Hilal Süverçe adı kızımın..
ben koydum ismini zaten 3 aylık hamileyken babasından ayrılmıştık dogurdugumdan haberi bile yoktu...
Ben sadece SÜVERÇE olsun istiyordum ama duyulmuş bi isim olmadıgı için annemler yarın öbürgün okulda sokakta arkadaşları dalga geçer yok serçe yok güvercin derler çok istiyosan 2 isim koy dediler...
bende tamam dedim ama ilk isim ne olacak bi türlü bulamadık hoca ismini koymaya geldiginde birden agzımdan Hilal Süverçe olsun lafı çıktı ve Hilal Süverçe oldu...
çok üzüldüm ayrıldığınıza peki hala babası bilmiyormu bebeğinizin varlıgını:çok üzgünüm:
Valla Ben Ne Hamileyim Nede Anneyim Ama çocuklarimin Ismi Hazir :)
Erkek Olursa Toprak Arda
Kiz Olursa Kardelen
Nasil Begendinizmi :)
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA EVLENİRSİN DE KOYARSIN BEBİŞİNE ...
Benim Bir Oğlum Vardi öldü Adi Da Muhammed Efe ...
Ama şimödi Hamileyim Kizimiz Olacak Allah Nasipederse Inşallah Adini Ne Koyacağimiza Kararvermedik.fikri Olan Varsa Söylesin ...
antepligelin canim masaallah cok güzel isimler düsünmüssün ve rüyanda görmüssün varya simdi birtane daha bebisim olacak olsaydi isimlerden birini alirdim.....
chosen´cigim sen tam kararlisin isimleri hazirlamissin , simdilik bebisler eksik...cenabi Allah insaallah sana nur topu gibi evlatlar verir ve isimelerini verirsin.....
canset canim Allah bagislasin cocuklarini, isimleri yusuf ve yunus emre cok güzel, sahipleri gibi kalplere sahip olurlar insaallah....
layla41 canim oglunu Allah bagislasin....cok iyi yaptiniz.....
hepinizi öpüyorum .................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?