Of of of cinnet geçiricem !!!! Eltim evimi elimden almaya çalışıyor

Valla canim banada ayni ortami yaratacaklardi 4 katli apartmanlari var abileri 3 kat annesi de 1 kat meskul ediyor bize yer yoktu ev alcaz die 1 sene oyaladilar sonra 1 senede bi kat daha ciktiricaz apartmana diye bi sene oyaladilar dugunu ertelediler bakti esim olcak gibi degil evinizede sizede dedi ve biz simddi onlardan cok uzakta ama kirada oturuyoruz. Cok sukur iyikide oyle yapmis esim cok memnunum .Vallahi sende hic stres yapma tabi dogalgazli ev goz koyar madem cocugunu cok dusunuyo onunda kocasi cektirsin dogalgazini binaya duygu somurusu yapmasi ay uyuz oldum ha

Sen bu azimle onun evini üstüne yapar yazlık niyetine kullanırsın

öncelikle sakin olun öfke ile kalkan zarar ile otururmuş.
çok fevri davranıyorsunuz evet sonuna kadar haklsınız lakin akılsızca davranıyorsunuz
tamam kv zamanında evinizi almış evin değeri ne kadar konu sahibi ? siz ne kadar masraf yaptınız ?
vallahi ben olsam aynı sizin yaptığınız gibi eltime bir güzel haddini bildirir çenesini kapattırdım+ o evi asla satmaz oturmaya devam ederdim mis gibi oda çatır çatır çatlasın.
ama ben konunun şu kısmını tam anlayamadım
şimdi kv hem sizin eşinize hem kaynınıza ev mi aldı ?
eltinizin evi küçük sizin ki büyük tamam ama burda alınan evlerin miktarı sizin katkınız önemli

Ya canim neyi gorcen afedersin icinde oturdugu evden bahsediyor ne olursa olsun melakede olsa kusura bakmasin kimse evini bosaltipda al elticim sen isted8n madem otur zaten yenide tadilat yaptirdim demez...

Muhalifet olucam derken abartmayin ya ..
abarttığım birşey yok
evi versin diye bir yorum yazmadım zaten
haklı oldugunu da belirttim.
vermıyorum der biter gider, yedirtmem ,pis kıskanç ,parçalayacağım gibi tabirlere gerek yok sadece.

abarttığım birşey yok
evi versin diye bir yorum yazmadım zaten
haklı oldugunu da belirttim.
vermıyorum der biter gider, yedirtmem ,pis kıskanç ,parçalayacağım gibi tabirlere gerek yok sadece.
Valla hakedene öyle bir gerekiyorki diğer türlü saf sanıp daha çok üstüne gelirler çünkü

Bir aile çocuğuna ev alıyorsa ev artık cocugunundur bence. Ha kendi keyfine göre satıp hiç etmesin ama satabilir daha iyi bir yer alabilir parasıyla ya da koraya verip parası o kullanabilir bence. Eğer anne babanin gerçekten ihtiyacı olursa o zaman çocuktan geri almaya hakları vardır bence. Ama yok eltin istedi yok size kızdım yok benim evimdesin istediğimi yapacaksın durumu olamaz. Birine hediye veriyorsak artık onundur bitti. Zaruri durumlar veya hayırsız evlat durumları ayrı. Buradaki yorumları anlayamıyorum ev onların istediklerini yaparlar yok onun evindesin tabi sana karisır. Ev sahibimiz gelip hayatımıza karışamaz ki kv evi olunca neden geline karışsın. Çok sorun olursa kira ödenir. Burda zaten ev eşinizin üstüne anne babanın ihtiyacı yoksa neden eltinin keyfine göre veresiniz. Üstelik masraf da yapmışsınız. Üslubunuza da yorum yapamayiz belli ki sizin zaten aranızda anlaşmazlıklar var ve sizi biraz kizdirmislar e anlamıyorsa karşidami insan anlayacağı dille anlatmak lazim her zaman kibar olunmuyor.

Bizim eve yaptıgımız harcamaya evin değeri 180 bin lira şuan zaten ondan bu çabası sonradan öğrendim eve girelim anne sonra notere gider devir işlemi yaparız diyormuş sözde benim eşim saf ya ses çıkarmazmış alt tarafı bir imzaymış konu bu kadar ciddi

peki eltinize evi kim aldı ?

böyle insanlara zaten kibarlıkla baş gelemessin.. cidden gelemessin yani burdakilerin söyledikleri gibi dönmüyor hayat eli maşalı olacaksın ne anlar lar kibarlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…