Bana saygisi olmayana benimde saygim olmaz.
Sen uzak dur bosver böyleleri eninde sonunda kendine zarar veriyo zaten buluyo belasını yani ayy nasıl uykum geldiiii suan varya herif beni öldrcek
Seker kissss
annenizin arkadaşı sizinle ilgili hiç yorum yapmasa daha iyiydi..sağlıklı bir ilişki için sizde annenize saygı gösterirdiniz..eltimin kızı 17 yaşında..hiç bir şey sormama ne annesine ne kendisine..genel bir hoşbeş okadar..annenize bunu anlatın bence..
anneme neyi anlatayim. anlamadimda?
annenizin arkadaşı olması sizin hayatıyla ilgili yorum yapma hakkını ona vermez..iyi niyrtinden dahi olsa...
Yok be bisi yaptıgı yok garibim yatıyo masum masum gec oldu beni bi görse bisi demezde illa bi laf sokar iste o bakımdan neyse kacıyom artık valla sende bos koy allah iyi insanlarla karsılastırsın kardesim zor
Seker kissss
çok garip biri anneniz inşallah gerçeği görür ve mesafesini koyar..Haklisiniz ama o boyle dusunmuyor iste kafasina gore konusuyor cok bilmis. annemide avucuna almis istedigi gibi oynatiyor , arkadasi hakkinda birsey demeye kalksam hemen sinirlenir kizar bana yani. Ama ben annemi kullaniyor gibime geliyor , gecen sene tatile gittik ailecek ve bu kadin cocuguyla bize geldiginde kardesimle beraber kucucuk cocuga hirsizlik yaptirmaya calistigina sahit olduk. Fazla ileri gitmiyormu.
çok garip biri anneniz inşallah gerçeği görür ve mesafesini koyar..
Annene hep güzel seyler söyledigi icin ona baglanmistir belkide duymak istedigi seyleri? Seni arka plana atmasi hic normal degil kadin ailenizi kopariyor farkinda degil annen sen annenin gözünü acmalisin gercekleri görmeli anneni kendine cekmelisin seni görsün ve unutmasin diye biraz seni merak etsin! Evden kac demiyorum da ama az kaybetme korkusu yadat ona belki o zaman degerini anlar kim daha önemli diye
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Kadın kendine hoca ismini takmış öyle miii , geleceği görüyormuş bak baak .
Sen sonuna kadar haklısın canım,kendine böyle ruhaniyeti olan biri göstermiş,bazı insanlar inanır böyle şeylere belli ki annen de kaptırmış kendini.
Bu kadın kendisinde olmayan hasletleri varmış gibi gösterip etrafında ki insanları kendine bağımlı yapıyor belli ki.
Üzüldüm annene , yerinde olsam bu bayanı karşıma alır yapamayacağı bir iş isteyip gerçek yüzünü annenin görmesini sağlardım .
Misal , bak gelecekten soru sorma gelecekten atıp tutmak kolaydır bu tür özellikleri olan insanlar geçmişten haber verebilirler , siz ona sorun şu yaşımdayken .... nasıldı ?
Geçmişinizle onun bilemeyeceği ve hatta annenizle ilgili onun bilemeyeceği bir şeyi annenizin yanında sorun .
Size büyük ihtimal o kadar da değil diyecektir ama şüphe bir kere düşmeye görsün annenize olacaktır bu.
İlmihali sorular sorun bilinmesi zor , bilemezse annenizin yanında o öyle değil böyleymiş deyin .
Ve bir önerim daha var bunu yapabilir misin bilemiyorum, evde ki değerli bir şeyi bulunması zor bir yere sakla , çalınmış gibi olmasın kayıp gibi olsun .
Öyle bir yer olsun ki hususi saklanmış gibi de değil,arandığı halde bulunamasın ve konuyu bu kadına getir o bilir nerede olduğunu de daha doğrusu dedirt direk söyleme , özel güçleri var nihayetinde değil mi ....Onun bunun dövmelerini gören kadın kayıp eşyayımı bulamayacak :82:
Hmmm cok kötü bir durum bence o kadin pek normal degil büyülemis olabilir mi anneni? Yani var öyleleri büyü yapmis olabilir. Belkide sizin ailenizin mutlulugunu cekemiyor onun icin sizi ayiriyor ama annen bunun farkinda degil cok etkisi altinda hic iyi görmüyorum baban ne diyor
Kadin evli felan degil kesin bence gercekten psikoloji sorunu var bayanin anneni bulmus ona takti yani. Acikcasi bu böyle insanlardan hersey beklenilir. O kadini uzaklastirman grek babama asildi de....😁😀
Allah Allah kadın nerden biliyormuş sizin kısmetlerinizi filan kadın bana hiç iyi niyetli gelmedi valla dışarı parayla da abakıyor mu bu her şeyi bilen(!) kadın
Çok ters görüşler bunlar ve ne kadar günah
belki uzak olmanız daha hayırlıdır o yüzden
inşallah anneniz de yakn zamanda uyanır da uzak durur o kadından
Bosver nasil olsa evleneceksin. Birinci planda esin ve cocuklarin olacak. Gelecegine odaklan. Iyi bir yuva kur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?