Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla diyorum ya normalde bogalar odun olmaz pek. Kötü bi gününde falan miydi acaba
kesinlikle çok sinir bozucu. erkek milletine hakikaten hiç bişey yaranılmıyor.odunlar.
ama annesi vermiş sonucta al sen kullan diye. sanmıyorum annesinin bişey dıyecegını öyle bir kadın değil.
hem de çok zor bacım. sence bu odun yontulur mu?
yeni eve çıktı canım ayrıca iki gun kaldım evinde düzeninin bozuldugunu düşündüğünü sanmam, çünkü o ana kadar herşey cok guzeldi.
ben bilerek damlatmadım. mumlar ne güzel duruyordu:)
patates yemeği yaptım elimde fazladan bi malzeme yoktu
ekonomi yapıyor kendi çapında evet, ama onun parasıyla asla bişeyler yapmam ben. çok şükür çalısıyor kazanıyorum. tamamıyle benden gitti maddiyat.
korku filmi gibi:)
aslında o ana kadar harikaydı herşey.
o günden sonra hiç bişey demedim, konusunu dahi açmadım. sadece bir kere naptın cıktı mı mum lekeleri dedim. bakmadım dedi...
Valla ben olsam o an konuyu kapatmış gibi görünsem de daha sonra mutlaka konuyu açar beynini özenle yer intikamını alırdım :)
boğa...
haklısın bazen bende diyorum ya değerini bilen çıkacak bırak bu odunu diye. ama bu sefer gönlüm seviyorsun saçmalama diyor.![]()
ters davrandıgım zaman da adım değiştin sene çıkıyor. ama haklısın etrafıma bakıyorum kızlar erkeklere yapmadıgını bırakmıyorlar nasıl değerliler. doğalarında ezilme arzuları var sanırım.
Insan bazen hayret ediyor.Eski konulardan bildiğimiz erkek arkadaşınız değil mi bu? Hangi tarafın doğasında ne var bilemiyorum ama 2015 yılı da böyle geçecek, ondan yana bir şüpheniz olmasın.
Benim gibi etçil biriyse hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Pilavla patates yemeği hiç iyi bir kombin olmamış. Ha tabiki emek vermişsin sırf emek yüzünden saygısızlık etmemesi gerekirdi orası ayrı.
Süpriz emek çaba çok önemseyen biri degil demek ki. Tabiki biri benim için o kadar çabalayacak görmem öyle şeyler ama insanların hepsi öyle degil. Demek ki bu da bir numune odun.Sürpriz yapılmış, burada en son bakılması gereken yemekti .
ben iddalıyım erkekte boğa etkisi ile böyle oluyor :) benmiki de aynı sevgiliyken belki yağdırır öpebilmek elini tutabilmek için evlenince bi sakız parasını kıskanır her ihtiyacın lüks görür onu bırak öyle görüyor diye kaynanalarda öyle sanır.gelin müsrif oldu olur.
İyiki hiç hayalimde olmadı mumlar süsler falan. Gerçekten çoğu anlamıyor da evliyken çoğu hoşlanmıyor ama sevgiliyken böyle surprizlere çok olumlu tepkiler verrbiliyorlar.
Belkide çoğu şeyi tuketmişsiniz..
Düzelecek diye umut ettiğinizle kalırsınız. Asla düzelmez. İnsan neyse odur.
" Seviyorum" diyerek kendinizi ateşe atmayın.
...
Beyaz bir tülbent koyun mum lekesine, ütüyle ısıtın ve ardından hemen silin.
Ayy sende:)Sanirsin adamin kizkardesi![]()