Of of of cinnet geçiricem !!!! Eltim evimi elimden almaya çalışıyor

Nasıl böyle bi hakları olabliyor ki? Ne satcan yaşa krallar gibi. Eğer kocan da kıllık yaparsa tapuyu ortak yapın bence

Kayinvalidenize daha saygili olmanizi oneririm kadin size ev alip vermis ne kadar sanslisiniz 40 bin bi ev icin ne ki.bu arada ben kendimi 10 kattan atip oleyim benim kayinvalidem esimin aldigi eve benim deyip duruyor icinde oturuyor evin hakkini da verdiler sifir evi batirdilar.birz sakin olun lutfen tapu da sizin ustunuzeymis kimse sizden evi alamaz

Cok ilginc. Hangi kadin eltisinin evine yerlesmek ister ki yahu?
Kaynanan uydurmus veya yanlis aktarmis olmasin?

Hicbir kadinin boyle birseyi kendine yedirecegini dusunemiyorum. Birini evinden kov, kendin yerles?

Eltine agzina geleni soylemissin ne dedi kendisi acaba merak ettim?

Ev seninde neden sardı bu kadar korku, neden taktın bu kadar kafaya ,

Ne güzel dediniz evet eltiye daha cazip geliyor, hakkı mı peki değil. Oturduğum yerden başka bir eve çıkalım bize başka yerden ev bakalım dese kvye tamam da eltisinin evine göz dikmek nedir?

sorun kendinizde kusur bakmayin? Baskasi yani eltiniz sizin yapamadiginizi ya

sizinde düsünceniz cok ynlis ne demek kizina yapmiyor damada yapiyor ne alaka... evladina yapiyor kiz erkek ne fark eder cok fazla alaturka düsünmeyin

evet aynen öyle gelinler istenmiyor nedense bilezik vs gelin takıcağından ona yaptığını sanıyor
ve ona göre yapıyor hiç bişeyde gözüm yoktu yapmasaydıda olurdu yapılan şeyleri ama yapıpta eksik
gereksiz yapılınca insan diyor bu nedir ya verilen değeri anlıyor çünkü ben yaşadığım için söylüyorum
eşime yapmadı ama kızına haddinden fazla yapıyor neden sence yorumu siz yapın o zaman evlat ayrımı bariz
ortada ama en çok sevdiği evladıda oğlu hiç kıyamaz yapılan şeyleri belirtmek istemiyorum hem bize hem kızına...
o zaman daha iyi anlaşılır fark aslında.ben iğneden ipliğe kendim aldım eşimde öyle ve tek erkek herşeyi yapması gerekiyordu aile olarak eşim çalıştığı maaşla ve ailesinin durumu iyiydi yani tek erkek çocuğunu evlendirevilecek kadar
ama kızı çalışırken işten çıktı paramız yok demesine rağmen herşeyi yaptırıyor ve en pahalısından ve 2 kızı nişanlı
arka arkaya birine yaparken diğerine çalış kızım sen kendin yap diyor bende kalmadı diyor ozaman 2 ye bölmeyi bilicen
ama bunlar belli olunca ortaya çıkınca yok ya ne alak evlat ayrımı hepsi bir hepsine aynı diyor.

Boşa dememişler canım iyi olmak kolaydır zor olan adil olmaktır

Ne güzel dediniz evet eltiye daha cazip geliyor, hakkı mı peki değil. Oturduğum yerden başka bir eve çıkalım bize başka yerden ev bakalım dese kvye tamam da eltisinin evine göz dikmek nedir?
Bencede memlekette bir benim evim mi var sanki

O öyle bir eltiki benden iyi olmak için elinden geleni yapar yıllardır yapmadığı kalmadı bana dediği kelime senin çocugunmu var nerden anlarsın belden aşağıya vuruyor yani bende senin çocugun varda ne anladın fesatlıktan çocuğu kullanmaktan başka dedim

Ben valla böyle kaynanaya saygılı olmam olsa da olur hayatımda olmasa birşeye yaradıgıda yok zaten ayrımcı sinsi bir kaynanayı ben ne yapiyim

Boşa dememişler canım iyi olmak kolaydır zor olan adil olmaktır

valla çok zor ben annelik görmedim kızım demedi 1 kere
ama bana sen bana anne diyceksin annecim diyceksin kızları
kıskançlık yaptı diye bana yaklaşamadı kızım diyemedi her seferinde
senin kızın değil o iyi olmak zorunda değilsin dediler bana gelince ağzıma etti
gerksiz sebeplerden özelime bile karıştı oğlunu kıskandığına tabi boşanıcak erkek
istediğiyle evlenir gelin evlenemez dul damgası yer onlara göre düşünce bu eski kafa çünkü
ama damat neler yapıyor ağzını açıp tek kelime yapmıyor niye evlenir kızını göndermez
kavga ederler boşanırlar kızın adı çıkar ama gelinde erkek annesi ya oğlunu gaza getirir
geline hayatı zindan eder kadın söz hakkı yoktur onlara göre. oyüzden erkek anneleri gelinden
kaynana olunca çirşefler ama kızdan kaynana olunca mükemmel kv ler bu budur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…