Sen bu azimle onun evini üstüne yapar yazlık niyetine kullanırsınEltimi parçalıycaktım az daha yetti artık bu pis kıskançlığın fesat dedim ne lanet bişeysin sen dedim üstüne yürüdüm artık yeter gına geldiği benim kendi sorunların var onlarlamı ugraşıyım bu lanetlerlemi
bunlarla ancak böyle baş gelirsin cırlamassan cazgırlık çıkarmassan üstüne üstüne gelirler vallahiSen bu azimle onun evini üstüne yapar yazlık niyetine kullanırsın
Kimsenin malında mülkünde gözüm yok benim olan bana kalsın yeterSen bu azimle onun evini üstüne yapar yazlık niyetine kullanırsın
abarttığım birşey yokYa canim neyi gorcen afedersin icinde oturdugu evden bahsediyor ne olursa olsun melakede olsa kusura bakmasin kimse evini bosaltipda al elticim sen isted8n madem otur zaten yenide tadilat yaptirdim demez...
Muhalifet olucam derken abartmayin ya ..
İyilikten anlamıyorlar güzel konuştumda ne oldubunlarla ancak böyle baş gelirsin cırlamassan cazgırlık çıkarmassan üstüne üstüne gelirler vallahi
kendimden biliyorum.
sakın evini satma ekmeklerine yağ sürersin lütfen akıllı hareket et.Kimsenin malında mülkünde gözüm yok benim olan bana kalsın yeter
Valla hakedene öyle bir gerekiyorki diğer türlü saf sanıp daha çok üstüne gelirler çünküabarttığım birşey yok
evi versin diye bir yorum yazmadım zaten
haklı oldugunu da belirttim.
vermıyorum der biter gider, yedirtmem ,pis kıskanç ,parçalayacağım gibi tabirlere gerek yok sadece.
Bizim eve yaptıgımız harcamaya evin değeri 180 bin lira şuan zaten ondan bu çabası sonradan öğrendim eve girelim anne sonra notere gider devir işlemi yaparız diyormuş sözde benim eşim saf ya ses çıkarmazmış alt tarafı bir imzaymış konu bu kadar ciddiöncelikle sakin olun öfke ile kalkan zarar ile otururmuş.
çok fevri davranıyorsunuz evet sonuna kadar haklsınız lakin akılsızca davranıyorsunuz
tamam kv zamanında evinizi almış evin değeri ne kadar konu sahibi ? siz ne kadar masraf yaptınız ?
vallahi ben olsam aynı sizin yaptığınız gibi eltime bir güzel haddini bildirir çenesini kapattırdım+ o evi asla satmaz oturmaya devam ederdim mis gibi oda çatır çatır çatlasın.
ama ben konunun şu kısmını tam anlayamadım
şimdi kv hem sizin eşinize hem kaynınıza ev mi aldı ?
eltinizin evi küçük sizin ki büyük tamam ama burda alınan evlerin miktarı sizin katkınız önemli
peki eltinize evi kim aldı ?Bizim eve yaptıgımız harcamaya evin değeri 180 bin lira şuan zaten ondan bu çabası sonradan öğrendim eve girelim anne sonra notere gider devir işlemi yaparız diyormuş sözde benim eşim saf ya ses çıkarmazmış alt tarafı bir imzaymış konu bu kadar ciddi
Evi Kv Ler mi Aldı ? O zaman Kv derse yer Değişin vs eltine verebilirler ama ev eşinin üstüne nihayetinde eltinin kendi evi yok mu ? Eşine de durumuEvi onlar aldı maalesef o yüzden bu cesaret
Var evi onunda maksat kıskançlıkkEvi Kv Ler mi Aldı ? O zaman Kv derse yer Değişin vs eltine verebilirler ama ev eşinin üstüne nihayetinde eltinin kendi evi yok mu ? Eşine de durumu
Ona da kp aldıpeki eltinize evi kim aldı ?
o zaman herkes alınana razı gelecek k bakmasın kimseOna da kp aldı
Hemen baskasına satar daha guzel büyük bir ev alırdımVar evi onunda maksat kıskançlıkk
böyle insanlara zaten kibarlıkla baş gelemessin.. cidden gelemessin yani burdakilerin söyledikleri gibi dönmüyor hayat eli maşalı olacaksın ne anlar lar kibarlıktanBir aile çocuğuna ev alıyorsa ev artık cocugunundur bence. Ha kendi keyfine göre satıp hiç etmesin ama satabilir daha iyi bir yer alabilir parasıyla ya da koraya verip parası o kullanabilir bence. Eğer anne babanin gerçekten ihtiyacı olursa o zaman çocuktan geri almaya hakları vardır bence. Ama yok eltin istedi yok size kızdım yok benim evimdesin istediğimi yapacaksın durumu olamaz. Birine hediye veriyorsak artık onundur bitti. Zaruri durumlar veya hayırsız evlat durumları ayrı. Buradaki yorumları anlayamıyorum ev onların istediklerini yaparlar yok onun evindesin tabi sana karisır. Ev sahibimiz gelip hayatımıza karışamaz ki kv evi olunca neden geline karışsın. Çok sorun olursa kira ödenir. Burda zaten ev eşinizin üstüne anne babanın ihtiyacı yoksa neden eltinin keyfine göre veresiniz. Üstelik masraf da yapmışsınız. Üslubunuza da yorum yapamayiz belli ki sizin zaten aranızda anlaşmazlıklar var ve sizi biraz kizdirmislar e anlamıyorsa karşidami insan anlayacağı dille anlatmak lazim her zaman kibar olunmuyor.
Yemin ediyorum hep yazacaklarimi yazıyorsunEvi size kim aldi? Hem kaynanaya annenizin karsisinda evi aldirip hem kocanizin ustune yaptirttiysaniz korkmayin size karada ölüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?