geçmiş olsun canım, benim oğlan geçen sene bütün kış hastaydı valla çok zor, bütün kış öksürdü, geniz akıntısı beni resmen bunalıma soktu. bide bakılmayan bi çocuk olsa dersinki çocuk rezil tabi hasta olur ama vallahi gözüm gibi bakıyorum, taze meyve suları, günkuruları, cevizler, ellerini dakkalarca yıkamalar sırf hasta olmasın diye neler neler yani, ama gene oluyor gene oluyor, eşimde çocuk bu hasta olcak tabii diyor beni iyice delirtiyor:gitme:
şimdi yeni bi vitamin buldum geçen sene çıkmış ama yeni haberim oldu, reçetesiz bişey olduğu için adını yazıyorum multi tabs LGG diye bi vitamin bir tanesinde 1 kilo yoğurt diye reklamını yapıyorlar, güya anaokullarındaki araştırmalar göre hasta olmayı yüzde 16-17 düşürmüş bir aylık kullanımdan sonra, daha yeni vermeye başladım bakalım görcez kasımda bi farklılık olcakmı
sizede çok geçmiş olsun canım,zaten aşırı hassasiyetimizinde çabuk hasta olmalarında etkisi var gibi geliyor bana...bakıyorsun bazı anneler ellerine bir parça ekmek verip geçiştiriyorlar,çocuk sokakta oynuyor üzerinde incecik bir bluz....
biz dikkat ettikçe ,sarıp sarmaladıkça dahada çabuk tutuluyorlar hastalıklara...
yeşil yapraklı sebzeler ve bolca meyve...
kuru soğan bağışıklığa iyiymiş.bol bol yemeklerine koyuyorum.
Merhabalar,
Ben de kızıma bol bol meyve yediriyorum yemeklerinin ve kahvaltısının aynı saatlerde
verilmesine dikkat ediyorum.
Ayrıca immuzinc kullanıyorum bağışıklık sistemini güçlendiriyo iştahını da açıyo
Kuru üzüm yediriyorum bi kaseye koyuyorum giriyo çıkıyo yiyo sizde öyle yapın
bol bol yoğurt, bıldırcın yumurtası yediriyorum günlük.
Dut pekmezine başlıycam günlük ama daha alamadım iyi sağlam bi yerden.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar...
ooo maşallah arkadaşım daha ne olsun Allah'a emanet inşallah oldukça besleyici ve koruyucu gıdalar veriyorsun ne güzel yiyor demekki oğluşun benim bebeğim henüz iki yaşına girecek çok iştahlı bi bebek değil işte zoraki kandırarak mamalara vs katarak ne yedirebilirsek artık ama düzenli olarak günlük meyve , yoğurt pekmez , bal , balık , ceviz vb gıdaları vermeye özen gösteriyorum bende bu aralar biraz rahatsız balla tatlandırılmış nar suyu veriyorum antioksiden deposu nar birde kuşburnu marmelatı veriyoruz kahvaltısında
karamuk, kuzey, teşekkürler kızlar tavsiyeler içina.s.
bide ben yatarken bi havuçun suyunu sıkıp veriyorum, hatta kendi yapıyor makinede, havuç suyuda çok faydalı betakaroten açısından
karamukçum bu dr nin verdiği ilaç ne acaba reçetesiz bişeyse söyleyebilirsin burdan sorun olmazkaydirigubbakcemile5
benımde oglum 18 aylıkken kreşe basladı sureklı öksürük grip geniz akıntısı bıtmek bılmedı su an 5 yasında ama hala genız akıntısı bıtmedı hastanelerde yattık her ay mutlaka 2 tane antıbıyotık ılac bıter 3 gun ıyı 4. gun yıne aynı 1 yıl aylık ıgne var bılırsınız ondan vurdurduk astım tuplerı kullanmaya basladık bı gun tesadur anneolunca anladım sıtesındekı dr kadir tugcu beye rastladım yıne ıgne oluyorduk ve astım ılacına baslamıstık yazdım dr dr bey bana sen cocugunumı oldureceksın dedı bırak tum ılacları dedıgımı yap 3 gun ıcınde duzelme olmazsa yıne goruselım dedı bıraktım ıgneyı ılacları soyledıgı sey suydu ben fayda gordum belkı sızlerde gorursunuz ballı limon ve burnuna bol bol serum fizyolojık damlatılacak ınanılır gıbı degıl ama fayda gorduk sımdı ballı lımonu bakıyorum bıraz hasta gıbı hemen verıyorum ıcebıldıgı kadar hıc bır yan etkısıde yok serum fızyolojıkte burnunu sureklı temız tutuyor burdan kadır tugcu beye tekrar tekrar tsk edıyorum duzenlı olarak ballı lımon karısımı yapıp verın cocuklarınıza bronsıt olanlar ozellıkle asla ılac kullanmayın dıyor kadır bey bızım turkıyedekı dr nezle ıle grıbı ayırt edemıyor bronsıt edıyor cocukları verdıgı ılacların yan etkılerını bır bılsenız dıyorkı cok dogru ben kadır beye guvenıyorum sızde deneyın gorun
allahu teala hepımızın yavrusunu korusun acıl sıfalar ıhsan etsın ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?