masaallah arkadaslar hepinizin cok güzel isimli cocuklari var , ve cok güzel isimler düsünmüssünüz bebeginiz oldugunda ona vermek icin...
Allah hepinizin cocuklarini sizlere bagislasin ve zihinleri acik etsin.....
Birtane oglum var 7 aylik adi Aras
hamileligimin ilk zamanlari esimle cok tartistik, oglumuzun olacagini ögrenince esim illaki babamin ismini koyalim dedi - mehmet mahsun
ben hic istemiyordum.. ama biz bi kere anlasmistik erkek olunca o koyacakti kiza da ben
neyse sonra fikri degisti, internetten aras ismini bulduk
İlk kızımın ismini eşim anneanesinin adını koydu.
İkinci kızımdada manevi yönden bir isim koydu.İyi güzel hiç rahatsız olmadım.
Hiç düşünmüyorken kısmetimizde varmış, bir oğlumuz oldu.
Hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez kesinlikle bunun ismini kurmak benim hakkım dedim ve kurdum.
Eşime kalsa yine kendi kuracaktı, fırsat vermedim.
oğlumun adı İlhan Tuğra İlhan kayınpederimin ismi Tuğra yıda eşim koydu
kızımın ismini ben koydum adı Berra hayırsever manasında
insan ismiyle müsemmadır. inşallah hayırsever, iyiliksever bir insan olur düşüncesiyle
verdim bu ismi
Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın. olmayanlarada tez zamanda hayırlısıyla versin
inşallah:Saruboceq:
benim henüz çocuğum yok ama Allah nasip ederde olursa isimleri hazır..
erkek olursa YUSUF ZÜFER.yusuf ismini eşim de ben de çok seviyoruz,züfer de canım kocamın ismi..oğlum olursa babasına benzesin huyu suyu,yakışıklılığı ve ahlakı da hz. yusufa benzesin diye inşaallah..ben istiyorum züfer ismini.
kız olursa da HıRA NUR inşaallah..o mübarek yer gibi hayırlı olsun inşaallah..
hihoyyytcocugum yok ama eşimle sevgılı oldugumuz dönemlerden isimlerını koymuştuk bile... eşimin adı yıldırım benım adım yagmur oglumuzun ısmı bulut rüzgar kızmızın ısmı su damla olacak allahın ıznıyle. cunku esımınde benımde ıkı ısmımız var. hemde sünnet bılıyorsunuz ıkı ısım.
Bende senelerdir Asya ismini düşünüyorum kızıma.Ama kısa zaman önce Melek adıda hoşuma gıtmeye başlamıştı.Rabbım ızın verırde bı kızım olursa adı Asya Melek olucak ınsallah.bu konuda cok katıyım,nısanlımada söyluyorum hep.Oda bu ısmı başkasıyla kararlastırdıgımı fılan sanıyor sanırım,sıcak bakmıyor.Oysa ben Asya adını 'Al yazmalım' fılmınden Melek adınıda Yalın'ın sarkısından esınlendım lülülülülülü
benim kızımın adı da elay biz koyduk babasıyla ortak karar anlamı cennette var olduğu düşünülen kristal çiçek ama biz anlammını koyduktan sonra öğrendişk asıl koyma amacımızz eşimle benim ismimn hecelerinin birleşmesiydi :)
benim de kızımın adı zeynep ceylin zeynebi eşim istedi ceylini de ben dergide görmüstüm eşime söyledim o da ben de duymuştum çok güzel dedi ortak kararımız oldu
oğlumun adı berkant eren berkantı eşim koydu samanyolu şarkısını çok sever ikimizin şarkısı olduğu için ereni ben koydum allah dostu anlamını çok sevdiğim ve bekarkende kurtlar vadisi dizisindeki o boylu poslu kara kaş kara göz yakışıklı erene hayran olduğum için
kızımın adı merve elif aslında ben şevval naz koyacaktım ama oğlum elif olsun benim elifim olsun( küççük teyzemizin adı çok seviyo) dedi bi yandan eşim merve olsun mekkedeki mübarek merve tepesi gibi güzel ve mübarek olsun dedi oldu bitti artık üçüncüye fatih emre adını koyucam ben iki ismede bayılıyorum..