Anladığım kadarıyla ev dört duvarmış, eee o zamanda 40 bin gayet normal. 10 yıl önce evlendim, annemden kalma küçük bir evimiz vardı, biz yerleşeceğimiz için tadilat yaptırdık( cam ve kapılar, mutfak banyo, tesisatlar değiştirildi) ev taş çatlasa 80metrekare, lüks bir şey de yapılmadı ama o zaman bile 20bin tuttu.ev ayniysa bisi diyemem ama onu eski aile apartmanimda birakip size yeni ve daha degerli bir ev alindiysa o zaman haksizlik.
bu arada tamamen meraktan soruyorum. 40 binlik ne tadilat yaptirdiniz. konudan ve yorumdan bağımsız olarak soruyorum merak ettim
Al benden de o kadar.Ben burada şeyi hiç anlamıyorum kendini ezdiren birini görünce hakkını savunsana sesini çıkarsanalar havada uçuşuyor ama sesinu çıkaran birini görünce de sana kimse bişey yapamaz sen herkesin hakkından gelirsin oluyo ne güzel dünya
Eline sağlık konu sahibi en iyisini yapmışsın evini de satma güzel güzel otur
Bu ilk olayı değil canım çok lanet bir kadın ne iftiralar attı bana o kadar piski eşimle en ufak bir tartışmamı bekliyor gidip sonra mahalleye yaymak için ya daha neler neler yaptı eşime bile iftira attı çok lanet çok o kadının kafası sağlıklı çalışmıyor ben dedim çok zorlarlarsa daha çok üstüme gelirlerse bu evi yakar gene onlara vermem o kadar gurur yaptım kadın gitmiş her yerde eşimin adını kısıra çıkarmış halbuki ben hamile kaldım böyle bir kadın daha neler neler var düğünden sonra benim çeyrek altınlarım kaynanamdaydı zor günler için saklasın diye vermiştim geri kalan takılar bendeydi gitmiş kaynanamdan benim altınımı istemiş kaynanam agzımı agırıyor ihtiyacı var falan eşime söyledim gitti ne kadar altınımız varsa aldı kaynanamdan bozdurup hiç ihtiyacım yokken eve genç odası aldım ilerde çocuk odası olsun misafirlerin gelince uyusun diye o oyununu da bozdum
Eve iskan alındı duvarlar alçıpan yapıldı kapılar takıldı mutfak dolabı yapıldı banyo fayans yapıldı küvet klozet alındı yerler laminat parke yapıldı elektrik su abonesi alındı doğalgaz hattı çekildi ve daha bir sürü şeyev ayniysa bisi diyemem ama onu eski aile apartmanimda birakip size yeni ve daha degerli bir ev alindiysa o zaman haksizlik.
bu arada tamamen meraktan soruyorum. 40 binlik ne tadilat yaptirdiniz. konudan ve yorumdan bağımsız olarak soruyorum merak ettim
Sağol canım desteğin içinnAl benden de o kadar.
Konu sahibi ne güzel emek verdiği evini sahiplenmiş,kendini kimseye ezdirmiyor.
'Kadından' beklediğimiz bu değil mi zaten? Her kadından...
Tebrik ediyorum ben,bravo.
Emek etmiş,borç yapmış evi yenilemişsiniz,üçüncü kişilere ne düşer malum.
Öyle düşündüyse oda mantıksız açıkçası ama neyi nasıl düşündüğünü maalesef bilemiyorumBana da sanki bu işte kayınvalidenin parmağı var gibi geldi. Yani elti evden dertlendi, torunları ortaya kattı, öteki evi methetti, eee onlar çocuksuz rahat rahat oturuyorlar, biz dert çekiyoruz dedi, belki benzer bir ev de kendine istedi. Kayınvalide de alamayacağı için o evi de be aldım o zaman değişsinler gibi bir düşünceyle konu sahibine gitti.
Ben hakkım olanı yaptım eğer izin verirsem daha fazlasını yaparlarBen burada şeyi hiç anlamıyorum kendini ezdiren birini görünce hakkını savunsana sesini çıkarsanalar havada uçuşuyor ama sesinu çıkaran birini görünce de sana kimse bişey yapamaz sen herkesin hakkından gelirsin oluyo ne güzel dünya
Eline sağlık konu sahibi en iyisini yapmışsın evini de satma güzel güzel otur
Onların arasındaki durum ben karışamam ne yazık ki eşim bilir kendi babası sonuçtaSiz ev konusunda haklısınız. Ama yine de eşinizin babasına karşı tutumunu doğru bulmadım. Sonuçta onu yetiştiren insanlar, bu kadar ağır konuşması hoş olmamış. Sebep her ne olursa olsun, anne babaya karşı asla söylenmeyecek şeyler vardır. Maalesef eşiniz tepkisini dile getirirken saygı çizgisini aşmış.
