ben çocuğumu avrupai tarzda aileden soğuk şekilde büyütmek istemediğim için şuanda kendi odası olmasına rağmen bizim yatak odamızda beşikte yatırıyorum ki ayrı bir keyif alıyorum.asla gece bizim yatağa gelmek istemedi ona o yatağın kendisinin olduğu bu yatağın ise baba ve bana ait olduğunu ,eğer babamız gündüz yoksa onunla birlikte uyuyabileceğim bir yatak olduğunu kendisine bir şekilde öğrettim.asla gözümden ayrı koyamamak ,sevgimden ,güvenimden uzak kalmasını istemiyorum.özel doktorumuz bana odasını 9 aylıkken ayırmam gerektiğini söyledi ama ben doktorumuzun sürekli yurtdışındaki eğitimlerden hareket ederek bizlerede çocuklarımızı yetiştirmede o bilgileri söylemesi beni bildiğimden şaşmamayı öğretti.içimden gelenlerin başkalarının ögrettiklerinden daha mutluluk verici olduğunu bildiğim için hala benim odamda beşiğinde yatıyor.ilk zamanlarda emzirdikten sonra hemen yatağına koy kokuna alışmasın ,seni bırakmaz diyorlardı hatta doktorumda öyle demişti,ben onu emzirirken koklardım ,emzirdikten sonra da sarar sarmalardım neden sevgimden yoksun atayım beşiğe uyusun ki ,kucağımda uyusun ,ne zaman uyuyacak diye oğluma sevgi aşıladım.ve mahrum etmedim kucağımda dolandım ,ha şimdi 3.5 yaşında artık minik bir bebek değil dolu dolu yaşadık bebekliğini şimdide ,odasından ayırmadan önce her gece üzerini örtmek ,gül yüzüne elimi dokundurmak ,terini elimle silmek bana ayrı bir zevk veriyor.bu zamanları bir daha ne zaman yaşayacağız arkadaşlar.
şimdi ikinci bebeğime hamileyim ,hatta diyorum oğlum kardeş doğunca sen nerede yatacaksın diyorum ,arabalı yatağımda yatacağım diyor ,ben bazen sende beşikte yatarsın mesela öğlen eğer kardeşin uyumazsa sen uyursun o zaman olabilr i diyorum tamam diyor .yani akış geçen zamanda çocuklarını bu kadar kasmayın elbet ayrı yatıcaklar.onlar isticek bunu benim oğlumun arada istediği gibi.
ve biz hep babamızla ,annemizle uyurduk ilkokula başladığımda ilk gün okula bile babam çingilinde götürmüştü o yüzden hiçbirşeyi mahrum etmiyorum çocuğumdan.
anlatmak istedim umarım faydalı olurum.