Of of of cinnet geçiricem !!!! Eltim evimi elimden almaya çalışıyor

Evet sadece eşim olsun gerisi olmasın

Bir kadın neden paranoyaklık derecesinde kıskanç olur ben anlamıyorum nedir bu hırs zaten bir ton derdim var kendim hastayım canımla ugraşıyorum birde bunlar benimle uğraşıyor ne diyim ki Yoruldum artık

en buyuk hatanız ne bılıyor musunuz ?

siz bu insanları ve davranışlarını gereğinden fazla ciddiye almışsınız.

görmeyin, duymayın. umrunuzda olmasın ne dedikleri ne yaptıkları ve yapmaya çalıştıkları.

çünkü sizi belli ki iyi tanımışlar hep bam telinize basıyorlar. sizde hep müsade etmişsiniz.

vurdumduymaz olmayı rahat olmayı öğrendiğiniz zaman inanın başınız hiç ağrımayacak

Evime kadar gelip canımı skyrlar artık hiç kimseye kapımı açmıycam

Onun kafası bizimkinden farklı çalışıyor biz akşam ne yemek yapsak diye düşünürüz o yarına ne fesatlık yapsam diye düşünür ilk değil bu biliyrmki sonda olmayacak

Onun kafası bizimkinden farklı çalışıyor biz akşam ne yemek yapsak diye düşünürüz o yarına ne fesatlık yapsam diye düşünür ilk değil bu biliyrmki sonda olmayacak
Allah size kolaylık versin. Belki de bu iş sizin icin hayırlı oldu ama olaylar daha sıcak olduğu için farkında değilsiniz. Benzer durumlar yaşadım Allah a şükür ben karlı çıktım.

Kayınperim aldı iki oğluna da aldı ev kimse birbirinden farklı degil

Niye ikinize de aynı almadı?
İki oğlum var hep derim ikisine de para vereceğim . Alın bu parayı ikinizin ki de eşit . İsteyen üstünü eklesin villada otursun isteyen 2+1 alsın . Kimse bana gelipte dert yanmasın . Çevremde çok var bu konudan muzdarip . Kuzenim evini sattı eltisi yüzünden . Birinin evi ümraniyede birinin maltepe de . bi ev 250000 etti bi ev 470000 . topladılar parayı böldüler ikiye

Karakterimi bilmezsiniz ayrıcada belirtiyim kendisi notere gidip devir işlemlerini başlatalıma kadar konuşmuş kaynanamı eşimi ikna etmek için yollamış mantık sizce bunun neresinde ?

Kadina bak, bide bi imzalik is diye noter plani yapmis afferim. Akilliymis valla. Anahtarini da degistir. Ortaligi yikman gercekden tam yerinde olmus. KV ye ne dedin? Anahtarini da mutlaka degistir. Bir dakika bile beklemeden.

Zamaninda eş ailesine dil döküp rica minnet ev aldiriyorsunuz kaynana cikin deyince de kotu oluyor kendin alacaktin arkadasim evini..o zaman her isteyen herseyi diyemezdi ev konusu bile acilmazdi..minnet ne kotu sey Allahim dusurmesin beni

Evi kimin yaptırdığından ziyade kimin üzerine olduğu önemli. İstediğiniz kadar evi yaptırın sizin üzerinize değilse ev üzerinde hiçbir hak iddia edemezsiniz. Kayınbabanızın üzerine falansa kayınbaba çıkın derse yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Sizin değilse satışa falan da çıkaramazsınız keza, öyle bir hakkınız yok. Ha ev sizin üzerinizeyse zaten eltiniz bir hak iddia edemez.

Ben kayınvalidem kızdım eltiler kiskanir birbirini nadirdir iyi anlaşan eltide kaynana olurmu öyle şey kizim ev değişimi olmaz onlar masraf yaptılar şimdi yoksa bile onunda çocuğu olur oda usur sizde evinize tadilat yaptırın doğalgaz getirtin diyiverseymis kocasının durumu yokmu bunları yapacak

Evi onlar aldı maalesef o yüzden bu cesaret
kimsenin aldıgı evde oturmayın...
o ev için ne kadar ugrassanızda , onlar aldı olur.
Tecrübe ile sabit. tamamen size ait olan sadece sizin kazandıgınız paralarla ev alın.
o evi satıp parasanı kullansanızda laf olacak.

Korkudan ağzını açamadı yoksa parçalıycaktım çok bile sabrettim eşimde kızdı siz nasıl insanlarsınız dedi maksadını benim huzurumu bozmak dedi bir daha da suratımı göremiycksnz dedi

ohh daha ne işte eşinde resti çekmiş iyi yapmışsın bana
göre alınan evi geri almak da neymiş herkes alınana razı gelecek
baştan kabul etmeseymiş madem öyle kendi sığmadığı eve sizi
mi layık görüyor daha da görüşme kv ile bile.

çok haklısın ben kendim aldım 4 sene oldu
dünya kredi ödüyorum kayınpederim de emekli olduğu için
eksik kalan kısmına çekti 5 yıllık biz ödüyoruz ama tek kuruş ödemediler
o imzaya bile biz aldık oldu herkese öyle diyorlar allahtan ödemiyorlar valla.

biz araba aldık kredisini ben ödyorum . araba benim üstüme .
kayınpederim eşime oglum senin arabanın benzin deposu kaca doluyo diye sorabiliyor.

acık acık söylemedim tabi arabanın üstüme oldugunu bir kez daha aynı seyi yapsın . araba benim babacm dicem.

inş ev de almayı düşünyrz . o zaman eve ne dicekler bakalım.

Görüşmüycem artık kesinlikle

Rabbim hayırlısını nasip etsin inş evde alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…