Hayır ben 4 yıldır o evde oturuyorum tadilatını herşeyini yaptırdımSanırım siz şu an bahsi geçen evde oturmuyorsunuz ve ev boş doğru mu anladım ?
eğer öyleyse;
ilk etapta evin kapı kilidini değiştirin.
Bahsi geçen evin tapusu eşinizin üstüneyse başına silah dayatıp notere götürüp satış mı yaptıracaklar ?
en kısa zaman da o eve siz taşının yada satın uzak bir yerden ev alın.
Hayır ben 4 yıldır o evde oturuyorum tadilatını herşeyini yaptırdım
Evi eşinizin ailesimi aldı ? Yani hem eşinize hem diğer oğluna ev aldı ve diğerinin ki küçük mü ?Slm kızlar daha önce birden fazla bu konuyla alakalı yazmıştım bu eltim olacak bela kaynanamla konuşmuş kendisi kaynanamla aynı apartmanda oturuyor bense uzakta oturuyorum biraz ve eltim olacak şahıs kaynanama gidip evinin çok küçük olduğunu çocukla olmadığını benim evimin daha büyük olduğunu oraya taşınmak istedigini söylemiş kaynanam bana söyledi açtım ağzımı yumdum gözümü ve evi dün satılığa çıkardım evi satıcam ztn ev eşimin üstüne parayı banka hesabına koyucam ve kiraya gidicem o evi ona asla yar etmiycem gittim kavga ettim pis kıskanç dedim sen rüyanda görürsün o evi dedim .Bu ne paranoyadır ya bu ne kıskançlıktırrrr
Güncelleme ; evin bütün tadilatını ben yaptırdım çalıştım yıllarca borç ödedim sırf çalışmaktan hamileyken çocugumu kaybettim ben niye kendi tırnaklarımla yaptığım evi başkasına veriyim
Bir bilseniz ne kadar kötü insanlar olduklarını huzur bozmak için elinden geleni yapacagınıayrıca ev sizin tapu sizin. kimse cürret edemez evinize taşınmaya.
bu kadar gözünüzde büyütüp huzurunuzu bozmayın.
Kayınperim aldı iki oğluna da aldı ev kimse birbirinden farklı degilEvi eşinizin ailesimi aldı ? Yani hem eşinize hem diğer oğluna ev aldı ve diğerinin ki küçük mü ?
Yoksa bu ne cesaret ? Parçaları ben o kadını . Ama evi kayınvalidem aldıysa ve diğer oğluna gerçekten haksızlık yapıldıysa iş değişir .
Hiç eşinin üzerineyse kudursun benimde görümcem bunca sene ev sahibi olamamış oda benzer şeyler yaptı aldı ağzının payınıSlm kızlar daha önce birden fazla bu konuyla alakalı yazmıştım bu eltim olacak bela kaynanamla konuşmuş kendisi kaynanamla aynı apartmanda oturuyor bense uzakta oturuyorum biraz ve eltim olacak şahıs kaynanama gidip evinin çok küçük olduğunu çocukla olmadığını benim evimin daha büyük olduğunu oraya taşınmak istedigini söylemiş kaynanam bana söyledi açtım ağzımı yumdum gözümü ve evi dün satılığa çıkardım evi satıcam ztn ev eşimin üstüne parayı banka hesabına koyucam ve kiraya gidicem o evi ona asla yar etmiycem gittim kavga ettim pis kıskanç dedim sen rüyanda görürsün o evi dedim .Bu ne paranoyadır ya bu ne kıskançlıktırrrr
Güncelleme ; evin bütün tadilatını ben yaptırdım çalıştım yıllarca borç ödedim sırf çalışmaktan hamileyken çocugumu kaybettim ben niye kendi tırnaklarımla yaptığım evi başkasına veriyim
Eltim kaynanamı çocuğunu kullanarak gaza getirmişte ondan bir acaip durum zaten bende şaşdım kaldımeee ozaman bu insanlar evden çıkın mı diyorlar size anlayamadım ?
Hayır ben 4 yıldır o evde oturuyorum tadilatını herşeyini yaptırdım
Bazı insanlara gerekiyor agız payıHiç eşinin üzerineyse kudursun benimde görümcem bunca sene ev sahibi olamamış oda benzer şeyler yaptı aldı ağzının payını
Eltim olacak kadına yar olmasın diye oturamasın içinde diyeEvi neden satılığa çıkardınız bu arada..
Eltim olacak kadına yar olmasın diye oturamasın içinde diye
Eltim kaynanamı çocuğunu kullanarak gaza getirmişte ondan bir acaip durum zaten bende şaşdım kaldım
Maalesef huzur bırakmadılar artık yüzlerine bakınca bile migdem bulanıyorTamamda siz neden keyfinizi bozup çıkıyorsunuz evinizden..
Çıkmanızı gerektiren sadece bu sebeb değil herhalde..
Ev sizin birde tadilatınıda yaptırmışsınız.
Maalesef huzur bırakmadılar artık yüzlerine bakınca bile migdem bulanıyor
Bir kadın neden paranoyaklık derecesinde kıskanç olur ben anlamıyorum nedir bu hırs zaten bir ton derdim var kendim hastayım canımla ugraşıyorum birde bunlar benimle uğraşıyor ne diyim ki Yoruldum artıksizi kucaklarına alıp evin dışına çıkaracak değiller ya
ev senin eşya senin.
bence sopalık bir eltin ve bir cinnet geçirmelik kaynanan var.
bir cinnet herşeyi çözer
Eltinin kafasında bin bir teori var akşama kadar ne yapsamda fesatlık yapsam diye entirika kuruyorSırf onlardan uzak olmak adına evi satışa çıkardınız demekki,şimdi daha net anlaşıldı konu..
Hadi siz çıktınız gittiniz elti hanım bir anda gelip yerleşmesin eve..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?