ocuklarmzn isimleri...

benim kızım var daha 4 aylık esila adını ben koydum ilk duyduğumda bu ismi bana anlam olar cenneteki iyi meleklerden birinin ismi denmişti kuranda da geçiyo ben çok istedim bekarlıktan beri aklımdaydı o yüzden kimseye sormadık

Arkadasim da Esila ismini koydu, kizi 3 aylik, aksam vakti demekmis diye duydum. Ben alisamadim isme ilk defa duyuyordum. Allah uzun ömürler versin :1hug:

benim büyük oglumun adi mustafa ayaz. mustafa adini esim koydu. babasinin ismi.ayazi da ben koydum:dance:
2.oglumunda kayra demir.kayrayi ben koydum, demiri de babasi:dance:

Benim büyük oglumun ismi ILHAN ( ben koydum) bebesimin ise ILYAS (kayinvalideme biraktik) 2 çocugumuz olunca ismini esim koyacakti. Esimde , annemlere birakacagim ismini demisti bana. O kadar çookkk kiz çocugu istiyordum ki, ben yinede esime ikna ederim, ben koyarim diyordum :dance: Ultrasyona girdigimde, yine oglan demezler mi ne yalan söyleyim o ara basima kara sular indi senağlama. çiktiktan sonra hemen telefona sarilip kayinvalidemi kendim aradim. Gözün aydin, oglan olacak ismini sen koy dedim. Ama yinede bana seçenek birak 5 tane sevdigin isim bul, sonra ben seçerim dedim. :dance: Sonuçta ILYASi begendik. Bu nedenle 3 sene sonra 3 £uncüyü yapcam :sm_cool: umarim Allah'tan tek istedigim kiz olur. Hep hayirlisini istedim oglanlarim oldu.. Onlarin çoookkk seviyorummmŞenizŞenizŞenizŞeniz

benim bir oglum var ismi ahmet mete ahmet esimin babasinin adi meteyi esim istedi aslinda mete olacakti ismi ama babasi cok istiyordu kendi adinin verilmesini o yuzden ben esimi ikna ettim babaninda ismi olsun diye:)

benimdeuc yasinda bi oglusum var dogumuna kadar cok tartistik esimle su bu olsun diye sonrasinda esim dogumuma girdi benimle iki gunde dunyaya geldi oglusum:çok üzgünümkadar aci cektigimi gorunce esim herseyden vaz gecti ve sen koy hakkin dedi olumlerden dondun.:teytey:bende yillardir bi ruya goruyodum gokyuzunde benbeyaz bi ay ve uzerinde masmavi iki goz herkez ayi seyrediyor ve bana diyolarki gordunmu senin gozlerine benziyor aydaki gozler.neyse bebeyimi ilk kucagima alinca baktim benbeyaz bi surat masmavi gozler ve ruyam aklima geldi onda direk ayberk dedim ogluma .simdide 36 hafta iki gunluk hamileyim daha isim konusunda karar veremedim aklimdada pek isim yok bu sefer kizimiz olucak insallah.bu arada allah evlatlarimizi bize bagislasin kizlar

İlk hamile kaldığımda oğlumuz olursa Göktuğ olsun dedik ama rabbim bize dünyalar güzeli kızımızı gönderdi yaniGÖKNUR umuzu .tam 9 sene sonrada oğlumuza kavuştuk .Çok farklı isimler düşündük ama sonuçta yine GÖKTUĞ da karar kıldık.Rabbim tüm yavrularımıza sağlıklı yıllar,başarılar versin.Bizi onlarsız,onları bizsiz bırakmasın.

AMINNNNNNNNNNNN:1hug::1hug::1hug::1hug:

BENİM OĞLUMUN ADI BATUHAN BEN KOYDUM.ÖZELLİKLE TÜRK İSMİ OLSUN İSTEMİŞTİM.BATUHAN DA HEM TÜRK İSMİ HEMDE ANLAMI GÜZEL.a.s.

