Bebek Beslenmesi ocuklarnzn baklk sistemini glendirmek iin ne yedirip-iiriyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Yarın arı sütü alacağım gerçek olup olmadığını nasıl anlarım?????

çok güzel bir başlıkmış.kuşburnu çok faydalı c vitamini çok yüksek ve bnce tamda aradığınız bağışıklık sistemini güçlendirici bitki nette araştırırsanız faydalarını okursunuz. bebeğimin mamalarını kuşburnuyla ıslatırdım saolsun bir arkadaşım tavsiye etmişti.
birde pekmez soğuk algınlığına iyi gelirmi bilmem ama insanı çok güçlendirirmiş.kayınpederim anlatmıştı bir arkadaşı çok güçlüymüş eliyle demiri büker nerdeyse o derece diyo işte sormuş .oda pekmez demiş.onlarda pekmez çok yenirmiş.sulandırıp şerbet gibi içerlermiş.güçlü olmayı ona bağlıyomuş.ondan mı bilemem ama denemekten zarar gelmez sanırım

merhabalar bende buradaki tavsiyeleri uygulamaya çalışıyorum oğlum 20 aylık ve son 8 aydır çok sık hastalanamay başladı 20 günde bir hastayız genelde hafif atlatıyor grip oksuruk burun akıntısı doktor bu yaşlarda normal diyor am ben endişe ediyorum sizcede normalmidir kilosu ve yemesi yerinde dengeli beslameye çalışıyorum terine çok dikkat ediyorum soguğa çıkarmıyorum ama yinede hassta oluyorumz bağışıklık güçlendşirici şurup ve balık yağı kullanıyorum birde pekmez içirmeye başlıyacağım sulandırıp içirsemde faydası olurmu acaba?tatlıyı pek sevmiyor bal ve pekmezi direk yemez ballı süt veriyorum pekmezide ilaç gibi vermeye çalışacağım

benim oğlum iştahsız herşeyi yiyip içmez o yüzden imuneks kapsülü sütüne karıştırıyorum hergün bitane dr önerisiyle tabiki doğal ilaç değil bide carlson balık yağı veriyorum haftada 2-3 kere polivit vitamin takviyesi yapıyo tabi bunlar önlemler çok kalabalık ortama sokmuyorum daha doğrusu dikkat ediyorum özellikle kreş çağındaki çocukların bulunduğu ortama girmiyorum bide terletmemeye dışarda sıkı giydiriyorum maşallah çok sık hastanmaz

hanımlar merhaba , 16 aylık oğlum var , 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi, seven seas ya da octamar balık yağı şurubu veriyorum yine, ve çörek otu yağını günde 2-3 damla veririm mutlaka, bir de hergün meyve saati var meyve püresi veriyorum 1 kase. umarım yardımcı olmuşumdur. çörek otu yağını mutlaka deneyin (çocuklarda bağışıklık sistemini artırıcı etkisi büyük) eczanelerde satılıyor, bi okuyun faydalarını derim.

Merhaba,

Benım oglum 3,5 yasında ve anaokuluna gıdıyor. cok terlıyor ve cok kalabalık olduklarından ustlerı cok sık degısmıyor. dolayısıyla hep hasta. ortamdanda bulasıyor tabı.
dr bıze pedıakıd ınfor surup verdı bagısıklık guclensın dıye ıcınde ekınezya falan var cok dogal oldugunu soyledı kullanmaya basladık.2 haftadır ıyı bakalım ıse yarayacak gıbı duruyor.
yorumları okuyup sızınle paylasmak ıstedım. Ben hamıleyken sureklı burdakı yorumları okuyordum. sımdıde cocugum hasta olunca gırıyorum. annelerın yorumları bana ıyı gelıyor. en azından bırtek ben degılım dıyorum

merhaba, canım ilaç adı vermek yasak diye açık açık yazamıyorum ama ana maddesi Beta-glukan olan ilacı mı diyorsun?

Merhaba, Ben ikisinede eczaneden alıyorum 3 aydır herblet arı sütü, bal, polen, propolis karışımı veriyorum ve çokk rahatız. Okulda ve kreşde arkadaşlara önerdim onlarda çok memnun. Tavsiye ederim

Valla 2 hafta oldu kullanıyorum propolıs ekınezya falan varmıs ıcınde ınanılmaz memnunum ...okadar cok ılac denedım ama bu ıyı geldı

Bırde pedıakıd omega balık yagı varmıs onuda aldım bagısıklık surubu ıle cocuk kılo almaya basladı :) benım gıbı hassas annelere duyrulur ..

cocuklar hasta ola ola bagisiklik sistemleri kuvvetlenir vucut direnc kazanir ateslenince hemen surub vermeyin , vucut direncini artirsin . benim oglumda 2 yasini dolduruna kadar baya soguk alginligi cekti, bi sokaga ciktik mi hemen burnu akar sonra öksürük sonra ates vs.
doktoruma sordum dedim " bu burun akinitisi öksürükten ne zaman kurtulucagim" doktor ," iki yasina kadar sürer , vucud mikroplara karsi direnc kazanmayi ögrenmesi lazim" hakiketende öyle oldu.

ben almanyada yasiyorum 2 derecede 0 derecede bile disardayiz hergün muhakkak cikariz , cok sükür artik burnu bile akmiyor simdi 27 aylik bu kis hic hastalanmadi cok sükür.

beslenmeside normal kahvaltisini yapar yumurta veya peynir , öglen sebze corbasi hertürlüsünü yaparim kereviz pirasali havuclu, kabak corbasi , broccoli corbasi v.s aksam ogününü daha kati tutarim et yemekleri pilav makarna patetes balik ne varsa artik.
ekstra bisey vermem yalniz hergün disari cikaririm soguga direncli olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…