• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odunlugun bu kadarı....

Sende haklısın :)
Bende ilk zamanlar 2 lafına tav oluyodum,halbuki o an kırmıştı beni baktım bu geçiştirmeye başladı beni :KK12:
Bigün sabah konuşurken telefondayız kendi istediği olmayınca surat asmaya,trip atmaya başladı,bende sinirlendim doğal olarak başladım bunu bunu yapıyosun sürekli farkında mısın bilmiyorum bu benim canımı sıkmaya başladı artık diye bide üstüne odamdayım aynadan bakıyorum kendime işaret parmağımla kızıyo gibi yapıyorum :KK48::KK48: kapat falan telefonu diye çıkıştım birazda :KK47: bunda kafaya dank etti sanırım :)
Ondan sonra da zaten kendine geldi dargın kalmıyoruz kesinlikle :)
Biraz uzun oldu ama o_O
Sende kağıt olayında düşünmüşsün zaten artı eksi yönlerini yaz bi güzel utansın biraz :63:
Bu kadar odunluk da bünyesine fazla gelmiyo mu yahu :KK34:

ah canım ahh bu erkeklerı anneleri biraz yontsa ya. kapat telefonu desem tepkisi nasıl olur acaba kesin kapar bida aramaz... anlayamıyorum gercekten ben de bunalıyorum bazen ama kıyamıyorum da bu sefer o uste cıkıyor.

Kızdığımız şeylere tepkilerimizi daha sert göstermemiz lazım. Sınırlarımız olmalı ve bu sınırları ihlal ettiklerinde gerekli karşılığı göstermemiz gerek, yoksa anlaşılamayız.

haklısın ben de kaybetme korkusu var aman kızarsam beni terk eder düşüncesi. bazen bana da dank ediyor amannn diyorum ama uygulamaya gecemıyorum.

haklısın ben de kaybetme korkusu var aman kızarsam beni terk eder düşüncesi. bazen bana da dank ediyor amannn diyorum ama uygulamaya gecemıyorum.
Seven her insan kaybetmekten korkar, ama başkasını kaybetmeyeyim derken kendimizi kaybedersek o zaman olmaz çünkü biz kendimize olan saygımızı yitirdiğimiz an başkalarının bize duyacağı saygıyı da yitirmeye başlarız.

Afferin iyi etmissin barismakla ne guzel adama yol yapmissin. Agzina geleni soyleyecek ondan sonra beni bilirsin saman alevi gibiyim diyerek ben boyleyim isine geliyorsa ya getirecek.
Niye orada kaldin ki bunca seyden sonra cikip gidemedin mi kendi evine birlikte mi yasiyorsunuz.
Iliskinizin boyutu umarim bu sekilde kalir. Evlilige gitmez.

Odun falan değil bu ki resmen cimri ve hep kafasında rakamlar var hesap yapıyor:KK51:
O koltuğu da sabunlu sıcak suyla silerseniz mum izi çıkar, benim koltuğumu da damlamıştı hem de benim koltuklar sütlü kahverengi, o bile çıktıysa hepsi çıkar. Eğer işe yaramazsa markette abcnin fısfısları var o kesin çözüm.
Ama sevgiline çözüm bulamıyorum, düzelmez bu huy.

bırak Allahaşkına onun şehrine 2 günlüğe misafir olmuşsun, alsın seni yemeğe götürsün, sen ne uğraşıyorsun, hatır gönül bilmeyen insana.

üstelik nuget dediğiniz zaten pişmiş hemen her markette var. hemen alınır yenilir, öyle uzun uzadıya uğraş gerektirmez ama onun bile kritiğini yapmış madem istedi hemen alıp gelirdi ne var yani.
dipnot: nuget sağlıksız çok fazla yemeyin.

Oha ! Böyle güzel düşüncelere , emeğe karşılık yapılan davranışlara odun demek inan çok hafif kalır.
Ben olsam çeker kapıyı giderdim o evden .

Seven her insan kaybetmekten korkar, ama başkasını kaybetmeyeyim derken kendimizi kaybedersek o zaman olmaz çünkü biz kendimize olan saygımızı yitirdiğimiz an başkalarının bize duyacağı saygıyı da yitirmeye başlarız.

il defa kendımden cok ödün verdim değmiyor bunlara işte şu aklım dank etmişken hep eder vaziyette olsa...

Afferin iyi etmissin barismakla ne guzel adama yol yapmissin. Agzina geleni soyleyecek ondan sonra beni bilirsin saman alevi gibiyim diyerek ben boyleyim isine geliyorsa ya getirecek.
Niye orada kaldin ki bunca seyden sonra cikip gidemedin mi kendi evine birlikte mi yasiyorsunuz.
Iliskinizin boyutu umarim bu sekilde kalir. Evlilige gitmez.

birlikte kalmıyoruz onun oldugu sehırde işim vardı. 1 yılı geckin beraberiz. çıkıp gitsem evim o şehirde değil gece vakti bilmediğim yerde nereye giderdim.

birlikte kalmıyoruz onun oldugu sehırde işim vardı. 1 yılı geckin beraberiz. çıkıp gitsem evim o şehirde değil gece vakti bilmediğim yerde nereye giderdim.
himm cikip gidememeniz kotu olmus tabi. Ama bu karakterle isiniz cok zor. Ben de yaptim senin yaptigina yakin bisey. Ama hic masrafini sormadigi gibi cok da mutlu olmustu. Birinde sadece salata icin malzeme alip salata yaptim r3nde filan almistim. Digerinde evet mumlarla filan bir masa hazirlqmistim. Ben gittigimde asla onun islerini yapmadim bilerek. Hep misafir gibi gittim kaldim. Yemegim onume geldi. Bulas8gi o kaldirdi canim isterse yardim ettim o kadar. Alistirmadim. Yangina korukle gitmek istemem ama cok buyuk terbiyesizlik etmis.

Yalnız yaşadığı için bir anda düzeninin bozulduğunu düşünmüş.
Bu yalnız yaşayan insanlarda hep vardır.
Bende evlenince zor alıştım evde birinin olmasına...(halada geçmedi)
O biraz abartmış ama sende kanepeye mum damlatmışın bacımm. (çıkmaz leke)
Ha bide patates yemeğide pek ilgi çekici özel olmamış
Ben çok haksız görmedim sevgilinizi... ayrıca birsürü mum falan almışsın.. belki adam ekonomi yapıyor.. sanırım onun parasıyla aldınız..
Neyse ben burda yorumumu sonlandırıyım.
Ayy sende:)Sanirsin adamin kizkardesi:-)

ah canım ahh bu erkeklerı anneleri biraz yontsa ya. kapat telefonu desem tepkisi nasıl olur acaba kesin kapar bida aramaz... anlayamıyorum gercekten ben de bunalıyorum bazen ama kıyamıyorum da bu sefer o uste cıkıyor.

anlıyorum canım seni de
ama seninkin de kaybetme korkusu yok sanırım,seviyorum diyosun bazı şeyleri değiştirmek zorundasın yoksa daha çok bunalırsın ya da kendini kaybedersin,onun için biraz kaçmayı denesen kaybetme korkusunu o tatsa biraz.

Cimri insanla omur gecmez, nezaketsize bak, anasinin gozu gibi baktigi kanepeye nasil mum damlatmismis..pehhh...

Sen iki günlüğüne onun misafiriyken çok ayıp etmiş
Ama her işte var işte bir hayır; evlenirsen ne olacağını gördün (özür kısmı olmayacak tabi)
Yerinde olsam bu ilişkiyi yürütmem

Back
X