Of ki ne ooff bir daha ooff!!

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
şişkoyuumm şişko kalıcam daha önce yaptım zayıfladım ama şimdi olmuyo...
Dominik cumhuriyeti gibi göbeğim oldu...az önce de sevgılım eski fotolarımıza bakarken
-anaaaa harbiden aşkım sen baya kilo almışsın tombalahkım dedi ağız dolusu...
Şakaya vurdum ama aslında kafasına vurmak istedim...
Napim ben yaa Napim yemek yemeye aşığım vazgecemıyoruuumm sevgılımden de bunu duymak yıktı benı...:

Son düzenleme:
Spor? Koşun, yüzün, egzersiz yapın, eritin? Ne kadar kalori alıyorsanız, yarısını yakmaya çalışın. Dengeli beslenmek daha iyi tabi, ama yapamıyorsanız en azından eritmeye çalışın.

Kac kilosunuzz ? Erkekler takılir oyle benim sevgilimde o kadar kilo verdim hic farketmiyor 54 kilo olduguma inanmiyor :))

Spor? Koşun, yüzün, egzersiz yapın, eritin? Ne kadar kalori alıyorsanız, yarısını yakmaya çalışın. Dengeli beslenmek daha iyi tabi, ama yapamıyorsanız en azından eritmeye çalışın.

yazın yapıcam hepsini spora yazılcam,koşucam,yüzücüm dere tepe Allah ne verdiyse gıdıcem yetti yaa bıktım bende

tamam kilo vermek en iyisi doğrusu gibi ama sağlıklı isen ve giderekde aşırı kilo almıyosan barış kendinle zaten iyice dank edince napar eder verirsin kilo benim eşimde kilolu oda erkek olsun oda kilolu yani sende ağız dolusu ona bağırsaydın saaananeee laannn diye üzme boşuna kendini

Aynı konudan bende muzdaripim 18 yasında bir genc kız olarak

Kaç kilosun? Aman kilo bu verilir Allah başka dert vermesin

zaten erkek arkadasım benımle tanıştığında o kadar zayıfda ki onuda mahvettım 3 yılda 15 kilo aldı hep senin yüzünden diyo...şişkoluğun bulaşıcı senin diyo ama ona yakıştı yaaa ...

Boyun iyi 70 olsan cokk guzel oluur bence yazin vermek icin cok firsatin oluyor guzel bi diyet ve egzersiz programi hazirla oluur
evet iki yıl önce pilatesle yazın 8 kilo vermiştim o kadar fit olmuştum ki küçüklüğümden beri spor yaptıgım ıcın vücudum sıkı cok göstermiyorum...yada işte bu zamana kadar kendımı böyle kandırıyorum...

Ben kortizon,guatr ve pko sendromu ( yok yok anlayacağın :):)sayesinde 30 kilo aldım 18 yaşımdan itibaren dönem donem üç verip beş alsam da rahatsizliklarin bazılarına tam cozumler bulamamamin da etkisi var bunda ama şimdi onların arkasına sığınmak da istemem.tamamen :)hiçbir zaman aldığım kilolar özgüvenimi yıkmaya yetmedi yetmez de evet eski zamanlari ozluyorum.Hatta bir doktorum zayiflayip modellik yapmalısınız bence dediğinde kötü hissetmiştim çok çünkü herkes zayıf olunmak zorundaymis gibi algı yaratıyor insanlar.Oysa ki sağlıklı oldukları sürece belirli asamallarda kilolu olmak insanların da tercihi olabilir .Nedir bu tekdüze olma baskısı.Siz kendinize bari yapmayın bunu.Zayıflamak isteyebilirsiniz ki yaparsınız bunu da çok.zor bisi değil kimse açlıktan ölmez şu dönemde formül basittir zaten bir dünya sağlıklı yöntem var .Beden sağlığı her zaman edinilir sizin durumunzda ama önemli olan akıl sagligidir .Kendinize haksızlık etmeyin lütfen ....

