- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Neden yazı bekliyorsunuz spor yapmak için?yazın yapıcam hepsini spora yazılcam,koşucam,yüzücüm dere tepe Allah ne verdiyse gıdıcem yetti yaa bıktım bende
yaz sonuna kadar belirlir kilolar verirsek birbirimizi haberdar edelim arkas isteği yollıyorum canım. Mesaj hakkım olmadığı için özelden atamıyorum 20 küsür daha yorum yapmam lazımmıs
Açık konuşayım eğer sağlık sorunundan dolayı 21 yaşında 80 kiloysan sevgilinin böyle yapması kötü değil bence aksine belki hırs gelir ve bu zararlı fazla kilolardan kurtulursun:)
Hangimiz yemek yemeyi sevmiyo kiAma 10 dakikalık alacağım zevk için 10 ay kendimi zorlayamam kilo vericem diye.
Bence bi'yerden başlamalısın artık yoksa kilo kendiliğinden gitmiyo
Milletin düşüncesini boşver ama sen karar ver 55 kilo olup her beğendiğini kendine yakıştırarak giymek mi daha güzel yoksa göbeği saklamak için siyahlara bol kıyafetlere bürünmek mi? İçten istesen rahatça verirsin kiloları bu kadar gözünde büyütme
Zayıflamak konusunda kararlıysanız kesinlikle yaparsınız.
Her şeyden önce sizde bitiyor çünkü bu iş.Siz de söylemişsiniz kendiniz için zayıflayın.
Ama unutmayın her şeyden önce sağlık.Kilo vermek için sağlığını kaybetmemeli insan.
Neden yazı bekliyorsunuz spor yapmak için?
Bence bugün başlayın spor yapmaya.
Tamam tatlım haberleşelim
şişkoyuumm şişko kalıcam daha önce yaptım zayıfladım ama şimdi olmuyo...
Dominik cumhuriyeti gibi göbeğim oldu...az önce de sevgılım eski fotolarımıza bakarken
-anaaaa harbiden aşkım sen baya kilo almışsın tombalahkım dedi ağız dolusu...
Şakaya vurdum ama aslında kafasına vurmak istedim...
Napim ben yaa Napim yemek yemeye aşığım vazgecemıyoruuumm sevgılımden de bunu duymak yıktı benı...:
diyetisyene gidicem fınallerden sınra canım sağlıklı yapıcam inşaallah ayrıca sporda yazılacam kararlıym..
3 aydan sonra sevgılımı sok etmeyi kafama koydum ve en önemlisi kendime saygımı geri getirmeyi..
80 kilo 1.69 boy canım
kefiri denedin mi..
satılan kefir değilde hergün mayalanan emek isteyen kefir
ziraat odasından alıyosun önce bi araştır onu
Kızım belki saçma gelecek söyleyeceğim şey ama bence kilo verme sen böyle de güzelsin..eminim buna..senin gibi komik bir kızın hafif bir kilosu olmasında sakınca yok bence için rahat olsun..Dominik Cumhuriyeti'ni de severim ayrıca
Ahahah oglen oglen guldurdunuz beni.
Spor yapin $i$kolar , ne yazayim size baska.......hepiniz cok tatlisiniz bu arada.
Bugun Ne Giysem in bir bolumunde Ivana Sert bir kiza baliketli yerine et balik demisti, gulmekten yerlere yatmistim. Konu sahibesi 1.70 boy-80 kg tam sisko degil ama etbalik bence, cok da sisko degilsin kardes bana sorarsan.
kefiri denedin mi..
satılan kefir değilde hergün mayalanan emek isteyen kefir
ziraat odasından alıyosun önce bi araştır onu
Dominik cumhuriyeti gibi göbeğim oldu...az önce de sevgılım eski fotolarımıza bakarken
Napim ben yaa Napim yemek yemeye aşığım vazgecemıyoruuumm sevgılımden de bunu duymak yıktı benı...:
Ayy çok teşekkür ederim cok tatlısın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?