ocuklarmzn isimleri...

doğa ezgi.
ben koydum adını. doğacağı güne kadar doktor kız dediği halde erkektir diye isim düşünmedim.son dakika ismi oldu. doğa benim ismimin baş harfi ezgi de eşimin isminin baş harfiyle başlasın diye istedim.
bu arada iyiki kız olmuşş..
:dance:

benim kızımın ismide berra internette isim ararken bu sim çok dikkatimi çekti hemen kuran da yer alıp almadığına ve anlamına baktım evet kuranda vardı ve anlamı bereketli olan bereket getiren anlamında ismi söylemesi zor çevremdekiler ilk zamanlar çok zorlandı telafuzda ama şimdi herkes alıştı :roflol:

Oğlumun adına daha 1 aylık hamileyken karar vermiştik. Ancak doğuma iki gün kala gelen kayınvalidem son anda değiştirmemizi istedi Fırat adını düşünürken; bu kez isim aramaya koyulduk bebek 8 günlük olunca Timuçin adını koyduk. Kızıma hamileyken ise annem Tuğba kayınvalidem Tuğçe ismini istedi baktım olmayacak birinden biri kırılacak ben hep aklımda olan Hilal ismini koydum, onların değil ama benim çok içime sindi kızımın adı.

merhabalar benim 13 aylık oğlumun adı kaan bera.kaanı ben koydum berayıda babası istedi.bera tek ve erdemli demekmiş.bazen berrayla karışsada biz ismini seviyoruz.inşallah kendiside memnun kalır.

senağlama:teselli:Büyük oğlumun ismi cavit ,küçüğü umutcan.Büyüğünün ismini Berkay koymuştum.Fakat doğumdan iki gün sonra kayınpederim ölünce onun adını verdiler.Çok üzülmüştüm ölünün ismini söyleyemem diye.Ve oğlumun ismini tam iki sene söylemedim ,kırılmıştım.Hala içimde yara tam onaltı sene oldu ama yara işte.Bence çocuğa isim vermek bir annenin en doğal hakkı.Düşünsenize tam dokuz ay karnında taşı o kadar sıkıntılara katlan ,büyüt .Anne ya bunun başka bir telafuzu varmı.Cennet anaların ayağı altında hakkı ödenirmi hiç?Annemden uzak yaşıyorum,annemi çok özlüyorum.Keşke yanında olabilsem .Seni seviyorum anneciğim.

Benim Oglumun Adi Kerem Adini Ben Koydum.hem Modern Hemde Kuranda Gectigi Icin Koydum.anlami Asaletli Soylu Demek

çok üzüldüm ayrıldığınıza peki hala babası bilmiyormu bebeğinizin varlıgını:çok üzgünüm:

büyük kızımın adı Betül Kezban Betülü ben koydum Kezban her ne kadar içime s.nmesede kayınpederimin annasinin ismiymiş tutturmuştu Kezban olacak diye ama hep Betül ismini kullanıyoruz.....
oğlumun ismi Muhammed Baran Muhammedi ben Baranı İse babası KOydu.....
küçük kızımın ismi ise diğerleri iki isimli diye düzeni bozmadık ve Sena Miray oldu SENAyı ben Mirayı ise can dostum koydu ve isim annasi oldu ayrıca oğlumunda süt annesidir canımcım

benim oğluşumun adı ahmet kağan ahmet'i babası kağan'ı ben koydum tatlicadiarzu

çok üzüldüm ayrıldığınıza peki hala babası bilmiyormu bebeğinizin varlıgını:çok üzgünüm:

Kızım 6 aylıktı ögrendi dogurdugumu..ayrılıktan sonra hemen hemen 1 yılı aşkın bi zaman görüşmedik çevresindende kimseyle görüşmemiştim...hamile oldugumu biliyordu ama ben ayrılınca bebegi aldırdıgımı düşünmüş...kızım 6 aylıktı ögrendiginde...şok yaşadı resmen...kızımı ilk gördügündede '' ya bu aynı bana benziyor '' dedi....

sonra tekrar hilal için barıştık ama yürümedi kızım 6yaşındayken tekrar ayrıldık 8 yaşındaykende resmi resmi olarak boşandık...

evet hanimlar, nerdesiniz???
cocuklarinizin isimlerini sizmi verdiniz yada baskalarimi???
neden ????paylasmak isterseniz buyrun....

Benim henüz cocugum yok ama fazlasiyla isim var...
Gecen rüyamda gördüm oglum olmustu ve onu ozanim diye seviyordum. onun icin oglum olunca ismini Ozan Koyacagim.

diger düsündügüm isimler:
Melissa Dua
Dilara Nisa
Halil Isa

Dilara ve melissa isimlerini esim en basindan beri kizlarimiz olursa koymayi düsünüyordu. bende cift isimlere ve Nadir görülen isimlere bayildigim icin yanina ek olarak begendigim isimleri koydum.

Halil Isa isimleri ise tamamen benim icadim

Benim Bir Oğlum Vardi öldü Adi Da Muhammed Efe ...
Ama şimödi Hamileyim Kizimiz Olacak Allah Nasipederse Inşallah Adini Ne Koyacağimiza Kararvermedik.fikri Olan Varsa Söylesin ...

Valla Ben Ne Hamileyim Nede Anneyim Ama çocuklarimin Ismi Hazir :)
Erkek Olursa Toprak Arda
Kiz Olursa Kardelen
Nasil Begendinizmi :)

oğlumun adı yusuf mert teyzesi istedi ailede yok rüyasında görmüştü bizde yusuf peygamberin ismi olduğu için koyduk Şimdi ikinciye hamileyim allah nasip ederse onuda yunus emre veya yağız efe koymak istiyorum

Benim Bir Oğlum Vardi öldü Adi Da Muhammed Efe ...
Ama şimödi Hamileyim Kizimiz Olacak Allah Nasipederse Inşallah Adini Ne Koyacağimiza Kararvermedik.fikri Olan Varsa Söylesin ...

canim ogluna Allah rahmet etsin ve sanada sabir versin.. üzüldüm gercekten...
Insaallah güzelim, Allah sana hayirli evlatlar versin..........kizini adi icin ona yakisan bir isim bulursun anlamida güzel olsun insaallah.....
benim fikrim mesela sevde cok güzel bir isim(peygamber efendimizin s.a.v. hanimlarindan birtanesinin ismi)sevgilerle.........

antepligelin canim masaallah cok güzel isimler düsünmüssün ve rüyanda görmüssün varya simdi birtane daha bebisim olacak olsaydi isimlerden birini alirdim.....
chosen´cigim sen tam kararlisin isimleri hazirlamissin , simdilik bebisler eksik...cenabi Allah insaallah sana nur topu gibi evlatlar verir ve isimelerini verirsin.....
canset canim Allah bagislasin cocuklarini, isimleri yusuf ve yunus emre cok güzel, sahipleri gibi kalplere sahip olurlar insaallah....

layla41 canim oglunu Allah bagislasin....cok iyi yaptiniz.....

hepinizi öpüyorum .................

Insallah bir bebegin daha olurda koyarsin ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…