Benimde çocuğumun cinsiyeti henüz belli değil.
ama oğlum olursa eşimin adı Burç.Burç Alp koyucaz.:asigim:
Kızım olursa da Rahmetli anneciğimin adı Mualla.Mualla Alize koyucaz:çok üzgünüm:

Benimde çocuğumun cinsiyeti henüz belli değil.
ama oğlum olursa eşimin adı Burç.Burç Alp koyucaz.:asigim:
Kızım olursa da Rahmetli anneciğimin adı Mualla.Mualla Alize koyucaz:çok üzgünüm:

Anneni Allah rahmet eylesin. Alize ismi fransizcada var. Bir çicek ismi. Anlami türkçedemi ayni bilmiyorum

canim benim cocuklarini Allah bagislasin.....:1hug:isimleride cok güzel......:1hug:
yaa Allah´in diledigi olur....demekki mustafa istediginde vardi birseyler:1hug:yani sana hissettirilmis sanki...Şeniz....:1hug:

kızım adı duydu asrın duygu rahmetli halasını ismi asrınıda biz ekledik oğlumun ismi gökbora berat berta isimin berat gecesine 3 gün vardı onu koyduk :1hug::1hug:

kızım adı duydu asrın duygu rahmetli halasını ismi asrınıda biz ekledik oğlumun ismi gökbora berat berta isimin berat gecesine 3 gün vardı onu koyduk :1hug::1hug:

Allah bagislasin ikisinde ismi güzel:1hug:ve görümcenede Allah rahmet etsin....:teselli:canim...:1hug:

Arkadaslar hepinize esekkür ederim paylasimlariniz icinŞenizŞenizŞenizben hep merak ederdim cocuklarin isimlerini, mesela benim kini halam vermis diger halamin ismi...yani bizim zamanimizdaAnne babaya pek birakilmiyordu sanki....:bbo:cogunlukla büyükler isimleri veriyordular....:1hug:ama simdi nekadar güzel isimerin oldugunu ve ne tür nedenlerle cocullarimiza verildikleri ögreniyoruz....:1hug:tekrar tesekkür ederim....Şeniz

slm canim,
benim kizin adida melis ,
babasi zeynep cok istiyordu hatta bnde istiyordum,7 aylik hamileydim hep zeyno diye seslenirdik ama sonra kafayi karistrdilar benim,neden odern isim yok falan filan,dinlemez olaydimm,bide ozamnlar hic dusunmezdim dini bir isim aklim simdi basima geldi,,simdi herkese diyorum ismi vermeden dini bir isim olacagina manasina iyice bakinn,
sonra esimle birlikte isim aradik ve melis cok hosumuza gitti koyduk,anlamida:bal arisi ve tatli sey,demekmis,,allahim ahlaklarini,huylarini iyi etsinn,ama melis ismide cok hosuma gidiyor,artik 2kiz olurs ains da olur oda zeynepim olacakk,sirf esimin icinde kalmasin idye,,
ama rabia ismide cok guzelmis ya,,,
bide elalem karismasa isme daha iyi olacak,,ama coocuk bizim cocuk kim ne derse desinn,ama insan iste etkileniyor her isme bise uyduruyorlarr,ben azra ismini koyacktimm,ins oda 3kiza,,
ay cok oldu,neyse canim,kiyi bak,sevgiler,bebislerini bnm icin op,

tesekkür ederim canim.....Şenizkizinin ismi cok güzel....melisŞeniz(ismi gibi tatlidir herhalde:asigim:)....insaallah ikinci ve ücüncüde olur ve istedigin isimleri verebilirsin:teselli:.......evet canim bizde dinimze uygun ve en azindan anlamlari olan isimler istedik......yerimseniben
insaallah bir gün zeynep ile azray´i bize geliyorlar diye söylersin......:1hug:
estagfirullah canim:1closedeyes:....neden cok olsun.....sende kib....öpecem simdi bebisleriŞeniz(artik bebis dersem bana kizarlar gerci rabia kizmaz daha kücükya)sende tatli melisi öpŞeniz yerime ins.
sevgi ve saygilarimla.........a.s.

Benımde kızlarımın adı buyuk özge kucuk kızım ayça
erkek ısmıde göktuğ beyenıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…