Of bu kacinci :(

Biz böylelerine şom ağızlı deriz.
Bu nedir yahu,annenin başka arkadaşı yok mu ?
Annene de ki o kadın seni kıskandığı için beni kötülüyor.Benim arkadaşım kızımı kötülese,ben asla yüzüne bakmazdım de.İnsanın evladı,kendisinin aynasıdır.
Olmazsa babanla konuş,annenin bu kadın yüzünden seni mutsuz ettiğini anlat.Baban resti çeksin.

Tabiki var baska arkadaslari onlarla hic bi sorunum yok diger arkadaslariyla iyi anlasirim. allahtan o cok bilmis arkadasi uzakta sadece tatillerde bulusabiliyorlar ve nezaman annemle yanliz olsa dedikodumu yapiyorlar beni kotuluyor bu yuzden annemin yanliz gitmesini istemiyorum ama goruyorsun annem sirf onun keyfi icin beni cezalandiriyor.

Haklisin ben asla kizimi (veya ogumu) kotuleyen biriyle arkadas kalmam. babamla bu konu hakkinda konusmayi hic dusunmedim ama iyi fikir aslinda babam beni annemden fazla ciddiye alir ama suan tatilde geldiginde konusmaya calisirim.

Doğru kararı vermişsiniz böyle bir kadınla muhatap olmak istememeniz çok normal. Dilerim annenizde yakın zamanda gerçekleri görür. Sürekli o kadını savunması bana da ilginç geldi açıkcası.Annenizin önceliği siz olmalısınız .

Canım annenle baban arasında sorunlar mı var sanki annen bi boşluğu dolduruyor gibi arkadaşıyla ama annen o insanla egleniyorsa hiç mudahale etme bence görmezlikten gelmeye çalışsan

insallah ya az once telefonda konustular annem tabi benden uzaklasti odasina girdi bende kendi odama girince bahceye cikti iyice sinir oldum .

Canım annenle baban arasında sorunlar mı var sanki annen bi boşluğu dolduruyor gibi arkadaşıyla ama annen o insanla egleniyorsa hiç mudahale etme bence görmezlikten gelmeye çalışsan

benim dedikodumu yaparak eglenmesini gormemezlikten gelmeyi dusunmuyorum.

Güzel bir üslupla konuşmayı dene bence ilk önce annenle, arkadaşlar geçicidir benim bir tane annem var senin bir tane kızın de biraz duygusal konuşunca eminim o da oturur düşünür. Benim de annemle sorunlarım vardı yazmıştım hatta buraya bugün akşam duygusal bir konuşmayla hallettik çok şükür :)
Kadın senin sürekli dedikodunu yapıyorsa sen kadın hakkında iyi kötü hiçbir yorum yapma annenin de bir süre sonra dikkatini çeker kızım ağzını bile açmıyor bu kadın ileri geri konuşuyor diye.
Babanla konuşmak da iyi bir seçenek olabilir ama annene bağlı bu biraz, ters de tepebilir sen beni babana mı şikayet ediyorsun diye benim annemde ters teperdi şahsen. Dolayısıyla anneni en iyi tanıyan sensin ona göre Babanla konuşup konuşmamaya karar ver.
İnşallah halledersiniz :)

annem beni ciddiye alipta dinleyen insan degil isine gelmedigi konularda bu arkadasinin konusuda isine gelmiyor iste 4 5 sene oldu dedikodusu bitmiyor annem ileri geri konusuyor demiyor , her seyi biliyor ya guya annemde buna inaniyor
babamla konussam bu konuyu annem belki sert tepki verebilir bana ama annemi degil ki o cok bilmisi sikayet edecem babamda sevmiyor zaten onu cogu zaman yengemle konusuyorum bu konu hakkinda annem beni ciddiye alip dinlemedigi icin yengemi dinliyor oda olmasa napardim ben sonra akli biraz basina geliyor biraz uzak durmaya calisiyor o arkadasindan ama bi sure sonra bi bakmisin ki yine eskisi gibiler oof offf
insallah haledebiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…