Bebek Beslenmesi ocuklarnzn baklk sistemini glendirmek iin ne yedirip-iiriyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Deneyipte faydalı olduğuna inandığınız bi doğal formülünüz bi karışımınız var mı?
Bu formülünüzle çocuklarınızın kış hastalıkları azaldı mı?
Benim oğlum anaokulunda çok hasta oluyor napsam ne etsem oluyor, güzel fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden tasalanmaya başladım biliyorsunuz 24 eylülde okullar açılıyor.
Mesela bi ara bana dut pekmezi dediler her gün içirdim ama pek fayda etmedi

paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler
a.s.

Son düzenleme:

merhaba canım umarım birbirimize faydamız olur burda sık sık ugrıycam..
ben geçen kış bi immün sistem güçlendirici ilaç kullandım 2 oglum var biri ilkokul 2 gamyoncuiremsu
digeri ana sınıfına başlıycaklar bu sene ..
geçen sene memnundum
bu senede devam edecegim...

merhaba, canım ilaç adı vermek yasak diye açık açık yazamıyorum ama ana maddesi Beta-glukan olan ilacı mı diyorsun?

merhaba, canım ilaç adı vermek yasak diye açık açık yazamıyorum ama ana maddesi Beta-glukan olan ilacı mı diyorsun?

tam olarak aklımda degil ama on gün kullanılıp yirmi gün ara veriliyo..
hatta küçük oglum ateşli oldugu için geçen sene grip aşısı dönemini kaçırmıştım çok şükür faydasını gördüm yine kullanacagım..
hatta büyükler için olanıda var..

arkadaşlar bağışıklık sistemi için değilde, hastalık esnansında yaptığım bişeyi paylaşmak istiyorum. Geçen sene oğluma hasta olduğu zamanlar carlson balık yağı verdim, iştahını açtı, biliyosunuz hastayken güzel yediler mi daha çabuk toparlıyorlar. ama seven seans değil o balık yağından hiç fayda görmemiştim özellikle carlson. Bazen kışın iştahı azaldığı zamanlarda veriyorum bir hafta bayağı fark ediyor iştahı

arkadaşlar bende kızıma arı sütü başladım.aktarlardan yada büyük marketlerden elde edebilirsiniz.gerçekten çok faydasını gördüm...umarım sizlerde faydasını görürsünüz....

bu başlığa daha sık uğrayıp deneyimlerinizden faydalanmak isterim..
7 aylık olan bir bebe için de bilgiler yazarsanız çok sevaba girersiniz..

arkadaşlar bende kızıma arı sütü başladım.aktarlardan yada büyük marketlerden elde edebilirsiniz.gerçekten çok faydasını gördüm...umarım sizlerde faydasını görürsünüz....

canım yazdım bunu bi kenara, teşekkür ederim, paylaştığın içinkaydirigubbakcemile5

bu başlığa daha sık uğrayıp deneyimlerinizden faydalanmak isterim..
7 aylık olan bir bebe için de bilgiler yazarsanız çok sevaba girersiniz..

vallahi canım 7 aylık bebişe ne yapılır bilmiyorum umarım yardımcı olacak arkadaşlar çıkar.kaydirigubbakcemile5

ben annelerden çok cevherler bekliyodum bu topikte ama çokça okunmuş azca yazılmış
:hulya:

Ben hasta olacak gibi oldumu Aptamil Juniordan içiriyorum içinde immunofortis var oda bağışıklığı artırıyor diye biliyorum birde evde kendim kefir mayalayıp içiriyorum, hasta olursa bol su ve meyve vitamin mineral desteği açısından...

canım teşekkür ederim katılımın için

kızlar şimdi kanald haberde bi dr konuştu, çocuklarınızın soğuk algınlığına açık hale gelemsini istemiyorsanız çocuklarınızın terlemesine, ıslak ıslak durmasıan izin vermeyin diyo, bu vucut direncini düşürüyormuş
ben geçen kış böyle bi hata yaptım herhalde, çok giydiriyodum yatarken üşümesin diye ama apartmanın kaloriferleri kapanana kadar terliyodu açıkcası
:gitme:

