ay yine deniyoruz. Doktorum 2. de şans daha fazla diyor. Bakalım ne olacak ben pek umutlu değilim.
canııım keske yanımda olsaaannn.coook kötüyüm yaaaa.cokkk agrım var benim,ben pcosum zaten adetlerim hiç düzenli olmaz.ama varya....belim kopuyor agrıdan kasıklarım arada bir sancı geliyor gidiyooo....yarın yaptırıyorum kandan yeter artık varsa var.yoksa offf yaaaa....sende agrıdamı yok?senağlama
SEFİL VE HAZALIMMM
sizlere şaşırdım ilk sefil geçikmem varsa ihtimalin yüksek ama kesin sonuç kan testindedir.5 gün daha bekle ve ister idrar yap baktın pembe kantesti yap sonuçu dokturuna söyle.ya şu zaman gel der yada iki gün sonra ikinci test ister.umarım mutlu sondur.
FAKAT HAZALIMM
kızım hemen beklemeden kan testi yaptır.Sonra çok pişman olabilirsin. ayrıca dr kan testi istemedi mi durmunu söylemedin mi?
* ya adette döndü ilaçın etkisi ile geçiyo ağrı yapıyor olabilir.kendine zarar vermekten başka birşey yapmıyorsun .............
* ya bir bi gebelik oluşmak üzeredir bebek tutunmaya çalışıyordur yada tutunmuş zorlanıyordur.Düşünki kese bir ahtıpot gibi ayaklarını rahim duvarına geçirmiş yada geçiriyor olabilir.Yada tutunduğu yerden aşağıya kayabiliyordur.
senin burada yapman bir gebelik varmı yok mu.Varsa bebeğe yardımcı olabilecek ilaçlar ve yapman gerektiğini öğrenmen..
buda ancak kan testi ile ortaya çıkar.
kötü düşünmek istetmiyorum ama senin yaramazın olmaması gereken bir yere yerleşmişte olabilir.
akşamveya sabah erken bekleme hemen kan testine
ne olduğunu öğren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
keşke olabilsem destek versem. bende pcosum. düzenli değil yani ama bende hiç ağrı olamadı hiç bişi olmadı yani ağrı olmaması daha kötü leke gelmeside avantaj canım ya sen hamilesin bence. bende hiç ağrı olmadı buda olmadığının delili yani sabah da test yaptım negatif.sonra çöpe attım dayanamadım yarım saat sonra bir daha baktım çooook hafif silik bi çizgi bana oldu umut yarın gidip kan verecem arkadaşlarımı aradım benim gibi olan varmı diye hepside silik çizgi vardır deyip beni umutlandırdılarrr.:sm_confused:
SEFİLLL İNAN CIGLIK ATTIMM.HAMİŞSİN SEN YAAAA...KIZIM DAHA TEST İÇİN ERKENDİ YANİ;İDRAR TESTİNDEN BAHSEDİYORUM.AMA HAFİFTE OLSA CIKMIŞŞŞ HADİ YARIN KAN TAHLİLİNE,,,BEN YARIN SONUÇ ALACAM AMA SEN NEDİYECEGİMİ BİLEMİYORUM.CNMMMM
canımmmmmmmmmmmmm bende yarın inşallah senin için çığlık atarım canım verdiğin destek bana o kadar moral oluyorki anlatamam test hala elimde silik çizgi hala var kaybolmamiş bu test beni geçekten umutlandırdı. yarın senin sonucun belli olacak inan bana ben değilsem bile sen hamileysen bu bile bana büyük mutluluk verecek.güzel haberler getir bize.düşünüyorumda eğer yoksa neden silik olan çizgi çıksınki böyle bişi olabilirmiki hemen göremedim ya silik olan çizgiyi umudum bu yüzden yok ama yoksa neden sonradan böyle bir çizgi oluşsunki başına gelen varsa cevap versin.gebelik yoksa bekleyen test sonradan silik bi şekilde belirebilirmi*
hadi esracım hayırlısı ile,
arkadaşlardan rica et 1 saat dinlen hastanede. hiç ama hiç korkma. kesinlikle acımıyor inan bana. bende korkmuştum ama işlem bitmiş doktor hayırlı olsun dedi ben bitti mi diye sordum hiç hissetmedim. sadece idrara çıkmadığın için baskı oluyor o kadar.
hayırlı haberlerini bekliyoruz. rahat ol emi!!
selam kızlar bugun saat 2 de aşılama olucak çok heyecanlıyım ve korkuyorum dua edın bana kızlar
mehay seninle aynı günü bekliyoruz canım
bende 14 martta öğrenecem sende var mı herhangibir belirti
benim sadece belim çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?