Of ki ne ooff bir daha ooff!!

benim arkadaşım1,57 e 80 di şimdi 65 e düştü anca form,K yiyo garibim yemeğinde katısını yemesini söylemiş doktor çünkü tüm vitaminler suya geçiyo(bunu yaparsan saç dökülmesi yaşayabirsin ) en iyisi sofradan doymadan kalkmak ve yürüyüş yaşmak :128:

Zayıflamak konusunda kararlıysanız kesinlikle yaparsınız.
Her şeyden önce sizde bitiyor çünkü bu iş.Siz de söylemişsiniz kendiniz için zayıflayın.
Ama unutmayın her şeyden önce sağlık.Kilo vermek için sağlığını kaybetmemeli insan.

Çookk haklısınız artık lömbür lömbür bi göbek istemmiyorum cıdden anne karnında ultrasonda gobegım büyük çıkmış zaten maalesef
Az yıyorum alıyorum demıycem ymiyorum sımdı dogruya dogru kafamda bıtırdım finallerim gıtsın yazın ilk iş spora yazılmak diyetisyene gitmek..kararlıyım:26:

diyetisyene gidicem fınallerden sınra canım sağlıklı yapıcam inşaallah ayrıca sporda yazılacam kararlıym..
3 aydan sonra sevgılımı sok etmeyi kafama koydum ve en önemlisi kendime saygımı geri getirmeyi..

kaç kilosun kuzum ?

Kızım belki saçma gelecek söyleyeceğim şey ama bence kilo verme sen böyle de güzelsin..eminim buna..senin gibi komik bir kızın hafif bir kilosu olmasında sakınca yok bence için rahat olsun..Dominik Cumhuriyeti'ni de severim ayrıca

Ahahah oglen oglen guldurdunuz beni.

Spor yapin $i$kolar , ne yazayim size baska.......hepiniz cok tatlisiniz bu arada.

Bugun Ne Giysem in bir bolumunde Ivana Sert bir kiza baliketli yerine et balik demisti, gulmekten yerlere yatmistim. Konu sahibesi 1.70 boy-80 kg tam sisko degil ama etbalik bence, cok da sisko degilsin kardes bana sorarsan.

Ayy çok teşekkür ederim cok tatlısın ya

Et balık demek çuval,şişik,bidon genelde şakalaşmak için bana kullanılan lakaplar bunu yeni duydum :))
Ayrıca evet orantısız degıl vücudum cok şükür ama etıne dolgun derler yaa ben baya dolgunum dolu doluyum yani aynaya baktığımda kollarım hele

Yürümek, bol su, hiç yememek değil her şeyden yeyip az yemek. Metabolizmayı hızlandıran çaylar içebilirsiniz. Maalesef boğazı tutmadan olmuyor

Biii offfff ta benden olsun. Benim göbek benden once gitcegim yere gidiyo nisa lim habire dondisim tombisimm diyip duruyo bende sevimli gozukuyorum o oyle dedikce ama agzinin ustune ikitane vurasim geliyo simdi igrenc karbonatli su iciyorum sabahlari ogleden sonrami tuvalette gecirmemi saglayan musliyi yiyorum bide aksamlari ertesi gune yorgun bitkin uyanmami saglayan sporumu yapiyorum 2 hafta sonra tartiya cikiyorum -3 kilo ve allahim neden ben diye soyleniyorum habire. Zayif kizlarin agzina yemek tikmak istiyorum su siralar (sozum meclisten disari bu arada daha tiktigim olmadi)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…