- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Ben ne bileyim benim eltim miUygun dilde anlayabilck insanlarmı
:)Benim seviyemi sorgulama hakkına pek sahip değilsin galiba
Nasıl böyle bi hakları olabliyor ki? Ne satcan yaşa krallar gibi. Eğer kocan da kıllık yaparsa tapuyu ortak yapın benceSlm kızlar daha önce birden fazla bu konuyla alakalı yazmıştım bu eltim olacak bela kaynanamla konuşmuş kendisi kaynanamla aynı apartmanda oturuyor bense uzakta oturuyorum biraz ve eltim olacak şahıs kaynanama gidip evinin çok küçük olduğunu çocukla olmadığını benim evimin daha büyük olduğunu oraya taşınmak istedigini söylemiş kaynanam bana söyledi açtım ağzımı yumdum gözümü ve evi dün satılığa çıkardım evi satıcam ztn ev eşimin üstüne parayı banka hesabına koyucam ve kiraya gidicem o evi ona asla yar etmiycem gittim kavga ettim pis kıskanç dedim sen rüyanda görürsün o evi dedim .Bu ne paranoyadır ya bu ne kıskançlıktırrrr
Güncelleme ; evin bütün tadilatını ben yaptırdım çalıştım yıllarca borç ödedim sırf çalışmaktan hamileyken çocugumu kaybettim ben niye kendi tırnaklarımla yaptığım evi başkasına veriyim
Evlilik cüzdanıyla gitmesi yeterli. Hemen yapıyorlar işlemi.Bak tapuya gidiyorsun.aile şerhi kondurmak istiyorum diyorsun.bitti.tapudakiler hallediyor.
Aynen bacım biz gelip akıl danışalım, artık bu üyeye üstad diyeceğimEvi size kim aldi? Hem kaynanaya annenizin karsisinda evi aldirip hem kocanizin ustune yaptirttiysaniz korkmayin size karada ölüm yok
Ne güzel dediniz evet eltiye daha cazip geliyor, hakkı mı peki değil. Oturduğum yerden başka bir eve çıkalım bize başka yerden ev bakalım dese kvye tamam da eltisinin evine göz dikmek nedir?Bakın hanımefendi, eltiyi de tanımam üyeyi de.
Şahsen düşüncem kaynanaya yakın olan ev madden daha değerliyse bile değersizdir gözümde. Eltinin zamanında imkan oymuş o alınmış, ama sıra diğer geline grlince farklı seçenekleri de olabileceğini görünce hoşlanmamış olabilir. Anladığım kadarıyla kayınvalide evleri tam olarak oğullarına ait görmüyor evleri değiştiein dediğine göre. Ayrıca aile apartmanındaki bir evi de öyle kafasına göre satamayacaktır elti, pek bir çaresi yok yani.
Doğal gaz çekilme olaylarını pek bilemiyorum ancak elti evine döşetse bile komple apartman razı olmadıktan sonra ısınma amaçlı kullanılamıyor olabilir. Bu durumda da o apartmandakilerin çoğu rıza göstermedikten sonra doğal gaza geçemez. Bizşm apartmanda öyle olmuştu ve kömürlü olarak devam ettiği için böyle söylüyorum.
Eltinin evde gözü olması etik değil ancak onun açısından bakınca da konu sahibine alınan ev daha cazip.
sorun kendinizde kusur bakmayin? Baskasi yani eltiniz sizin yapamadiginizi ya
sizinde düsünceniz cok ynlisne demek kizina yapmiyor damada yapiyor ne alaka... evladina yapiyor kiz erkek ne fark eder cok fazla alaturka düsünmeyin
Eşim bir sorun çıkarmıyorNasıl böyle bi hakları olabliyor ki? Ne satcan yaşa krallar gibi. Eğer kocan da kıllık yaparsa tapuyu ortak yapın bence
Boşa dememişler canım iyi olmak kolaydır zor olan adil olmaktırevet aynen öyle gelinler istenmiyor nedense bilezik vs gelin takıcağından ona yaptığını sanıyor
ve ona göre yapıyor hiç bişeyde gözüm yoktu yapmasaydıda olurdu yapılan şeyleri ama yapıpta eksik
gereksiz yapılınca insan diyor bu nedir ya verilen değeri anlıyor çünkü ben yaşadığım için söylüyorum
eşime yapmadı ama kızına haddinden fazla yapıyor neden sence yorumu siz yapın o zaman evlat ayrımı bariz
ortada ama en çok sevdiği evladıda oğlu hiç kıyamaz yapılan şeyleri belirtmek istemiyorum hem bize hem kızına...
o zaman daha iyi anlaşılır fark aslında.ben iğneden ipliğe kendim aldım eşimde öyle ve tek erkek herşeyi yapması gerekiyordu aile olarak eşim çalıştığı maaşla ve ailesinin durumu iyiydi yani tek erkek çocuğunu evlendirevilecek kadar
ama kızı çalışırken işten çıktı paramız yok demesine rağmen herşeyi yaptırıyor ve en pahalısından ve 2 kızı nişanlı
arka arkaya birine yaparken diğerine çalış kızım sen kendin yap diyor bende kalmadı diyor ozaman 2 ye bölmeyi bilicen
ama bunlar belli olunca ortaya çıkınca yok ya ne alak evlat ayrımı hepsi bir hepsine aynı diyor.
Bencede memlekette bir benim evim mi var sankiNe güzel dediniz evet eltiye daha cazip geliyor, hakkı mı peki değil. Oturduğum yerden başka bir eve çıkalım bize başka yerden ev bakalım dese kvye tamam da eltisinin evine göz dikmek nedir?
Evet konuştuk eşim bunun düpedüz saygısızlık olduğunu asla evden çıkmıycagını söylüyorbu arada esin ne diyor , aranizda konusmussunuzdur mutlaka ?
O öyle bir eltiki benden iyi olmak için elinden geleni yapar yıllardır yapmadığı kalmadı bana dediği kelime senin çocugunmu var nerden anlarsın belden aşağıya vuruyor yani bende senin çocugun varda ne anladın fesatlıktan çocuğu kullanmaktan başka dedimCok ilginc. Hangi kadin eltisinin evine yerlesmek ister ki yahu?
Kaynanan uydurmus veya yanlis aktarmis olmasin?
Hicbir kadinin boyle birseyi kendine yedirecegini dusunemiyorum. Birini evinden kov, kendin yerles?
Eltine agzina geleni soylemissin ne dedi kendisi acaba merak ettim?
Ben valla böyle kaynanaya saygılı olmam olsa da olur hayatımda olmasa birşeye yaradıgıda yok zaten ayrımcı sinsi bir kaynanayı ben ne yapiyimKayinvalidenize daha saygili olmanizi oneririm kadin size ev alip vermis ne kadar sanslisiniz 40 bin bi ev icin ne ki.bu arada ben kendimi 10 kattan atip oleyim benim kayinvalidem esimin aldigi eve benim deyip duruyor icinde oturuyor evin hakkini da verdiler sifir evi batirdilar.birz sakin olun lutfen tapu da sizin ustunuzeymis kimse sizden evi alamaz
Boşa dememişler canım iyi olmak kolaydır zor olan adil olmaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?