Of!.. Of!...

tuana-35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
52
0
86
İzmir
bir işim olsun diye allahıma yalvarıyordum bütün sıkıntılarım bitecek ve ben bir kocaman ooooohhhhhh çekecektim.omuzlarımdan büyük bir yük kalkacaktı.ewet düne göreher şey çok güzel kendi paramı kendim kazanıyorum maddi gücümü elimde bulunduruyorum.amaa aişte kocaman bir ama...yaa insanlarla uğraşmak ne kadar güçmüş ne kadar iyi olsanda güler yüzlü davransanda insanlara yaranamamak ne kadar acıymışşş.çok zorlanıyorum çoook.bu ilk günlerimde sinirlerim çok bozuluyor.özellikle bugün gelen bayana elimden geldiğince yardımcı olmama rağmen o ters tepti o bana ters davranırken sinir yaparken ben hatalı oldum....allahım sen bana sabır ver ne olursuuun allahım...memurum arkadaşlar meeemuuuuuurr...ne zormuş iş hayatı ama pes etmek yoook :enbuyukkk:

bir işim olsun diye allahıma yalvarıyordum bütün sıkıntılarım bitecek ve ben bir kocaman ooooohhhhhh çekecektim.omuzlarımdan büyük bir yük kalkacaktı.ewet düne göreher şey çok güzel kendi paramı kendim kazanıyorum maddi gücümü elimde bulunduruyorum.amaa aişte kocaman bir ama...yaa insanlarla uğraşmak ne kadar güçmüş ne kadar iyi olsanda güler yüzlü davransanda insanlara yaranamamak ne kadar acıymışşş.çok zorlanıyorum çoook.bu ilk günlerimde sinirlerim çok bozuluyor.özellikle bugün gelen bayana elimden geldiğince yardımcı olmama rağmen o ters tepti o bana ters davranırken sinir yaparken ben hatalı oldum....allahım sen bana sabır ver ne olursuuun allahım...memurum arkadaşlar meeemuuuuuurr...ne zormuş iş hayatı ama pes etmek yoook :enbuyukkk:

Tecrüße, güLü ßahçıvana kopartmak değil, onu kendi eLLerinle dikenlerinden ayırmaktır..

canım her işin zorluğu vardır zamanla alışcaksındır herkes o yada bu şekilde işine alışıyor yeni problemlerle boşuşuyor.sırf bunu iş hayatı olarak bakma yaşamımızın her noktasında böyle değil mi durum? buyüzden bence mutlu ol bak ne güzel işin var,para kazanıyorsun..

aynı şeyleri bende yaşıyorum kimseye yaranamıyosun. bildiğin işi bile bilmiyosun gibi davranıyolar bende bunaldım yaa senağlama

Çeşit çeşit ınsan var,uğraşmak cok zor.Bı dönem devlet hatanesının acil servısınde calışmıştım,off ne zordu...

Bilmiyorum ben şunu anlamadım Çalışana çalışmak zor evde oturanada evde oturmak zor ama Ben 9 yıldır çalıştığım için şunu biliyorum ki her gün herkesin nabzına göre şerbet vermeniz gerekiyor.Bu da insanı bir süre sonra çok yıpratıyor.ış yerlerinde bazı insanlar varki birilerinin sırtına basarak yükselme peşindeler.ıftiracısı var, yalancısı var .Sizin yaptığınız işi kendi yapmış gibi göstermeye çalışan var.Yeri geliyor susuyorsun , yeri geliyor başediyorsun ama sonuçta yorulan yıpranan sen oluyorsun.Çalışmak zorundaysak mecbur katlanacağız galiba...:delphin:

Bende memurum, ama böyle çok kısa bir zamanda sinirlerini neden yıpratıyorsun ki. Heleki gençsin daha sağlam olmalı sinirlerin senin. Daha ne tip insanlarla karşılaşacaksın. İş hayatı güllük gülistanlık değil tabiki, karşımıza binbir türlü insan çıkacaktır. Sen yaptığın işin doğruluğundan eminsen kalbini ferah tutacak ve hiçbir şeyi takmayacaksın.

Hayat hiç kimseye dikensiz gül bahçesi vaadetmedi...
Çalışmak zor evet, siz sanıyrmusunuz ki evde oturmak kolay..
Üniversiteye başladığımdan beri çalışan bir bayanım yaklaşın 15 yıllık bir iş tecrübem var.
4 aydır işsizim....
ışinizin kımetini bilin, tüm zorluklara rağmen insanın bir işi olması, kendi ayakları üzerinde durabiliyor olması kadar güzel birşey yok...

Bilmiyorum ben şunu anlamadım Çalışana çalışmak zor evde oturanada evde oturmak zor ama Ben 9 yıldır çalıştığım için şunu biliyorum ki her gün herkesin nabzına göre şerbet vermeniz gerekiyor.Bu da insanı bir süre sonra çok yıpratıyor.İş yerlerinde bazı insanlar varki birilerinin sırtına basarak yükselme peşindeler.İftiracısı var, yalancısı var .Sizin yaptığınız işi kendi yapmış gibi göstermeye çalışan var.Yeri geliyor susuyorsun , yeri geliyor başediyorsun ama sonuçta yorulan yıpranan sen oluyorsun.Çalışmak zorundaysak mecbur katlanacağız galiba...:delphin:

Güzelim ne işi yapıyorsun bilmiyorum ama bence herkesin nabzına göre şerbet vermek zorunda değilsin. Böyle yapıldıkça birilerinin sırtına binerek yükselmek isteyenler çoğalıyor. Bence taviz verilmemeli iş hayatında. Doğruyu yapıyorsanız sonuna kadar arkasında olun taviz maviz vermeyin. Çünkü ben birilerinin sırtanı binenlere yada birilerinin yaptığı işi kendine mal edenlere uyuz oluyorum.