Haklısınız ama insanların söylemi insanda özgüven fln bırakmıyor...bir sevgilimden duymamıştım oda böyle diyince
Yazın turistik bır sehirde tur düzenliycem ve tahmın edebılırsınız etraftaki hatunları...
onlara bakıp özenmek istemmiyorum bu yazı kendime saygımızda yıtırıyorum..

bende 21 yaşındayım canım ama göbek yaşım 80 maalesef

Bende 88 küsürü. 1.69-70 boyda beni biraz biraz kabulleniyorum cünkü boy ve orantılı alan bir vucut olunca öyle tek bölge rahatsızlığım yok dısarda. Göre. 75 falan sanıyor :2: ahh ahh keske öyle olsam ama bu sefer olucam kararlıyım bu yaz :) sevgilinizde saka yapıyım derkn sanki biraz patavatsızlığa kaçıyor yani ne bilim oda benimle beraber 15 kilo aldı diyince bide demis siskoluğunu banada bulastırdın :/ hani sey dese sevgilim bana sık sık pasta cörek getirmende aldım hep yada senin o güzel yiyişinle bende kendimi farkında olmadan yemek yiyor yada tok olduğum haşde yiyosum geliyor tarzında cümle kursa hani güler geçersin şahsen benim sevgilim olcak ben demek öyle der ayrılır zayıflar karsısına cıkar sokederdim :)
Yani 15 kilo alırken kdndi vucudu kendi iradesi vardı zorl siz yedirmediniz ya o on bes kilo istese kasta olabilirdi sizde öyle diyin

Sevgilin takılmış insan sevdiği insanlarla uğraşır ben art niyet görmedim ama en iyisini sen bilirsin.Özenme niye ozeniyorsun ki onların fiziği düzgün olabilir_ ki istersen senin de olur hiçbir engel yok_ ama önemli olan sağlıklı bir beyindir sağlıklı bir ruhtur.Çevremde çok güzel kadın ve erkekler var ınan bana çok farklı ve garip problemleri oabiliyorr.Ben kilo.almadan önce de böyle bakıyordum şimdi de bole düşünüyorum.Zaten spor ve diyetle kiloların verirsin bunu bu kadar dert ediyorsan ki ole cumlelerinden anlaşılıyor senin hayatın senin kararın saygı duyup seni desteklerim an itibariyle zayiflama kararında.Ama insanların ne düşündüklerini bu kadar onemseme hayatta başına çok iş acar bu durum çünkü ....

inş, canım bu yaz verıcez.. bu onbeş kilo kastta olabilirdi iyi lafmış kullanıcım

Yok sevgılım zaten kötü diyeti değil kızmam hosuna gıdıyor sanırım...ama haklısın mıllet ne der dıye dusunmekten tırlattık..
Ben kendım ıcın zayıflıycam inşaallah

inş, canım bu yaz verıcez.. bu onbeş kilo kastta olabilirdi iyi lafmış kullanıcım

yaz sonuna kadar belirlir kilolar verirsek birbirimizi haberdar edelim arkas isteği yollıyorum canım. Mesaj hakkım olmadığı için özelden atamıyorum 20 küsür daha yorum yapmam lazımmıs

B]

kaç kiloyum en iğrenç soru cümlesi
1.69 boyundayım 80 kiloyum canım

Açık konuşayım eğer sağlık sorunundan dolayı 21 yaşında 80 kiloysan sevgilinin böyle yapması kötü değil bence aksine belki hırs gelir ve bu zararlı fazla kilolardan kurtulursun:)

Hangimiz yemek yemeyi sevmiyo ki Ama 10 dakikalık alacağım zevk için 10 ay kendimi zorlayamam kilo vericem diye.

Bence bi'yerden başlamalısın artık yoksa kilo kendiliğinden gitmiyo

Milletin düşüncesini boşver ama sen karar ver 55 kilo olup her beğendiğini kendine yakıştırarak giymek mi daha güzel yoksa göbeği saklamak için siyahlara bol kıyafetlere bürünmek mi? İçten istesen rahatça verirsin kiloları bu kadar gözünde büyütme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…