bir işim olsun diye allahıma yalvarıyordum bütün sıkıntılarım bitecek ve ben bir kocaman ooooohhhhhh çekecektim.omuzlarımdan büyük bir yük kalkacaktı.ewet düne göreher şey çok güzel kendi paramı kendim kazanıyorum maddi gücümü elimde bulunduruyorum.amaa aişte kocaman bir ama...yaa insanlarla uğraşmak ne kadar güçmüş ne kadar iyi olsanda güler yüzlü davransanda insanlara yaranamamak ne kadar acıymışşş.çok zorlanıyorum çoook.bu ilk günlerimde sinirlerim çok bozuluyor.özellikle bugün gelen bayana elimden geldiğince yardımcı olmama rağmen o ters tepti o bana ters davranırken sinir yaparken ben hatalı oldum....allahım sen bana sabır ver ne olursuuun allahım...memurum arkadaşlar meeemuuuuuurr...ne zormuş iş hayatı ama pes etmek yoook :enbuyukkk:
Tecrüße, güLü ßahçıvana kopartmak değil, onu kendi eLLerinle dikenlerinden ayırmaktır..
Bilmiyorum ben şunu anlamadım Çalışana çalışmak zor evde oturanada evde oturmak zor ama Ben 9 yıldır çalıştığım için şunu biliyorum ki her gün herkesin nabzına göre şerbet vermeniz gerekiyor.Bu da insanı bir süre sonra çok yıpratıyor.İş yerlerinde bazı insanlar varki birilerinin sırtına basarak yükselme peşindeler.İftiracısı var, yalancısı var .Sizin yaptığınız işi kendi yapmış gibi göstermeye çalışan var.Yeri geliyor susuyorsun , yeri geliyor başediyorsun ama sonuçta yorulan yıpranan sen oluyorsun.Çalışmak zorundaysak mecbur katlanacağız galiba...
Güzelim ne işi yapıyorsun bilmiyorum ama bence herkesin nabzına göre şerbet vermek zorunda değilsin. Böyle yapıldıkça birilerinin sırtına binerek yükselmek isteyenler çoğalıyor. Bence taviz verilmemeli iş hayatında. Doğruyu yapıyorsanız sonuna kadar arkasında olun taviz maviz vermeyin. Çünkü ben birilerinin sırtanı binenlere yada birilerinin yaptığı işi kendine mal edenlere uyuz oluyorum.
bir işim olsun diye allahıma yalvarıyordum bütün sıkıntılarım bitecek ve ben bir kocaman ooooohhhhhh çekecektim.omuzlarımdan büyük bir yük kalkacaktı.ewet düne göreher şey çok güzel kendi paramı kendim kazanıyorum maddi gücümü elimde bulunduruyorum.amaa aişte kocaman bir ama...yaa insanlarla uğraşmak ne kadar güçmüş ne kadar iyi olsanda güler yüzlü davransanda insanlara yaranamamak ne kadar acıymışşş.çok zorlanıyorum çoook.bu ilk günlerimde sinirlerim çok bozuluyor.özellikle bugün gelen bayana elimden geldiğince yardımcı olmama rağmen o ters tepti o bana ters davranırken sinir yaparken ben hatalı oldum....allahım sen bana sabır ver ne olursuuun allahım...memurum arkadaşlar meeemuuuuuurr...ne zormuş iş hayatı ama pes etmek yoook :enbuyukkk:
arkadaşlar yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum. işinizi iyi yapın kimseye eyvallah etmeyin. gerisini sallayın. kimseye iyi görünmek zorunda değilim. kimse beni sevmesin ama hiç iş yapmıyor işi kötü yapıyor da diyemesin. derdim bu. işimi yaparım gerisi beni sallamaz. özelde de çalıştım şu an kamudayım. özelde herkesten kamuda da bayanlardan uzak durmak gerektiğini düşünüyorum. bayanım ama bir bayanla çalışmayı istemem çok kaprisli oluyorlar. çekemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?