Güzelim ne işi yapıyorsun bilmiyorum ama bence herkesin nabzına göre şerbet vermek zorunda değilsin. Böyle yapıldıkça birilerinin sırtına binerek yükselmek isteyenler çoğalıyor. Bence taviz verilmemeli iş hayatında. Doğruyu yapıyorsanız sonuna kadar arkasında olun taviz maviz vermeyin. Çünkü ben birilerinin sırtanı binenlere yada birilerinin yaptığı işi kendine mal edenlere uyuz oluyorum.

Haklısın güzelim tabiki bende herkese tamam efendim paşam efendim yapmıyorum.Haklı olduğum konularda kendimi savunurum.Benim demek istediğim iş yerindeyken evinizde gibi davranamıyorsunuz.Karşınızda anneneiz yada teyzeniz yok.Müdürünüzün yada patronunuzun canı sıkkın olabiliyor ve en ufak birşeyden size patlayabiliyor.Ben 9 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum ve insanların her türlüsünü gördüm görüyorum.Taviz verilmesi gerekn yerde var verilmemesi gereken yerde var.Sadece konuyu açan arkadaşa yönelikti bu konuşmam.İş hayatı zor.Sabırlı ve dikkatli olmak lazım:teytey:

canım iş ortamında akıllısıda var deliside o yüzden sabırlı olman gerekiyor. Biraz daha zaman geçsin o zaman kendine güveninde gelir. Böyle şeyler yaşamazsın umarım.

vala canım ben senin eski durumundayım bi işim olsun her şey düzelecek gibi geliyo ama her şeyin bi zorlugu var malesef katlanmak zorundayız hayırlısı sana sabır diliyorum Allah tan :1hug:

Memure hanımm işiniz hiçte o kadar zor değil:utangac: :dance:
Ohh valla 23 nisanda tatilll... 19 mayısta vs...vs....hihoyyyt
Hele birde bayramlar birleştiriliyor.. 10 güne varan tatiller:teytey:
Memurların rahatı yerinde
Akşam 16:30 yada 17:00 dedim mi mesai bitiyor
Cumarteside tatilsiniz zaten...
Yani kafa dinlemeye, evle ve kendinizle ilgilenmeye hep zamanınız var..
Özel sektör napsın....
Ben asla şikayetci değilim özelden çok çok memnunum:icecream:
Şakası bir yana yanlış anlamayın espriyle karışık yazmaya çalıştım
İnsanlarla uğraşmak zor, ama hep memnun ediyim çabası içine
girersek sonuçları böyle sıkıntı verici oluyor..
İşin gereği neyse o fazla ilgiye ve anlayışa çokta gerek görmüyorum ben

arkadaşlar yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum. işinizi iyi yapın kimseye eyvallah etmeyin. gerisini sallayın. kimseye iyi görünmek zorunda değilim. kimse beni sevmesin ama hiç iş yapmıyor işi kötü yapıyor da diyemesin. derdim bu. işimi yaparım gerisi beni sallamaz. özelde de çalıştım şu an kamudayım. özelde herkesten kamuda da bayanlardan uzak durmak gerektiğini düşünüyorum. bayanım ama bir bayanla çalışmayı istemem çok kaprisli oluyorlar. çekemem

arkadaşlar yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum. işinizi iyi yapın kimseye eyvallah etmeyin. gerisini sallayın. kimseye iyi görünmek zorunda değilim. kimse beni sevmesin ama hiç iş yapmıyor işi kötü yapıyor da diyemesin. derdim bu. işimi yaparım gerisi beni sallamaz. özelde de çalıştım şu an kamudayım. özelde herkesten kamuda da bayanlardan uzak durmak gerektiğini düşünüyorum. bayanım ama bir bayanla çalışmayı istemem çok kaprisli oluyorlar. çekemem

kesinlikle aynı fikirdeyim.

Aynen bende katılıyorum...
Böyle yapmayada çalışıyorum....kaydirigubbakcemile5

Valla ben memurların bana güler yüz gösterdiğini hatırlamıyorum hem o kadar insanla uğraşırken bunu beklemem çok manasız kimseye güler yüz göstermek zorunda değilsin işine bak sen yeter....

canım bu durumlar her iş ortamında var...
çabuk sinirlenip kendini yıpratma...
para öyle kolay kazanılmıyor....

ahhh canlarım bana cevap yazan herkese tek tek teşekkür ederim. daha yolun başındayım tecrübesizlik var ondan bu bocalamalarım.ama zamanla daha iyi adapte oluyor ve pişiyorum.nihayetinde tecrübe hemen kazanılmıyor değil mi??işimden memnunum artıları fazla gerçekten ama diğer taraftan bir sürü insanla uğraşmak güç oluyor. akıllısı var delisi var...napalım alışacağım başka çaresi mi varrr...öpüom hepiniziii güzeller kaydirigubbakcemile5 :1hug: a.s. :enbuyukkk:

Back
X