Of of of cinnet geçiricem !!!! Eltim evimi elimden almaya çalışıyor

Ya benim sorunum aileme yakın başka bir ev daha yok annemle karşı karşıyayım o niye gelsin annemin yakınına canım ne münasebet
iyide ev de esinin üstüneymid neden korkuyosun ki hadi kaynana kantaya olsa kork ama zaten esinin üstüne bu ev benim de esinede bu evi satarsan beni unut de cekil kenara

iyide ev de esinin üstüneymid neden korkuyosun ki hadi kaynana kantaya olsa kork ama zaten esinin üstüne bu ev benim de esinede bu evi satarsan beni unut de cekil kenara
Eşim çok kızıyor çünkü ne kadar emek verdiğimiz iyi biliyorr

Benim a anlamadığım siz o evde oturuyorsunuz sizi çıkarıp kendi mi geçecek??

nekadar saçma bişey bu böyle sobayla uğraşamıyorsa oda taktırsın evine doğalgaz. ev küçükse satsın geniş ev alsın. ben böyle saçmalık böyle bencillik duymadımda görmedimde çok tuhaf.

nekadar saçma bişey bu böyle sobayla uğraşamıyorsa oda taktırsın evine doğalgaz. ev küçükse satsın geniş ev alsın. ben böyle saçmalık böyle bencillik duymadımda görmedimde çok tuhaf.
Bende duymadım benimde yengem var annem hayatta böyle yapmaz

nasıl yani kazancınız ayrı mı eşinle ben hiç demedim mesela
eşim ödüyor yada ben ödüyorum çünkü biziz yani gelirimiz ortak
ne fark varki sana yada ona sormasında oğluyla muhatap olmak isteyebilir.
benim kv bana dese yada eşime gene iyi dışar da herkese soranlara biz
aldık biz olmasak alamıyorlardı diyor tek kuruşları dokunmadı hamileyken işten
çıkarıldım zorda kaldım gelirleride iyi gene demediler ihtiyacınız varmı babanınkini biz
ödeyelim diye mesela bu halde onlar almış oldu imza atmakla yani.

ben gördüm . bizimkiler bekar oglu için bizi evlerinden cıkarıp satıp araba aldılar.

kendileri ogullarının bekarken almış oldugu arabayı, biz evlendikten sonra kendi arabaları gibi görüp bize sattırdılar isteye isteye arabayı.
bu aldıgımız sıfır , hala sadece ogullarının arabası olarak görmelerine ayar oluyorum . yüzsüz bizimkiler o yüzden öyle söylemek istedim. benim maaşım üzerinde bile hak sahibi oluyorlar cüüünkü.

Bence olmamaları lazım çünkü o sizin emeğiniz hem işte çalışıp hem evde çalışıyorsunuz hakkınız ödenmez bir bayan için kolay değil ne kadar yorgun olsanızda o evi temizlemek mecburiyetindesinz

nasıl yani eşin bekarken kendine araba almış evlenince sattınız onun yerine
sıfır araba aldınız hak mı istiyorlar o arabadan yani bekarken aldığı.
yanlış anlama dediğimi yani sorduğunda yanlış görmedim ayrınız yok diye öyle
sormuş olabilir diye düşündüm he sizin arabanız diyebilir o ayrı bi konu tabiki içeriğini bilemem.
erkek ailesi niye kendilerini bişey sanarlar acaba kendilerini üstün görürler anlamıyorum.

aynen öyle bekarkenden kalma arabası biz evlenişnce sadece bizim arabamız olamadı.
sürekli her işleri için istediler. daha evligimizin 2 haftası hafta sonunda arabayı aldılar gezmek için. kaldı ki her yere otobüs giden bi şehirde yasıyoruz.

kendilerince ogullarının arabası o gelinin söz hakkı yoka getirdiler. bizimde düğün borcumuz vardı sattık borclarımızı ödedik. 4 ay sonra kendi arabamızı aldık sıfır.
onlarda bizi evlerinden cıkardılar bekar ogulları araba istiyormuş, babasının evinde oturuyoruz diye babası bize yardım etmiş oluyormuş . bekar oglu araba istiyormuş.

bizde evden cıktık sattılar ogullarına araba aldılar.
benim kocamda bekarken onların yanındayken araba almış araba ailesiyle kullanılmış.

hersey mmkün hayatta insanlar bencil.
not:kardeşi daha okuyor

iyi bari satılan paradan pay istememişler diğer
oğulları için satılan evden hak aldınız mı bari.
kullanılır ona lafım yok ama evlendikten sonra sürekli istemek nedir ya
gençsiniz belki gezmelere gidiceksiniz önemli birşey olur al ama sürekli istenirmi
bende sırf bu yüzden aldırmıyorum şuan araba küçük çocuğum var biyere gitsem herzaman
gidemiyosun arabasız ama bazen şirketten araba ile geliyor görmesinler hemen ya oğlum şurda işim var
beni götür yada kızkardeşleri sürekli öyleler kendimize alsak bizimkilerde öle olur kendileride
kullanmıyor sürekli eşim gidicek onlarla götürecek yani. Erkek aileleri oğullarının bişeyini kendi
malları gibi görüyorlar nedense allah hepsini ıslah etsin kötü kalplerine iyilik düşürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…