Ben valla böyle kaynanaya saygılı olmam olsa da olur hayatımda olmasa birşeye yaradıgıda yok zaten ayrımcı sinsi bir kaynanayı ben ne yapiyim
Canım evini satsın kaynanamlarda destek para çksn üste benimkinden daha iyi bir ev alsın ama onların amacı benim evimi alıp satmak çocuk falan değil mevzu benim evimde oturmak istemesi de degilcanım haklı yanın seni evden atarak onu yerleştirmek değildir
burayı kiraya verelim kızm send de istediğin eve çık demektir.
kaynana bunu yapıcaktı saygısızlık yapma gönül kırma mesafe koy gerekirse
görüşme sen beni resmen sildin niye görüşücem ki dersin bişey olursa.eltinin haklı
yanı kaynanayla birarada olmak kolay değil he benim çok arkadaşım mükemmel kv ye sahipler
ama altlı üstlü oturuyolar ozaman orda oturmasıda güzel ama sizinkini bilemem haklı olabilirsin diğer eltin annesine yakın evi daha güzelse sende yap kiraya çık gerekirse bu seni evden atmakmıdır yani.
Sağol arkadaşım teşekkürler :)valla başta ne biçim konuşmalar demiştim ama yürü be konu sahibi arkadaşım; arkandayız
Canım evini satsın kaynanamlarda destek para çksn üste benimkinden daha iyi bir ev alsın ama onların amacı benim evimi alıp satmak çocuk falan değil mevzu benim evimde oturmak istemesi de degil
Bu ilk olayı değil canım çok lanet bir kadın ne iftiralar attı bana o kadar piski eşimle en ufak bir tartışmamı bekliyor gidip sonra mahalleye yaymak için ya daha neler neler yaptı eşime bile iftira attı çok lanet çok o kadının kafası sağlıklı çalışmıyor ben dedim çok zorlarlarsa daha çok üstüme gelirlerse bu evi yakar gene onlara vermem o kadar gurur yaptım kadın gitmiş her yerde eşimin adını kısıra çıkarmış halbuki ben hamile kaldım böyle bir kadın daha neler neler var düğünden sonra benim çeyrek altınlarım kaynanamdaydı zor günler için saklasın diye vermiştim geri kalan takılar bendeydi gitmiş kaynanamdan benim altınımı istemiş kaynanam agzımı agırıyor ihtiyacı var falan eşime söyledim gitti ne kadar altınımız varsa aldı kaynanamdan bozdurup hiç ihtiyacım yokken eve genç odası aldım ilerde çocuk odası olsun misafirlerin gelince uyusun diye o oyununu da bozdumniye peki bu sokağa atmak gibi birşey değil mi
ona bu kadar destek olurken sana köstek olması niye
2nizinde aynı değerde olması lazım değil mi o yanındaya
gelip gidiyosa işlerini falan görüyorsa sana bundan dolayı böyle
davranabilir siz çıkın ben oturcam dese belki anlarımda sen çık diğer
gelin gelecek küfür etmek gibi birşey. benimde bi eltim olsa herşeyi kendim yapmama
rağmen daha beteri olurdu bana karşı. iyiki de yok.
Sağol canım umarım gelişmeleri bildiricemGeçmiş olsun canım umarım olumlu sonuçlanır senin adına
herhalde anlatamadım.Ne güzel dediniz evet eltiye daha cazip geliyor, hakkı mı peki değil. Oturduğum yerden başka bir eve çıkalım bize başka yerden ev bakalım dese kvye tamam da eltisinin evine göz dikmek nedir?
O bana 200 bin lirada verse evimi vermem benim evim benim anılarım var içinde kaldıki başka evde bile rahat uyuyan birisi değilim alıştıgım düzenimi neden başkası için feda ediyim o kadarda değil evlenmeden önce aile apartmanında oturmam deseydi kaldıki benden 3 sene önce evlendi yağcılık için kendi oturmak istedi buda ayrı bir konu tabi üstelik amacı ev falanca değil pislik çıkarmak ama ben gelmiycem bu oyununda onunherhalde anlatamadım.
-eltinin bir dayanağı var. Belli ki kv ona cesaret vermiş ve evi verdim iş bitti mantığında değil. Tapu vermiş ama kv ev hala kendininmiş gibi davranıyor ki böyle bir şey teklif edebilmiş.
