Of of of cinnet geçiricem !!!! Eltim evimi elimden almaya çalışıyor

Hayır ben 4 yıldır o evde oturuyorum tadilatını herşeyini yaptırdım

ayrıca ev sizin tapu sizin. kimse cürret edemez evinize taşınmaya.
bu kadar gözünüzde büyütüp huzurunuzu bozmayın.

Evi eşinizin ailesimi aldı ? Yani hem eşinize hem diğer oğluna ev aldı ve diğerinin ki küçük mü ?
Yoksa bu ne cesaret ? Parçaları ben o kadını . Ama evi kayınvalidem aldıysa ve diğer oğluna gerçekten haksızlık yapıldıysa iş değişir .

ayrıca ev sizin tapu sizin. kimse cürret edemez evinize taşınmaya.
bu kadar gözünüzde büyütüp huzurunuzu bozmayın.
Bir bilseniz ne kadar kötü insanlar olduklarını huzur bozmak için elinden geleni yapacagını

Kayınperim aldı iki oğluna da aldı ev kimse birbirinden farklı degil

Hiç eşinin üzerineyse kudursun benimde görümcem bunca sene ev sahibi olamamış oda benzer şeyler yaptı aldı ağzının payını

Tamamda siz neden keyfinizi bozup çıkıyorsunuz evinizden..
Çıkmanızı gerektiren sadece bu sebeb değil herhalde..
Ev sizin birde tadilatınıda yaptırmışsınız.
Maalesef huzur bırakmadılar artık yüzlerine bakınca bile migdem bulanıyor

sizi kucaklarına alıp evin dışına çıkaracak değiller ya

ev senin eşya senin.

bence sopalık bir eltin ve bir cinnet geçirmelik kaynanan var.

bir cinnet herşeyi çözer
Bir kadın neden paranoyaklık derecesinde kıskanç olur ben anlamıyorum nedir bu hırs zaten bir ton derdim var kendim hastayım canımla ugraşıyorum birde bunlar benimle uğraşıyor ne diyim ki Yoruldum artık

Haklısın tavrın yanlış herkese zamanına göre iyisi alınıyor benimde eltim onun bütün eşyaları yeni bana bu kadar almadınız deyip düğün zamanı ev dizdirmişti ben bunu sorun etmedim paraları var çünkü benim sorunumum evinin aynısını almasaydı koltuklar yatak odası renkleri bile aynıydı daha benim eşyaları görmemişti gidip alduğım magazalardan belkimin eşyalarının aynısı demiş getirtmiş evine gitiğimde kendi evim gibiydi:) ben hiç muhatap olmadım hayırlı olsun dedim eşimle konuştum ve asla görüşmedim kıskanç elti zordur hiç keyfini bozma ve artık hiç bir bahaneyle görüşme evinide satma..eşin yanında önemli olan bu.

Sırf onlardan uzak olmak adına evi satışa çıkardınız demekki,şimdi daha net anlaşıldı konu..
Hadi siz çıktınız gittiniz elti hanım bir anda gelip yerleşmesin eve..
Eltinin kafasında bin bir teori var akşama kadar ne yapsamda fesatlık yapsam diye entirika kuruyor

Bütün yorumlarınızı okudum. Anladığım kadarıyla özet geçeyim.
* kaynınız aile apartmanında yaşıyor ve evlendiklerinde herşey eş ailesi tarafından karşılanıyor, 1 kuruş masraf yapmadan ev sahibi oluyorlar.
* siz evlendiğinizde aile apartmanında boş daire olmadığı için size başka bir yerden ev alınıyor ama siz eve 4 bin lira masraf yapıp doğalgaz bağlattırıyorsunuz artı diğer tadilat masrafları dahil 40 bin tl para harcıyorsunuz.
* eltiniz evinin soğuk ve sobalı olmasını bu yüzden çocuklarının hasta olduğunu bahane ederek, kv deyi araya koyarak sizin tapulu evin üzerine konmaya çalışıyor ayrıca eve yerleştikten sonra tapusunu da istiyor.

Bu kadar sert çıkışmanızın nedeni ( bu konuda sonuna kadar hak verdim size) önceden de yaşadıklarınızın birikmiş olması bence.

Kv deniz, eltiniz böyle bir taleple geldiğinde bu işin olmayacağını kendilerinin eve doğalgaz yaptırmaları gerektiğini söylemeliydi. Eltiniz de çok yüzsüzmüş. İnsan tapusuna kadar nasıl isteyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…