benim kızım var daha 4 aylık esila adını ben koydum ilk duyduğumda bu ismi bana anlam olar cenneteki iyi meleklerden birinin ismi denmişti kuranda da geçiyo ben çok istedim bekarlıktan beri aklımdaydı o yüzden kimseye sormadık
İlk hamile kaldığımda oğlumuz olursa Göktuğ olsun dedik ama rabbim bize dünyalar güzeli kızımızı gönderdi yaniGÖKNUR umuzu .tam 9 sene sonrada oğlumuza kavuştuk .Çok farklı isimler düşündük ama sonuçta yine GÖKTUĞ da karar kıldık.Rabbim tüm yavrularımıza sağlıklı yıllar,başarılar versin.Bizi onlarsız,onları bizsiz bırakmasın.
Benimde iki tane çocuğum var. Kızımın adı SEVCAN, oğlumun ismi SERCAN.
Benimde çocuğumun cinsiyeti henüz belli değil.
ama oğlum olursa eşimin adı Burç.Burç Alp koyucaz.:asigim:
Kızım olursa da Rahmetli anneciğimin adı Mualla.Mualla Alize koyucaz:çok üzgünüm:
ilk çocuğuma hamileyken,herkes senin kızın olacak dedi..............ama eşim tutturmuştu,erkek olacak adıda aliosman olacak diye.........eşimin biz nişanlanmadan çok kısa bir süre önce kaybettiği dedesinin adıydı.bende dinimizede uygun olduğu için kabul ettim.ikinci oğlumun adınıda ben p.e.adı diye mustafa istedim eşim pek istemedi metehan da olabilir diyoduk.9 ay metehan olsun dedik ama benim içim hiç rahat değildi mustafa istiyodum,ama eşimide kırmak istemedi ismi metehan olacaktı.....doğum yaptım sezeryanla,ebe oğlumun sünnetli doğduğunu söyleyince eşim bu işte var bir hayır diyip nufüs cüzdanını çıkartmış adıMUSTAFAyerimseniben
kızım adı duydu asrın duygu rahmetli halasını ismi asrınıda biz ekledik oğlumun ismi gökbora berat berta isimin berat gecesine 3 gün vardı onu koyduk :1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?