Deneyipte faydalı olduğuna inandığınız bi formülünüz bi karışımınız var mı?
Bu formülünüzle çocuklarınızın kış hastalıkları azaldı mı?
Benim oğlum anaokulunda çok hasta oluyor napsam ne etsem oluyor, güzel fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden tasalanmaya başladım biliyorsunuz 24 eylülde okullar açılıyor.
Mesela bi ara bana dut pekmezi dediler her gün içirdim ama pek fayda etmedi
paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürlera.s.
merhaba canım umarım birbirimize faydamız olur burda sık sık ugrıycam..
ben geçen kış bi immün sistem güçlendirici ilaç kullandım 2 oglum var biri ilkokul 2 gamyoncuiremsu
digeri ana sınıfına başlıycaklarbu sene ..
geçen sene memnundum
bu senede devam edecegim...
merhaba, canım ilaç adı vermek yasak diye açık açık yazamıyorum ama ana maddesi Beta-glukan olan ilacı mı diyorsun?
arkadaşlar bende kızıma arı sütü başladım.aktarlardan yada büyük marketlerden elde edebilirsiniz.gerçekten çok faydasını gördüm...umarım sizlerde faydasını görürsünüz....
bu başlığa daha sık uğrayıp deneyimlerinizden faydalanmak isterim..
7 aylık olan bir bebe için de bilgiler yazarsanız çok sevaba girersiniz..
Ben hasta olacak gibi oldumu Aptamil Juniordan içiriyorum içinde immunofortis var oda bağışıklığı artırıyor diye biliyorum birde evde kendim kefir mayalayıp içiriyorum, hasta olursa bol su ve meyve vitamin mineral desteği açısından...
merhabalar. benim de 1 yaşında oğlum var. sürekli soğukalgınlığı, bronşit, burun akıntısı oluyor. düzenli bir beslenme programı uyguılayamıyorum. ne doğru dürüst bir vitamin alıyor sebze-meyvelerden nede iştahlı iştahlı bişey yiyor. ne yapıcam bilemiyorum. çalıştığım içinde yeteri kadar ilgilenemiyorm. gün boyu yediği bir kase çorba ve biberon maması. yemediği içinde sürekli hasta. balık yağı ve arı sütü kullanan anneler biraz daha bilgi verebilirmisiniz? bende denemelimiyim?
teşekkür ederim canım, arı sütü hakkında benimde bilgim yok malesef, aktara gitmek lazım sanırımgeçmiş olsun.arı sütünü bende duymuştum ama heryerden alınanla değil.esas yerinden almak gerekiyormuş sanırım.nasıl kullanılıyor,nasıl bişey kullanan var mı?birde ne kadar süre kullanılıyor acaba
ay canım kefir aldım ama hiç beyenmedi, tadına baktıktan sonra ağzına koymuyorevet arkadaşlar bebeklerinize kefir içirebilirsiniz.hiçbi zararı yan etkisi yok.sütten daha fazla kalsiyum ve mineralleriçeriyo ayrıca bağırsakları için bir numara.hatta benimortanca kızıma daha 2-3 aylıkken gaz sancısı için ve kabız olduğu zaman veriyodum baya yararı oluyodu tavsiye ederim.ben hala daha oğluma ayran yerine kefir içiriyorum. fazla ayırt edemiyo ayran zannediyo
ayranımsı bi içecek canım, marketlerde görebilirsin, ayranların olduğu yerdeKefir ne oluyor???
bence bagsiklik sistemini güclendirmek icin dengeli beslenmeye önem vermek lazim
benim kızımda çok ama çok hassas,daha oklun ilk haftasında hasta oldu,yatak döşek yattı....
çörek otunu iyice ezdim,bal,ve bir kaşık tereyağıyla karıştırdım ,veriyorum,balık yağınıda deneyeceğim...önümüzde ki hafta içindede grip aşısını yaptıracağım inşallah ,her yıl yaptırıyorum,bir nebzede olsa faydası oluyor...inanılmaz hassas bir çocuk...
kronik bronşit ve bu yaşına kadar neler yaşadığımızı bir biz birde allah bilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?