Of bu kacinci :(

Bana saygisi olmayana benimde saygim olmaz.

annenizin arkadaşı sizinle ilgili hiç yorum yapmasa daha iyiydi..sağlıklı bir ilişki için sizde annenize saygı gösterirdiniz..eltimin kızı 17 yaşında..hiç bir şey sormama ne annesine ne kendisine..genel bir hoşbeş okadar..annenize bunu anlatın bence..

Sen uzak dur bosver böyleleri eninde sonunda kendine zarar veriyo zaten buluyo belasını yani ayy nasıl uykum geldiiii suan varya herif beni öldrcek

Seker kissss

Yakin yanina yaklasmiyorum uzak duruyor zaten galiba bu yuzden rahatsiz oluyor benden sanki cok umrumda ne hali varsa gorsun. sana noldu kiz hayirdir neler yapiyor herif sana :)

anneme neyi anlatayim. anlamadimda?

anneme neyi anlatayim. anlamadimda?

annenizin arkadaşı olması sizin hayatınızla ilgili yorum yapma hakkını ona vermez..iyi niyrtinden dahi olsa...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok be bisi yaptıgı yok garibim yatıyo masum masum gec oldu beni bi görse bisi demezde illa bi laf sokar iste o bakımdan neyse kacıyom artık valla sende bos koy allah iyi insanlarla karsılastırsın kardesim zor

Seker kissss

annenizin arkadaşı olması sizin hayatıyla ilgili yorum yapma hakkını ona vermez..iyi niyrtinden dahi olsa...

Haklisiniz ama o boyle dusunmuyor iste kafasina gore konusuyor cok bilmis. annemide avucuna almis istedigi gibi oynatiyor , arkadasi hakkinda birsey demeye kalksam hemen sinirlenir kizar bana yani. Ama ben annemi kullaniyor gibime geliyor , gecen sene tatile gittik ailecek ve bu kadin cocuguyla bize geldiginde kardesimle beraber kucucuk cocuga hirsizlik yaptirmaya calistigina sahit olduk. Fazla ileri gitmiyormu.

Amin insallah. iyi gecelerr.

çok garip biri anneniz inşallah gerçeği görür ve mesafesini koyar..

Annene hep güzel seyler söyledigi icin ona baglanmistir belkide duymak istedigi seyleri? Seni arka plana atmasi hic normal degil kadin ailenizi kopariyor farkinda degil annen sen annenin gözünü acmalisin gercekleri görmeli anneni kendine cekmelisin seni görsün ve unutmasin diye biraz seni merak etsin! Evden kac demiyorum da ama az kaybetme korkusu yadat ona belki o zaman degerini anlar kim daha önemli diye

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Cok denedim anneme gercekleri gostermek icin ama annem her defasinda beni tersliyor "senin yanlislarini ortaya cikardi diye nefret ediyorsun o kadindan" diye bagiriyor bana ya ben ne yanlis yaptim kii o arkadasinin yalanlarina inaniyor iste bi gun resmen agladim hungur hungur okadar bunaldim ki o arkadasindan artik annem beni o halde gordugu halde hic bisi olmamis gibi davrandi bagirdi cagirdi sonra gezmelere gitti ama o arkadasi yalanciktan bi duygu somurusu yapip anneme "senden baska kimim var ki" gibisinden laflar edip gozlerini doldurdugunda annem kendinden once aglamaya basladi. o kadin hayatimiza girdiginden beri annem cok degisti ben hep ikinci plandayim. ve aynen aileyi parcalicak ya babamida kotuluyor resmen. Okadar huzursuz ediyor ki artik karsilastigim ilk yerde elime gecirmek istiyorum ya

Kadın kendine hoca ismini takmış öyle miii , geleceği görüyormuş bak baak .
Sen sonuna kadar haklısın canım,kendine böyle ruhaniyeti olan biri göstermiş,bazı insanlar inanır böyle şeylere belli ki annen de kaptırmış kendini.

Bu kadın kendisinde olmayan hasletleri varmış gibi gösterip etrafında ki insanları kendine bağımlı yapıyor belli ki.
Üzüldüm annene , yerinde olsam bu bayanı karşıma alır yapamayacağı bir iş isteyip gerçek yüzünü annenin görmesini sağlardım .
Misal , bak gelecekten soru sorma gelecekten atıp tutmak kolaydır bu tür özellikleri olan insanlar geçmişten haber verebilirler , siz ona sorun şu yaşımdayken .... nasıldı ?
Geçmişinizle onun bilemeyeceği ve hatta annenizle ilgili onun bilemeyeceği bir şeyi annenizin yanında sorun .
Size büyük ihtimal o kadar da değil diyecektir ama şüphe bir kere düşmeye görsün annenize olacaktır bu.
İlmihali sorular sorun bilinmesi zor , bilemezse annenizin yanında o öyle değil böyleymiş deyin .