Son düzenleme:
merhabalar. benim de 1 yaşında oğlum var. sürekli soğukalgınlığı, bronşit, burun akıntısı oluyor. düzenli bir beslenme programı uyguılayamıyorum. ne doğru dürüst bir vitamin alıyor sebze-meyvelerden nede iştahlı iştahlı bişey yiyor. ne yapıcam bilemiyorum. çalıştığım içinde yeteri kadar ilgilenemiyorm. gün boyu yediği bir kase çorba ve biberon maması. yemediği içinde sürekli hasta. balık yağı ve arı sütü kullanan anneler biraz daha bilgi verebilirmisiniz? bende denemelimiyim?

canım carlson balık yağı benim oğlanın iştahını açıyo belki senin bebiştede işe yarar, carlsonun içinde a ve d vitaminleri olmadığı için diğer vitaminlerlede kullanabilirsin içinde sadece balık yağı var yani

benim oğlan dakka bir gol bir grip oldu daha okulun ilk haftası:gitme:

geçmiş olsun.arı sütünü bende duymuştum ama heryerden alınanla değil.esas yerinden almak gerekiyormuş sanırım.nasıl kullanılıyor,nasıl bişey kullanan var mı?birde ne kadar süre kullanılıyor acaba

evet arkadaşlar bebeklerinize kefir içirebilirsiniz.hiçbi zararı yan etkisi yok.sütten daha fazla kalsiyum ve mineralleriçeriyo ayrıca bağırsakları için bir numara.hatta benimortanca kızıma daha 2-3 aylıkken gaz sancısı için ve kabız olduğu zaman veriyodum baya yararı oluyodu tavsiye ederim.ben hala daha oğluma ayran yerine kefir içiriyorum. fazla ayırt edemiyo ayran zannediyo

teşekkür ederim canım, arı sütü hakkında benimde bilgim yok malesef, aktara gitmek lazım sanırım
ay canım kefir aldım ama hiç beyenmedi, tadına baktıktan sonra ağzına koymuyor

Kefir ne oluyor???
ayranımsı bi içecek canım, marketlerde görebilirsin, ayranların olduğu yerde

bence bagsiklik sistemini güclendirmek icin dengeli beslenmeye önem vermek lazim

benim kızımda çok ama çok hassas,daha oklun ilk haftasında hasta oldu,yatak döşek yattı....
çörek otunu iyice ezdim,bal,ve bir kaşık tereyağıyla karıştırdım ,veriyorum,balık yağınıda deneyeceğim...önümüzde ki hafta içindede grip aşısını yaptıracağım inşallah ,her yıl yaptırıyorum,bir nebzede olsa faydası oluyor...inanılmaz hassas bir çocuk...
kronik bronşit ve bu yaşına kadar neler yaşadığımızı bir biz birde allah bilir....

bence bagsiklik sistemini güclendirmek icin dengeli beslenmeye önem vermek lazim

geçmiş olsun canım, benim oğlan geçen sene bütün kış hastaydı valla çok zor, bütün kış öksürdü, geniz akıntısı beni resmen bunalıma soktu. bide bakılmayan bi çocuk olsa dersinki çocuk rezil tabi hasta olur ama vallahi gözüm gibi bakıyorum, taze meyve suları, günkuruları, cevizler, ellerini dakkalarca yıkamalar sırf hasta olmasın diye neler neler yani, ama gene oluyor gene oluyor, eşimde çocuk bu hasta olcak tabii diyor beni iyice delirtiyor
:gitme:
şimdi yeni bi vitamin buldum geçen sene çıkmış ama yeni haberim oldu, reçetesiz bişey olduğu için adını yazıyorum multi tabs LGG diye bi vitamin bir tanesinde 1 kilo yoğurt diye reklamını yapıyorlar, güya anaokullarındaki araştırmalar göre hasta olmayı yüzde 16-17 düşürmüş bir aylık kullanımdan sonra, daha yeni vermeye başladım bakalım görcez kasımda bi farklılık olcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…