-elti başka ev bakalım diyemez bunlar da ultra zengin değiller. Aile apartmanındaki ev de yabancıya satılmaz. İlla aileden biri oturur, bir ihtimal kiraya çıkar
Ben ev istemesi haklı demedim ama bir haksızlık yapılmış ve artık dsralmış olması normal. Kv dibinde saray olsa herkes bir süre sonra çıkmak ister. Kaldı ki ev eski yapı, küflü, köhne sobalı vs. Size iki seçenek sunulsa hangisini seçersiniz
Köhne,sobalı ve kv yanında bir ev.
-inşaattan teslim ve masraf yapılacak bir ev.
Ben eminim ki elti dese ki al sana 40 bin eve yaptığın masraflar, gel değişelim. Yine değişmez çünkü oturduğu ev her bakımdan daha güzel. Haliyle haksızlık yapılmış.
O bana 200 bin lirada verse evimi vermem benim evim benim anılarım var içinde kaldıki başka evde bile rahat uyuyan birisi değilim alıştıgım düzenimi neden başkası için feda ediyim o kadarda değil evlenmeden önce aile apartmanında oturmam deseydi kaldıki benden 3 sene önce evlendi yağcılık için kendi oturmak istedi buda ayrı bir konu tabi üstelik amacı ev falanca değil pislik çıkarmak ama ben gelmiycem bu oyununda onun
Evet 26 ya giricem 1992 dogumluyumSiz şu an 25 yaşında mısınız gerçekten?
Evlendiğinizde bayağı küçükmüşsünüz o zaman. Yani 20 yaşın başlarında istediğini yaptıran bir insansınız, elti size ne yapabilir? Zaten eltiyle aranız hiç iyi olmamış ama o sebepten ama bu sebepten. Ben olsam eltiyi bir kenara bırakır kv ye bakarım. İki evi de ben aldım diye düşünüp eltiyi gaza getiren odur muhtemelen. Size gelip konuşmak yerine ne münasebet kadının kendi evi diyemediyse olay ya sizin düşündüğünüz gibi değil ya kv sizin kafada değil.Evet 26 ya giricem 1992 dogumluyum
O zaten ayrı bir filim kayınvalide zaten başlı başına bir sorunEvlendiğinizde bayağı küçükmüşsünüz o zaman. Yani 20 yaşın başlarında istediğini yaptıran bir insansınız, elti size ne yapabilir? Zaten eltiyle aranız hiç iyi olmamış ama o sebepten ama bu sebepten. Ben olsam eltiyi bir kenara bırakır kv ye bakarım. İki evi de ben aldım diye düşünüp eltiyi gaza getiren odur muhtemelen. Size gelip konuşmak yerine ne münasebet kadının kendi evi diyemediyse olay ya sizin düşündüğünüz gibi değil ya kv sizin kafada değil.
Kaynanayı gaza getirmeye çalışıyor şimdi kp aradı oğlum annen yalnış konuşmuş ikinizde benim evladmsnz falan dedi eşim bir daha hiç birinizle konuşmuycam degmiyorsunuz dedi sizin tek bir torununuz gelininiz var gidin onlarla ilgilenin dahada oğlum var demeyin dedi kapattı telefonu
Evler aynı arkadaşım sadece benim evimde doğalgaz var o evini pis tuttuysa bundan banane
Bana da sanki bu işte kayınvalidenin parmağı var gibi geldi. Yani elti evden dertlendi, torunları ortaya kattı, öteki evi methetti, eee onlar çocuksuz rahat rahat oturuyorlar, biz dert çekiyoruz dedi, belki benzer bir ev de kendine istedi. Kayınvalide de alamayacağı için o evi de be aldım o zaman değişsinler gibi bir düşünceyle konu sahibine gitti.Cok ilginc. Hangi kadin eltisinin evine yerlesmek ister ki yahu?
Kaynanan uydurmus veya yanlis aktarmis olmasin?
Hicbir kadinin boyle birseyi kendine yedirecegini dusunemiyorum. Birini evinden kov, kendin yerles?
Eltine agzina geleni soylemissin ne dedi kendisi acaba merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?