Çalışıyorum 2 tane de çocuğum var. Çocuklarımı belli bir yaşa kadar bakıcıyla daha sonra kreş desteğiyle büyüttüm sayılır. Şimdi biri ortaokula diğeri ilkokula gidiyor. Okulları tam gün. Annem uzaktaydı kayınvalidemde bakamam dedi. Bende çocuklarımın annesi olarak başımın çaresine baktım. Ama o dönemde yaşadığım zorlukları asla unutamam. O yüzden ileride anneanne ya da babaanne olduğumda torumlarıma en azından kreş yaşları gelene kadar bakarım. Asla bakıcıya bırakmam (bana denk gelen bakıcılardan çok çektiğim için böyle söylüyorum asla niyetim bakıcıları karalamak değil). Kayınvalideme kızgın mıyım? Evet kızgınım. Hamileyken torunuma ben bakacağım kimseye bırakmam dediği için evimizi bile onun yakınına taşıdık. Bu teklif bizden değil direkt ondan gelmişti. Fakat çocuk oldu benim iznim bitti ben bakamam dedi yanına yardımcı birini bulalım en azından sen başında olursun dedik ona da yan çizdi. Kendi evime bakıcı buldum arada bir hiç olmazsa gidip bakabilir misin? dedim onu bile yapmadı. Şimdi kayınvalideme istesemde sıcak olamıyorum, bizimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı çünkü vakti zamanında.