ocuklarmzn isimleri...

Oğlumun adı Muhammed Emir genç kızlığımdan beri istediğim isimdi . Kızımın ismi Metiye Nur (ıkizler) rahmetli annemin ismi ama anlamıda çok güzel, birini övmek için yazılmış eser, övgü, oğlumun ismi zaten belli çocuklarımın ismini ben çok seviyorum, özellikle imam olan kişiler isimlerini çok beğeniyorlar.Şu an 7 yaşındalar

merhabalar benimde iki kızım var 12 yaşındaki kızımın adı ezgi dima ezgi ismini eşim istedi dimada kaynanam istedi dima verimli yağmur bulutu demek 4 yaşındaki kızımın adıda eylül deniz eylülü ezgi denizide erkek kardeşim istedi kıramadık ve öylede oldu işin komiği genç kızlığımdan beri kızım olursa adı yaren olsun demiştim ama kısmet olmadı allah herkesin yavrusunu korusun

benim kızımın ismi Duru Okyanus
Duru ismini çok duyuyorum artık ama Okyanus 2 kez duydum
çok dşündük hamileyken ne koyalım diye,neler neler geçti :))
en sonunda karar verdik,uzun bir isim diyor herkes ,evet öyle ama biz çok seviyoruz
kızımızda büyüynce hangisini isterse onu kullansın

benım oglumun adı mehmet alii dedmızın adıı

amma 2. bebişime kımseyı karıştırmıyacamm ben koyacam rabbimin izniyle inş...

daha şimiden babaannemız dıyor o hazırlamış kız olursa adı bellı ama cok bekler bırazz o bi kere olrklava:

ülkü nisa koyduk biz ilk bebeğim zaten

anlamı çok kuvvetli bir de çok yaygın değil, ideal kadın anlamını taşıyor, duyan herkes çok beğeniyor..

iyi ki de koymuşuz bu ismi söylenişi d eçok kolay

Kızımın adı Ravza Deniz :) Ravza'sını kaynanam Deniz'i de ben koydum.Erkek olsaydı da Deniz olacakdı.Şimdi kaynanamda dahil herkes ona Deniz diyor.Ama Ravza Deniz'den önce yazıyor nüfus cüz. Ben okulda da Deniz denmesini istiyorum.Okullarda birinci isimler söylenirmiş genelde.Ne yapabilirim?

kızımın adı ebru,ece olsun istemiştik amcası ile babası ebru istediler kıramadım.oglum emre ismi ben koydum erkek kardeşim yok kayınpederime sen isim ver baba dedim,o hak senin kızım dedi.bende emre olsun istedim.3 maide,hamileligim de kuran ögrendim,onuda maide ismini çok begendim teyze,hala,amca da birbirlerinden habersiz maide dedi,maide koyduk.4 yigit can,yigit babasının ismi can benden,karnımdayken can,can diye severdim.canım parçam diye yani,babası da can ı eklmiş pek sevmem öle can falan ama yigit yani işte böle 1 ebru 2emre 3maide 4 yigit...

oğluşlarımın adı ALı & ÖMER hz.Ömer ve hz.ALı büyük etken tabikide ama

herşeyden öte ben minicikken elleri ile besleyen biricik dedemin adıda ali idi sonra eşimde benimde dedim adı ömer dedi bölelikle hem .istediğimiz isimler hemde çok ykınlarımızın isimleri koyulmuş oldu

benimde biriciğim oğlumun adı ahmet eren çok seviyordum bu ismi
ama biz de dahil herkes eren diye çağırıyoruz

benim yakışıklı oğulumun adı eren ben koydum aşkımın adını.

Konuyu hortlatayım En son msj 4 yıl önce yazılmış..

Sevgilimle uzun zamandır beraberiz (5buçuk yılı geçtik) bu süreçte o kadar çok isim belirledim ki

En son güncellerim
Erkek için Asil & Saygın
Kız için Işıl & Elvin

Asil soylu demek
Saygın adı üstünde saygı gören demek
Işıl parlayan, ışıldayan demek
Elvin renkler, rengarenk, gökkuşağının renkleri demek (sanıldıgı gibi cennet cicegi ismi degil)

Bir gün evlat sahibi olursam gelip ne isim bıraktığımı yazacağım buraya (unutmazsam)

Son düzenleme:

Sönen ateşi alevlendirmişin resmen :)

Ben de cuma günü cinsiyet öğrenicem gösterirse :)

Kız olursa ki kız muhtemelen, önceki randevuda kıza benzetmişti ; Ela Meryem koycam

Erkek olursa da babası Demir Ali istiyo.

Hamile kalmak için 41 gün Meryem suresini okudum ve 36. Gün hamile kaldıgımı öğrendim. O yüzden Meryem.
Yanına da göz rengimi katayım dedim. Kocam gözlerime hasta da

Demir i kocam beğendi. Ali de ikimizin de babalarının ismi :)
Ama kocişimin hevesi kursağında kalcak gibi görünüyor.

Çünkü içimdeki muhtemelen bi PRENSES :) ♡

Hayirlisiyla gelsin bebeginiz insaAllah, kiz olursa Meryem de Ela da gercekten cok anlamlı olacak :)

Aklımda olsun 41 gun Meryem suresi okumak :)

Hayirlisiyla gelsin bebeginiz insaAllah, kiz olursa Meryem de Ela da gercekten cok anlamlı olacak :)

Aklımda olsun 41 gun Meryem suresi okumak :)

İnşaallah ♡

Evet anlamlı isimler olsun istedim. Eşim de pek karışmıyo zaten kız ismine.

Evet, 41 Meryem aklında bulunsun. İhtiyacı olana söylersin. Netten detayını araştırır. Ya da bana sorarsınız.

Allah seni böyle yöntemlere mecbur bırakmasın inş :)
Tabi her gün 7-8 sayfa Kuran okumak güzel ama beklemek zor bebişleri :) Neyse ki ben 7 ay bekledim sadece.

Oğlum seyfullah :) Allah'ın kılıcı demek eşimin büyük yengesi rüyasında görmüş ailemize üç erkek bebek geleceğini ilki benim oğlum seyfullah ikincisi amcamızın torunu Feyzullah üçüncü de kendi kızı hamileydi o olur dedik ama o kız oldu :) ben seyfullahın anlamını çok beğendim zaten çok kararsızdım :) şimdi de kızımı bekliyorum Allah'ın izniyle onun da cinsiyetini öğrendiğimde aklıma ilk gelen isim şevval olmuştu daha sonra öğrendim ki zaten şevval ayındayız o yüzden kızımın adını da şevval düşünüyorum eşim de sağolsun kabul etti :) aşkım benim onu çoooook seviyorum :) <3

Oğlumun adı çınar haydar kızım adı da defne azra. Ama ikinci isimleri sadece kulaklarına okundu kimlikte yazmıyor.

Oh aman 7 yıl da olabilirdi 7 ay iyi yine de size cok gelmistir ama iyi yine de :)

Rabbim hayirli evlat etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…