Evet sadece eşim olsun gerisi olmasınHaklısın tavrın yanlış herkese zamanına göre iyisi alınıyor benimde eltim onun bütün eşyaları yeni bana bu kadar almadınız deyip düğün zamanı ev dizdirmişti ben bunu sorun etmedim paraları var çünkü benim sorunumum evinin aynısını almasaydı koltuklar yatak odası renkleri bile aynıydı daha benim eşyaları görmemişti gidip alduğım magazalardan belkimin eşyalarının aynısı demiş getirtmiş evine gitiğimde kendi evim gibiydi:) ben hiç muhatap olmadım hayırlı olsun dedim eşimle konuştum ve asla görüşmedim kıskanç elti zordur hiç keyfini bozma ve artık hiç bir bahaneyle görüşme evinide satma..eşin yanında önemli olan bu.
Bir kadın neden paranoyaklık derecesinde kıskanç olur ben anlamıyorum nedir bu hırs zaten bir ton derdim var kendim hastayım canımla ugraşıyorum birde bunlar benimle uğraşıyor ne diyim ki Yoruldum artık
Galiba haklısın :)Ayol deli misin ?
Onu delirtmek varken, evi satıp kiraya çıkmak hiç akıl karı mı ?
Akıllı ol.
Evime kadar gelip canımı skyrlar artık hiç kimseye kapımı açmıycamen buyuk hatanız ne bılıyor musunuz ?
siz bu insanları ve davranışlarını gereğinden fazla ciddiye almışsınız.
görmeyin, duymayın. umrunuzda olmasın ne dedikleri ne yaptıkları ve yapmaya çalıştıkları.
çünkü sizi belli ki iyi tanımışlar hep bam telinize basıyorlar. sizde hep müsade etmişsiniz.
vurdumduymaz olmayı rahat olmayı öğrendiğiniz zaman inanın başınız hiç ağrımayacak
Onun kafası bizimkinden farklı çalışıyor biz akşam ne yemek yapsak diye düşünürüz o yarına ne fesatlık yapsam diye düşünür ilk değil bu biliyrmki sonda olmayacakBütün yorumlarınızı okudum. Anladığım kadarıyla özet geçeyim.
* kaynınız aile apartmanında yaşıyor ve evlendiklerinde herşey eş ailesi tarafından karşılanıyor, 1 kuruş masraf yapmadan ev sahibi oluyorlar.
* siz evlendiğinizde aile apartmanında boş daire olmadığı için size başka bir yerden ev alınıyor ama siz eve 4 bin lira masraf yapıp doğalgaz bağlattırıyorsunuz artı diğer tadilat masrafları dahil 40 bin tl para harcıyorsunuz.
* eltiniz evinin soğuk ve sobalı olmasını bu yüzden çocuklarının hasta olduğunu bahane ederek, kv deyi araya koyarak sizin tapulu evin üzerine konmaya çalışıyor ayrıca eve yerleştikten sonra tapusunu da istiyor.
Bu kadar sert çıkışmanızın nedeni ( bu konuda sonuna kadar hak verdim size) önceden de yaşadıklarınızın birikmiş olması bence.
Kv deniz, eltiniz böyle bir taleple geldiğinde bu işin olmayacağını kendilerinin eve doğalgaz yaptırmaları gerektiğini söylemeliydi. Eltiniz de çok yüzsüzmüş. İnsan tapusuna kadar nasıl isteyebilir.
Allah size kolaylık versin. Belki de bu iş sizin icin hayırlı oldu ama olaylar daha sıcak olduğu için farkında değilsiniz. Benzer durumlar yaşadım Allah a şükür ben karlı çıktım.Onun kafası bizimkinden farklı çalışıyor biz akşam ne yemek yapsak diye düşünürüz o yarına ne fesatlık yapsam diye düşünür ilk değil bu biliyrmki sonda olmayacak
Kayınperim aldı iki oğluna da aldı ev kimse birbirinden farklı degil
Kesinlikle haklıyım.Galiba haklısın :)
Onun kafası bizimkinden farklı çalışıyor biz akşam ne yemek yapsak diye düşünürüz o yarına ne fesatlık yapsam diye düşünür ilk değil bu biliyrmki sonda olmayacak
Karakterimi bilmezsiniz ayrıcada belirtiyim kendisi notere gidip devir işlemlerini başlatalıma kadar konuşmuş kaynanamı eşimi ikna etmek için yollamış mantık sizce bunun neresinde ?
Eltinin kafasında bin bir teori var akşama kadar ne yapsamda fesatlık yapsam diye entirika kuruyor
Tabiki onlar da diyemezlerde bu kadar ileri gitmeye ne gerek vardı diye düşünüyorum
kimsenin aldıgı evde oturmayın...Evi onlar aldı maalesef o yüzden bu cesaret
Korkudan ağzını açamadı yoksa parçalıycaktım çok bile sabrettim eşimde kızdı siz nasıl insanlarsınız dedi maksadını benim huzurumu bozmak dedi bir daha da suratımı göremiycksnz dedi
kimsenin aldıgı evde oturmayın...
o ev için ne kadar ugrassanızda , onlar aldı olur.
Tecrübe ile sabit. tamamen size ait olan sadece sizin kazandıgınız paralarla ev alın.
o evi satıp parasanı kullansanızda laf olacak.
çok haklısın ben kendim aldım 4 sene oldu
dünya kredi ödüyorum kayınpederim de emekli olduğu için
eksik kalan kısmına çekti 5 yıllık biz ödüyoruz ama tek kuruş ödemediler
o imzaya bile biz aldık oldu herkese öyle diyorlar allahtan ödemiyorlar valla.
Görüşmüycem artık kesinlikleohh daha ne işte eşinde resti çekmiş iyi yapmışsın bana
göre alınan evi geri almak da neymiş herkes alınana razı gelecek
baştan kabul etmeseymiş madem öyle kendi sığmadığı eve sizi
mi layık görüyor daha da görüşme kv ile bile.
Rabbim hayırlısını nasip etsin inş evde alırsınızbiz araba aldık kredisini ben ödyorum . araba benim üstüme .
kayınpederim eşime oglum senin arabanın benzin deposu kaca doluyo diye sorabiliyor.
acık acık söylemedim tabi arabanın üstüme oldugunu bir kez daha aynı seyi yapsın . araba benim babacm dicem.
inş ev de almayı düşünyrz . o zaman eve ne dicekler bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?