- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
bebeğim 5 aylık, babamızın bünyesi çok hassas sürekli hasta oluyor, malesef ne kadar dikkat etsekte bebişimede bulaşıyor. bende o günlerde nane limon ıhlamır elma kabuğu biraz tarçın bunları kaynatıp 6 ölçeklik yapacağım mamanın 3 ölçeklik suyunu bu karışımı koyuyorum öyle içiyor iyi geliyor kış buyunca yapıcam herhalde.. böyle giderse
arkadaşlar bende kızıma arı sütü başladım.aktarlardan yada büyük marketlerden elde edebilirsiniz.gerçekten çok faydasını gördüm...umarım sizlerde faydasını görürsünüz....
arkadaşlar beta glukan içeren ilaçlar da bağışıklığı destekliyormuş.ben yeni,imuneks aldım 8 yaşındaki kızıma,tamamen doğal ve hiçbir yan etkisi yok.kullanan var mı?
evet canım biz de 2 aydır kullanıyoruz doktorumuz verdi bizede ben çok memnunum şuan da hem maşallah iştahı da açıldı oğlumun ben faydasını görüyorum canım yaniiia.s
Benim kızımda Anaokuluna gidiyor. Çok iştahsız bir çocuk. Bacaklarımın arasına sıkıştırarak zorla yemek yediriyorum. Anne ben acıktım dedigini hiç duymadım desem yeridir.Sadece sabahları 2 yemek kaşıgı dut pekmezi veriyorum. Birde öksürmeye başladığı anda toz zengefille bir kaşık balı macun yapıp yutturuyorum. Bunun çok faydasını gördüm.Bu balık yağlarının zeka gelişiminde faydası var diye duymuştum sizce dogrumudur.Bir de ileriki yaşlarda obeziteye yol açıyormuş. Bu konuda bir fikriniz varmı acaba.
oğlun kaç yaşında canım?günde 1 kapsül mü kullanıyorsunuz?birde yutabiliyor mu yoksa kapsülü açıp toz şeklinde mi içiyor?
ne zamandır topiğime uğramamıştım, karamuk canım ben yokken topiğime sen sahip çıkmışsın galiba çok çok teşekkür ediyorum sanaŞenizŞeniz
canım balık yağı çok faydalı ve çok iştah açıyor carlson balık yağını öneririm seven seans ve diğerlerinden memnun kalmadım ben obezite yaptığıda şehir efsanesi bence inanmıyorum
ama ikilemde kalırsan haftada üç kere falan verirsin, çünkü çocuklarımız öyle istediğimiz gibi çok çok balık yemiyor, omega 3 ihtiyaçlarını bu şekilde takviye edebiliriz, hemde her gün kullanırsan ve yemek konusunda çocuğunun üstüne gitmezsen iştahının açıldığını görceksin
canım balık yağı çok faydalı ve çok iştah açıyor carlson balık yağını öneririm seven seans ve diğerlerinden memnun kalmadım ben obezite yaptığıda şehir efsanesi bence inanmıyorum
ama ikilemde kalırsan haftada üç kere falan verirsin, çünkü çocuklarımız öyle istediğimiz gibi çok çok balık yemiyor, omega 3 ihtiyaçlarını bu şekilde takviye edebiliriz, hemde her gün kullanırsan ve yemek konusunda çocuğunun üstüne gitmezsen iştahının açıldığını görceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?