Son düzenleme:
Ve bir önerim daha var bunu yapabilir misin bilemiyorum, evde ki değerli bir şeyi bulunması zor bir yere sakla , çalınmış gibi olmasın kayıp gibi olsun .
Öyle bir yer olsun ki hususi saklanmış gibi de değil,arandığı halde bulunamasın ve konuyu bu kadına getir o bilir nerede olduğunu de daha doğrusu dedirt direk söyleme , özel güçleri var nihayetinde değil mi ....Onun bunun dövmelerini gören kadın kayıp eşyayımı bulamayacak :82:

Hmmm cok kötü bir durum bence o kadin pek normal degil büyülemis olabilir mi anneni? Yani var öyleleri büyü yapmis olabilir. Belkide sizin ailenizin mutlulugunu cekemiyor onun icin sizi ayiriyor ama annen bunun farkinda degil cok etkisi altinda hic iyi görmüyorum baban ne diyor

Kadin evli felan degil kesin bence gercekten psikoloji sorunu var bayanin anneni bulmus ona takti yani. Acikcasi bu böyle insanlardan hersey beklenilir. O kadini uzaklastirman grek babama asildi de....😁😀

Allah Allah kadın nerden biliyormuş sizin kısmetlerinizi filan kadın bana hiç iyi niyetli gelmedi valla dışarı parayla da abakıyor mu bu her şeyi bilen(!) kadın
Çok ters görüşler bunlar ve ne kadar günah
belki uzak olmanız daha hayırlıdır o yüzden
inşallah anneniz de yakn zamanda uyanır da uzak durur o kadından

Bosver nasil olsa evleneceksin. Birinci planda esin ve cocuklarin olacak. Gelecegine odaklan. Iyi bir yuva kur.

Soru sorup cevabini almak daha once gelmedi aklima :26: ama bi gun annemin dusurdugu kardesimden bahsetigimde ya yok oyle birsey nerden uyduruyorsun fln dedi , kendi daha iyi biliyor ya taniyamadigim kardesimin varligini yoklugunu daha once evde degerli birsey kaybolmustu annem ona sordu tabi , cevabini bi bilsen uzun zaman kaybolan seyleri gormuyormus yeni kaybolanlari gorurmus

okadar bilgili ki benim dovmeli alkolik bi sevgilim varmista haberim bile yokmus , bunu bile benden iyi biliyor goruyonmu kuzenim hakkindada 3 hafta veya 3 ay sonra evlenecek demisti en az 3 sene gecti hala bekar bekar geziyor yani aslinda ispat cokta annem inanmak istemiyor iste.

yanliz ben annemle kardesimle tatilde vakit gecirmeyi ozledim. o olmadan once ailecek beraber gezer eglenirdik tatillerde sonra o geldi ve annem ondan baskasini gormez oldu varsa yoksa o. gecen sene ailcek tatile gittik bi gun annem babam kardesim isimiz var diyip ciktilar aksama kadar donmediler , resimlerde ne goreyim? annem babam kardesim o kadin onun kocasi ve cocugu hep beraber gezmedikleri yer kalmamis oturmuslar yemeginide yemisler (sonucta annemle babam oduyor ya) bende tum gun evde yanliz neden? o arkadasiyla anlasamadigim icin nefret etigim icin ayni ortamda bulunmamiz dogru olmadigi icin daha oncede kuzenimin dugune gitmemi yasakladi sadece o arkadasindan nefret etigim icin , resimlere baktigimda o arkadasinida yaninda goturdugunu goruyom dugune , insan kizina boyle bisey yapabilirmi yaa psikoloji fln kalmadi bende

annem arkadasinin kendine yardim etigini saniyor babamda o arkadasini hic sevmez seni kullaniyor paran icin fln diyorda dinleyen kim , ama evli babam kocasiyla iyi anlasirlar benimde sorunum yok adamla ama karisi berbat bisey

bosuna demiyoruz cok bilmis diye baksana resmen ilk sevdigim ilk erkek arkadasimin bile nekadaar kotu biri oldugunu anlatabiliyor , o senin evlenecegin kisi degil ayril ondan fln affedersin ama s*****et seni ne zenginler isticek demeleri yokmuydu o an iyi dayandim yine bogazina atlamam lazimda aslinda benide kendi gibi gozu parada pulda saniyor galiba allahtan uzakta evet cok sukur

Bosver nasil olsa evleneceksin. Birinci planda esin ve cocuklarin olacak. Gelecegine odaklan. Iyi bir yuva kur.

ilerde evlenip cocugum oldugumda kocamla cocuklarimin yerini hic kimselere kaptirmam zaten , insanin evladindan onemli kim olabilir ki

Dogru düsünüyorsun canim bosver o zaman kadini annende dinlemiyorsa sen uzak durmaya calis ve dinleme o kadini asla! Birgün gelir annen farkina varir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…