Oğlum Yusuf, eşimin amcasının adı aynı zamanda benim çok yakın bir dostumun adı.
Kızım Bilge, kız kardeşimin adını verdim kızıma O'da benimkini verdi. Eşimde sağolsun hiç kırmadı bizi, bende O'nu kırmamıştım tabi...
Şimdilerde 20-25 sene sonrayı düşünüyorum torunlarımın isimlerini...
Allah bagislasin canim....ikisinde cok güzel isimleri var....Şeniz
evet torunlari bende merak ediyorum insaallah görürüz o günleri....:1hug:
benim oğluşumda anıl mete anılı 7 aylıkhamileyken keybettiğim erkek kardeşim istiyordu mete yide eşim istedi
Hilal Süverçe adı kızımın..
ben koydum ismini zaten 3 aylık hamileyken babasından ayrılmıştık dogurdugumdan haberi bile yoktu...
Ben sadece SÜVERÇE olsun istiyordum ama duyulmuş bi isim olmadıgı için annemler yarın öbürgün okulda sokakta arkadaşları dalga geçer yok serçe yok güvercin derler çok istiyosan 2 isim koy dediler...
bende tamam dedim ama ilk isim ne olacak bi türlü bulamadık hoca ismini koymaya geldiginde birden agzımdan Hilal Süverçe olsun lafı çıktı ve Hilal Süverçe oldu...
benim oğlumun adı da deniz. Babası koydu.
cok güzel bir isim :1hug:bende simdiye kadar hic duymadim.....Allah bagislasin...kiziniŞeniz
canim benim Allah bagislasin ve Kardesinede rahmet eylesin......:çok üzgünüm:
Amin canım cümlemizinkini allah bagışlasın...SÜVERÇE cennet kuşu demek cennetteki kuşun adı...
benim Allah bağışlarsa 2 tane çocuklarım var oğlumun adını eşimin babası koydu ilk torun olunca malum bir şey diyemedik ismi (aycan) biz halada pek beğenmiyoruz oğlumunda hoşuna gitmiyor ismi bazı kız çocuklarında duyduğu için kızımın ismini ben koydum kayınpeder bunada karışmak istedi ama ben izin vermedim kızıma hamileyken rüyamda görmüştüm ismini ceyda koymuştum ve rüyanın çok etkisinde kalmıştım onun için ismini(ceyda) koydum:asigim::asigim:
benim oglumun adı eray.ben istedim bu ismi,çünkü oğlum babasının kopyası çok benziyor,,isimleride benzesin istedim,babasıda kabul edince koyduk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?