Of of of cinnet geçiricem !!!! Eltim evimi elimden almaya çalışıyor

Anladığım kadarıyla ev dört duvarmış, eee o zamanda 40 bin gayet normal. 10 yıl önce evlendim, annemden kalma küçük bir evimiz vardı, biz yerleşeceğimiz için tadilat yaptırdık( cam ve kapılar, mutfak banyo, tesisatlar değiştirildi) ev taş çatlasa 80metrekare, lüks bir şey de yapılmadı ama o zaman bile 20bin tuttu.

Al benden de o kadar.
Konu sahibi ne güzel emek verdiği evini sahiplenmiş,kendini kimseye ezdirmiyor.
'Kadından' beklediğimiz bu değil mi zaten? Her kadından...
Tebrik ediyorum ben,bravo.
Emek etmiş,borç yapmış evi yenilemişsiniz,üçüncü kişilere ne düşer malum.

hımm seninki fena canım o zaman iftira ne demek kısırlık olayı
da kendi evladı yani herkes geline atar seninki kendi oğluna oda iyiymiş:):)
yine söylüyorum ne sanıyorlar acaba kendileri merak ediyorum allahın dan
bulsun hepsi...benimki benle boş kavga bağırma yani
sadece sinir bozuyodu huzur kaçırıyodu dışardan görenler bize bayılıyodu ama
öyle farklıydı bana:):)

Eve iskan alındı duvarlar alçıpan yapıldı kapılar takıldı mutfak dolabı yapıldı banyo fayans yapıldı küvet klozet alındı yerler laminat parke yapıldı elektrik su abonesi alındı doğalgaz hattı çekildi ve daha bir sürü şey

Sağol canım desteğin içinn

Öyle düşündüyse oda mantıksız açıkçası ama neyi nasıl düşündüğünü maalesef bilemiyorum

Ben hakkım olanı yaptım eğer izin verirsem daha fazlasını yaparlar

Onların arasındaki durum ben karışamam ne yazık ki eşim bilir kendi babası sonuçta

Evi onlar aldı maalesef o yüzden bu cesaret

Evi kaynana almis ve sen bu konuya aileni mi karıştırdın?Ne hakla ??
Kardeşler eşit bir şekilde paylaşmalı siz ve aileniz dış kapının dış mandalisiniz.

Tadilat yaptirmişsiniz bu da sizin iş guzarliginiz ortak mala sadece sizinmiş gibi davranmişsiniz.

Onların arasındaki durum ben karışamam ne yazık ki eşim bilir kendi babası sonuçta
İşime gelene karışırım diyorsun yani işte burda kötü bir insan olduğunuz ortaya çıkıyor.
Oysa ki ortalığı karıştıran sizsiniz. Eşinizde saf sizin aklınızla ailesine düşmanlık yapıyor.

Ama içinde birileri var iken eltisi de ben o evde gidip oturucam diye tutturamaz netice olarak.Boş olsa hadi neyse de.

İşte anlatmak istediğim şeylerin özeti bu. Konu sahibinin yazılarını incelerseniz, eşinin ailesine nelere çektirdiğini az çok tahmin edebilirsiniz.

Bir kere kesinlikle eltinin direkt olarak, eltimin evini istiyorum dediğine inanmıyorum. Konu sahibi saldırgan yapıda olduğundan gidip direk saldırmış. Kaynana 1 e 5 katıyor, konu sahibi de 5 i 50 yapıyor. iki erkek kardeşin çözeceği sorunu üstlenip bir de gidip kavga ediyor.

Bu forumda herkes kvlerden şikayetçi. Kimse farkında değil mi geleceğin kvleri sizlersiniz. Konu sahibinin ileride gelini olmak isteyecek kaç üye var acaba? ya da konu sahibi gibi birisinin gelini olmak isteyecek?

Evinizden çıkmayın, evinizden çıkmak istemediğinizi, gidip eltinizin, kvnizin suratına suratına sinkaflı laflarla söylemek yerine, eşinize söyleyin. O gerekeni yapar.

Ama içinde birileri var iken eltisi de ben o evde gidip oturucam diye tutturamaz netice olarak.Boş olsa hadi neyse de.

Eltisinin o evde oturacam diye tutturduğunu kim söyledi? Elti gelip yüzüne, o evi senden alacağım mı demiş?

Bana bu eltisinin evini alenen istemek, doğru değil gibi geliyor. Bilmediğimiz şeyler var.

Hanginize mantıklı geliyor eltisinin evinde oturmak istemek? Hanginiz eltinizi çıkarıp evinde oturmak istersiniz? Siz kadınsanız elti de kadın.

çogu erkek zamanında gerekeni yapmadıgı için böyle konular gün yüzüne cıkıyor.
zamanında herseyi basında konusulsaydı böyle olmayabilirdi.

o elti o evi begenmicekse de o eve cıkmıcaktı . sattırcaktı yeni ev aldırıcaktı.

valla evlendikten sonra karşıma 3 cocuk yasındaki cocuga mantıksız gelecek hareketler gördüm eşimin ailesinden...
bilemezsiniz insanların kaç kuruş ettigni.

Bence o evi senin kadar eşinde vermek istemeyecek ayrıca saldırganlığı başlatan sen olmuşsun onlar öylesine söylemiştir bu kadar velveleye gerek yoktu

Eşinin kardeşine sen kısır mısın diyen kadından her şey beklenir bence.

Benim eşim babasına öyle davransa ben karışırım açıkçası. Ve anlıyorum ki siz de gayet memnunsunuz eşinizin söylemlerinden, onların arasının bozulmasından.
Ne diyeyim ki artık..

Kötü insan olduğumu nerden biliyorsunuz eşimede saf deme hakkına sahip değilsiniz

bu k.k çok tuhaf oluyor bazen gelin sesini çıkarmasa vayyy ne safsın dişli ol derler.e kendini ezdirmeyince de vayy sen de az değilsin yazık o kayınvalidene derler.bu ne yaman çelişkidir ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…