masaallah canim , Allah bagislasin , isimleride cok güzel......yerimsenibenbenimde tek yumurta ikizlerim var.bırının adı DOĞUKAN dıgerınınde BATUHAN,isimlerini ben koydum sagolsun esımde ses cıkarmadı.suan 4 yasındalar 3 erkegımıde cok sevıyorum:)
Allah bagislasin canim , gördün iste istedigin olmusyerimsenibenbırıcık oglumuzun adı DEMİRHAN babasıyla ortak kararımızdı
evlenmeden once oglum olursa demir olsun derdım
ama demir soyadım oldu
Allah bagislasin güzelim , yani esinin sana olan saygisi buradada görülüyoryerimsenibenbizimkide EFE ,ben izmirli olduğum için istededim eşimde kabul etti.aslında aras efe olacaktı ama son anda babası 2 isimden vazgeçti ve ben istediğim için efe olarak kaldı
insaallah en yakin zamanda olur ve istedigin isimleride onlara vermeyi nasip eder cenabi Allahyerimsenibenbizim henüz yok bebeğimiz ama olunca kısmetse ben kız isimlerinden BERİL ismini çok beğeniyorum.daha sonra MİNEL ve ECRİN.ama beril' e daha alıştı kulağım.erkek olursa da DEMİR,ÇINAR,TAN VE EDİZ.eşim nedense hepsine itiraz ediyor beğenmiyor hayret yanii...o KAYRA ve DERİN i seviyor ama çok yayıldı bu isimler.hayırlısıyla bi olsunda...
cok güzel isimler Allah bagislasin canim masaallahyerimsenibenbenim kızlarımın ikisinin de ismini ben koydum Nisa ve Dila nisa kuranda geçen bi sure olduğu için ve hoşuma gittiği için vermek istedim Dila yıda Nisaya uysun diye koydum ama hoşuma da gidiyodu bu isim...babalarıda kız oldukları için bana karışmadı..malum adam bi isim söylese niye o isim falan diyodumlmaz:en son ısrar etsemde bişey söylemedi bana bıraktı...:roflol:
Benim oğluşlarımın adı da Atahan ve Oğuzhan ikisine de eşimle ortak karar verdik
Allah herkesin evladına hayırlı ömürler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?