ocuklarmzn isimleri...

benimde tek yumurta ikizlerim var.bırının adı DOĞUKAN dıgerınınde BATUHAN,isimlerini ben koydum sagolsun esımde ses cıkarmadı.suan 4 yasındalar 3 erkegımıde cok sevıyorum:)

bırıcık oglumuzun adı DEMİRHAN babasıyla ortak kararımızdı
evlenmeden once oglum olursa demir olsun derdım
ama demir soyadım oldu

bizimkide EFE ,ben izmirli olduğum için istededim eşimde kabul etti.aslında aras efe olacaktı ama son anda babası 2 isimden vazgeçti ve ben istediğim için efe olarak kaldı

bizim henüz yok bebeğimiz ama olunca kısmetse ben kız isimlerinden BERİL ismini çok beğeniyorum.daha sonra MİNEL ve ECRİN.ama beril' e daha alıştı kulağım.erkek olursa da DEMİR,ÇINAR,TAN VE EDİZ.eşim nedense hepsine itiraz ediyor beğenmiyor hayret yanii...o KAYRA ve DERİN i seviyor ama çok yayıldı bu isimler.hayırlısıyla bi olsunda...

benim kızlarımın ikisinin de ismini ben koydum Nisa ve Dila nisa kuranda geçen bi sure olduğu için ve hoşuma gittiği için vermek istedim Dila yıda Nisaya uysun diye koydum ama hoşuma da gidiyodu bu isim...babalarıda kız oldukları için bana karışmadı..malum adam bi isim söylese niye o isim falan diyodum lmaz:en son ısrar etsemde bişey söylemedi bana bıraktı...:roflol:

Benim oğluşlarımın adı da Atahan ve Oğuzhan ikisine de eşimle ortak karar verdik
Allah herkesin evladına hayırlı ömürler nasip etsin

benimde tek yumurta ikizlerim var.bırının adı DOĞUKAN dıgerınınde BATUHAN,isimlerini ben koydum sagolsun esımde ses cıkarmadı.suan 4 yasındalar 3 erkegımıde cok sevıyorum:)
masaallah canim , Allah bagislasin , isimleride cok güzel......yerimseniben
bırıcık oglumuzun adı DEMİRHAN babasıyla ortak kararımızdı
evlenmeden once oglum olursa demir olsun derdım
ama demir soyadım oldu
Allah bagislasin canim , gördün iste istedigin olmusyerimseniben
bizimkide EFE ,ben izmirli olduğum için istededim eşimde kabul etti.aslında aras efe olacaktı ama son anda babası 2 isimden vazgeçti ve ben istediğim için efe olarak kaldı
Allah bagislasin güzelim , yani esinin sana olan saygisi buradada görülüyoryerimseniben
insaallah en yakin zamanda olur ve istedigin isimleride onlara vermeyi nasip eder cenabi Allahyerimseniben
cok güzel isimler Allah bagislasin canim masaallahyerimseniben
Benim oğluşlarımın adı da Atahan ve Oğuzhan ikisine de eşimle ortak karar verdik
Allah herkesin evladına hayırlı ömürler nasip etsin

Allah bagislasin canim cok güzel , Amin cümlemizin:Saruboceq:

ben kızım olursa alya oğlum olursa da derin koymak istiyorum..ama bu isimler de çok yaygınlaştı,benim çocuk sahibi olmama nerden baksam 5-6 yıl var o yüzden teredüt içindeyim.. ama siz alya ve derin ismini kullanmayın,çok güzel isimler değil yani :)))

kızımın ismi Elif Sude.Elif'i dini ve kulağa hoşgeldiği için eşim bıraktı.Sude de benim ve eşimin ismimizin birleşimi.Eşimin ismi Suat benim ismim de Deniz.ismimizin ilk iki harfini alınca Sude ismi ortaya çıkıyor.böyle romantik takılarak güzel kızımızın ismini bırakmıştık.yerimseniben

oğlumun adı ibrahim batu.....ibrahimi henüz cinsiyeti bellı degılken kayınvalıdem ruyasında görmus,kıramadık....batuyuda eşim istedi...bana hak kalmadı tabı ....kızımın adı banu naz banuyu batu ıstedı,naz ısmınıde ben koydum...kımseyı karıstırmadı ikincide ama oğlum ortak oldu bu sefer....ikisinide cok sevıyorum.....

oğlumuzun adı Yalın.. bir tane çocuk düşündüğümüz için birtane,tek anlamına gelen yalın ismini koyduk

iki oğlum var muharrem ve alperen... muharrem eşimin babasının ismiydi ortak koyduk..alperende eşimin iki kızı olan bi arkaşı vardı ben istiyodum koyamadım demiş eşimde bana sordu ikimizde ortak kararla koyduk

benım oglumun adı mehmet ali
eşim koydu ve dedemızın ismii
rabbım herkezın yavrusuna uzun saglık lı ve hayırlı ömürler versin inş.

selam kızlar. iki kızım war benimde allah bağışlarsa eğer :)) büyük kızım zeynep sude 8,5 yaşında, küçük kızımda suğra 4,5 yaşında.

bu arada ikisininde adını ben istedim. çünkü ben taşıdım karnımda we ben doğurdum. buna hakkım olduğunu düşünüyorum öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…