- Konu Sahibi EU2
-
sitede ne kadardır bulundugunuz beni enterese etmiyor hanımefendi
sadece yorumlarımı okumakla yetinmeyip anlamaya çalışmanızı öneriyorum
ben babanne ve annemden örnek verirken hah kaynana ve gelin profili budur! demeye getirmedim evvela bunu idrak edin
babannem dedem ve amcam bana onca eziyet çektirmesine rağmen annem kalkıp da ağzını açamamış vakti zamanında ama buna rağmen babanneme asla tek kelime kötü söz ettiğini duymadım
ha konu sahibesi gibi kalkıp da dik dik cevaplar verseydi büyür de büyür şimdi birbirlerinin kapısını açacak yüzleri olmazdı
herşeyi illa evli cocuklu hatunlar bilir diye bir kaide yok
Allah akıl vermiş düşünme gücü vermiş
çok şükür bende her ikisinden de ziyadesiyle var :smiley-cool:
siz eğer kaynananızla beraber yaşamayı kabul etti iseniz onun sizin hayatınıza karişmasını peşinen kabullenmişsiniz demektir zaten
begenmiyorsanız evinizi ayirin olsun bitsin
"hayır efendim ne münasebet!" demek kendinizi kandırmaktır
eğer hareketlerinden rahatsız oluyorsanız "annecim şöyledir annecim böyledir, annecim doktor öyle yapmamamız gerektiğini söyledi" şeklinde yumuşatır öyle dersiniz diyeceğinizi...
yok sen cahilsin yok öyle demek istemedin böyle demek istedin diyerek laf yarişina girmek bu olayı iyice içinden çıkılmaz hale getirir
benden söylemesi
bildiğinizi okuyun görün bakalım neler oluyo
ne varsa şu prinç ununda..tübe tübeee...habire yedircem diye uğraşıyorlar bebişlere. yenilikleri kabullenemiyorlar sanırım. halbuki mamada daha çok vitamin var, onları hastalıktan koruyacak takviyeler var ama dinlemıyorlar bıle en dogru onlar ne yazık ki.
arkadasim hic laf dalasina girmek degil maksadim sadece bir kac soru sormak istedim sana cevap verme lutfunda bulunursan sevinirim,
Senninde cocugun olsaydi ve kaynanan bebegin agladigi halda kizim git emzir demeseydi sen o izin verene kadar anneyin yaptigi gibi cocugunun karnini doyurmazmiydin ?? kadinda gicikligina gidip emzirsen problem cikariyor , yada annecim doktor her 3 saatde emzirmemi soyledi mi deyip kadinin pasa gonlunu yapardin??
ve gercekten o benim kocamin annesi ne derse dogrudur onu yaparim mi derdin?? birde merak etdim meslegin gercekten doktormu insallah doktor degilsindir bir doktorun boyle dusunmesine cok uzulurum ..
"herşeyi illa evli cocuklu hatunlar bilir diye bir kaide yok " demisin evliye birsey diyemem ama cocugu olmayan cocuk icin neler yapila bilir anlayacagini sanmiyorum !!, bir anne cocuguna zarar verecegini dusunse kendi annesi bile olsa esi bile olsa yakar ama cocuguna zarar verdirmez bunu sadece ve sadece anne olanlar bilir!!
Aslında bu konuda çok yaralıyım..
Gerçi ben değil annem yaralı ya..
Sadece onun dolu dolu gözlerle anlattıklarını biliyorum..
Kayınvalide ile yaşanmaz..
Kayınvalide ile yaşamak zorunda ise gelinler haklarını savunacak,aman annecim öyle yapmayalım,böle yapalım canım cicim,gülüm...demesinler böyle..
Zamanında gelinler boyunlarını eğmiş de ne olmuş..
Size bir şey olmamış olabilir ama annem ilk kızını 2 günlük bebe iken kaybetmiş,kayınvalidesine sustuğu için..
senin hikayen çok dramatikmiş üzüldüm:çok üzgünüm:
Bilenler bilir..
Ne kadar haksız olsalar da hep gelinlerin tarafındayım ben!!!!:1hug:
Annemin de kendimin de kayınvalidelerimizi yakınen tanıdım..
Hayırları değil şerleri vardı devamlı yanıbaşımızda..:umursamaz:
Şükürler olsun ki Rabbime,her iki kadını da hayatımızdan çıkardık..
Şimdi kendileri çalıp kendileri oynasınlar..zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?