aile yanındayım canım kira vs. yok.ailenizle mi yaşıyorsunuz, tek mi? kira vs ne gibi masraflarınız var?
kredi çekemiyorum valla vermiyorlar36 ay vadeli kredi Çek tek seferde öde.
aile yanındayım canım kira vs. yok.
kredi çekemiyorum valla vermiyorlar
O zaman ailenizden yardım isteseniz aydan aya onlara ödersiniz.aile yanındayım canım kira vs. yok.
kredi çekemiyorum valla vermiyorlar
onların da çok borcu var o yüzden bunu paylaşamıyorum bile onlarla...O zaman ailenizden yardım isteseniz aydan aya onlara ödersiniz.
hepsi toplam 3000 civarı şu an asgarisi de sanırım 2000 gibi birşeykartın aylık taksidi ne kadar?
yapılandırma talep ettiniz mi kartlar için?onların da çok borcu var o yüzden bunu paylaşamıyorum bile onlarla...
hepsi toplam 3000 civarı şu an asgarisi de sanırım 2000 gibi birşey
kızlar herkese merhaba benim de sorunum bu maalesef
geçen yıl evliliğim resmi olarak bitti ve o insandan üzerime kalan yaklaşık 10 bin tl kart borcum var kendisi zaten ödemez onu geçtim...
ancak ben de yetemiyorum ve bir şekilde 2200 tl maaşla 4 5 ay içinde kapatmam gerekiyor. sigara kullanıyordum bırakıyorum onu da ekstra 480 tl ediyor ayda çünkü.
ihtiyaçlarımı karşılama derdinde değilim pek o yüzden ama ödedim diyelim sıkışınca hop elim karta gidiyor... çok sıkıldım artık kendimden bir fikriniz varsa yardım ederseniz çok memnun olurum. çok teşekkürler.
öyle muhakkak ben 15.000 tl borç ile ayrıldım sadece banka diğer senetleri geçiyorum dolandırıldım gözüyle bakıyorum zaten. bekarken benim de yeterli birikimim vardı da olmayacak evliliğe gitmiş meğer...Boşandım beş kuruş param yoktu, çalışmaya başladım, 2500 tl maaş+ 1000tl nafakayla 24 ayda 20.000 lira para biriktirdim.
Ailemden ayrı yaşıyordum ve 2 de çocuğum vardı.
Sadece yemeğimizi annemde yiyorduk.
Diyeceğim şu; minimal yaşamaya yemin ettiğinde, hayatından gereksiz harcamaları çıkardığında oluyormuş
Kredi cikmiyor sanirim
Qnb den 10 bin çektim 260 tl odemesi var tertemiz.
Sizin icin cekecek kimse var midir kardes, anne baba?
ablam anca benden bekler kimseye birşeyi dokunmuyor sağolsun... anne babaya da açamıyorum konuyu zaten diğer senet ödemelerine yardım ettiler biraz da agresifler bu konularda onlarda haklı daha ben yediremiyorum bunu kendime onlar ne yapsın.Kredi cikmiyor sanirim
Qnb den 10 bin çektim 260 tl odemesi var tertemiz.
Sizin icin cekecek kimse var midir kardes, anne baba?
kart yapılandırmasını şimdi öğrendim ben sadece kredi de var sanıyordum birini şimdi yapılandırdım bile çok teşekkürler inanın çok iyi oldu :)yapılandırma talep ettiniz mi kartlar için?
10.000 tl büyük bi borç değil. aile yanındasını bir de. kısa sürede kapanır yani.
kızlar herkese merhaba benim de sorunum bu maalesef
geçen yıl evliliğim resmi olarak bitti ve o insandan üzerime kalan yaklaşık 10 bin tl kart borcum var kendisi zaten ödemez onu geçtim...
ancak ben de yetemiyorum ve bir şekilde 2200 tl maaşla 4 5 ay içinde kapatmam gerekiyor. sigara kullanıyordum bırakıyorum onu da ekstra 480 tl ediyor ayda çünkü.
ihtiyaçlarımı karşılama derdinde değilim pek o yüzden ama ödedim diyelim sıkışınca hop elim karta gidiyor... çok sıkıldım artık kendimden bir fikriniz varsa yardım ederseniz çok memnun olurum. çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?