Evi onlar aldı maalesef o yüzden bu cesaret
Evi kaynana almis ve sen bu konuya aileni mi karıştırdın?Ne hakla ??Slm kızlar daha önce birden fazla bu konuyla alakalı yazmıştım bu eltim olacak bela kaynanamla konuşmuş kendisi kaynanamla aynı apartmanda oturuyor bense uzakta oturuyorum biraz ve eltim olacak şahıs kaynanama gidip evinin çok küçük olduğunu çocukla olmadığını benim evimin daha büyük olduğunu oraya taşınmak istedigini söylemiş kaynanam bana söyledi açtım ağzımı yumdum gözümü ve evi dün satılığa çıkardım evi satıcam ztn ev eşimin üstüne parayı banka hesabına koyucam ve kiraya gidicem o evi ona asla yar etmiycem gittim kavga ettim pis kıskanç dedim sen rüyanda görürsün o evi dedim .Bu ne paranoyadır ya bu ne kıskançlıktırrrr
Güncelleme ; evin bütün tadilatını ben yaptırdım çalıştım yıllarca borç ödedim sırf çalışmaktan hamileyken çocugumu kaybettim ben niye kendi tırnaklarımla yaptığım evi başkasına veriyim
İşime gelene karışırım diyorsun yani işte burda kötü bir insan olduğunuz ortaya çıkıyor.Onların arasındaki durum ben karışamam ne yazık ki eşim bilir kendi babası sonuçta
Ama içinde birileri var iken eltisi de ben o evde gidip oturucam diye tutturamaz netice olarak.Boş olsa hadi neyse de.İşime gelene karışırım diyorsun yani işte burda kötü bir insan olduğunuz ortaya çıkıyor.
Oysa ki ortalığı karıştıran sizsiniz. Eşinizde saf sizin aklınızla ailesine düşmanlık yapıyor.
İşime gelene karışırım diyorsun yani işte burda kötü bir insan olduğunuz ortaya çıkıyor.
Oysa ki ortalığı karıştıran sizsiniz. Eşinizde saf sizin aklınızla ailesine düşmanlık yapıyor.
Ama içinde birileri var iken eltisi de ben o evde gidip oturucam diye tutturamaz netice olarak.Boş olsa hadi neyse de.
çogu erkek zamanında gerekeni yapmadıgı için böyle konular gün yüzüne cıkıyor.İşte anlatmak istediğim şeylerin özeti bu. Konu sahibinin yazılarını incelerseniz, eşinin ailesine nelere çektirdiğini az çok tahmin edebilirsiniz.
Bir kere kesinlikle eltinin direkt olarak, eltimin evini istiyorum dediğine inanmıyorum. Konu sahibi saldırgan yapıda olduğundan gidip direk saldırmış. Kaynana 1 e 5 katıyor, konu sahibi de 5 i 50 yapıyor. iki erkek kardeşin çözeceği sorunu üstlenip bir de gidip kavga ediyor.
Bu forumda herkes kvlerden şikayetçi. Kimse farkında değil mi geleceğin kvleri sizlersiniz. Konu sahibinin ileride gelini olmak isteyecek kaç üye var acaba? ya da konu sahibi gibi birisinin gelini olmak isteyecek?
Evinizden çıkmayın, evinizden çıkmak istemediğinizi, gidip eltinizin, kvnizin suratına suratına sinkaflı laflarla söylemek yerine, eşinize söyleyin. O gerekeni yapar.
valla evlendikten sonra karşıma 3 cocuk yasındaki cocuga mantıksız gelecek hareketler gördüm eşimin ailesinden...Eltisinin o evde oturacam diye tutturduğunu kim söyledi? Elti gelip yüzüne, o evi senden alacağım mı demiş?
Bana bu eltisinin evini alenen istemek, doğru değil gibi geliyor. Bilmediğimiz şeyler var.
Hanginize mantıklı geliyor eltisinin evinde oturmak istemek? Hanginiz eltinizi çıkarıp evinde oturmak istersiniz? Siz kadınsanız elti de kadın.
Eltisinin o evde oturacam diye tutturduğunu kim söyledi? Elti gelip yüzüne, o evi senden alacağım mı demiş?
Bana bu eltisinin evini alenen istemek, doğru değil gibi geliyor. Bilmediğimiz şeyler var.
Hanginize mantıklı geliyor eltisinin evinde oturmak istemek? Hanginiz eltinizi çıkarıp evinde oturmak istersiniz? Siz kadınsanız elti de kadın.
Onların arasındaki durum ben karışamam ne yazık ki eşim bilir kendi babası sonuçta
Kötü insan olduğumu nerden biliyorsunuz eşimede saf deme hakkına sahip değilsinizİşime gelene karışırım diyorsun yani işte burda kötü bir insan olduğunuz ortaya çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?