off hocam :(

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
burdan defalarca konu açmıştım hocama aşığım diye bugün ders programlarına bakarken onun ismini hiç bir yerde bulamadım diğer aynı bölm olan meslektaşlarının ismi var onun yok mesaj atıp sormaya karar verdim nasıl bir mesaj atsam acaba yda atsam mı mesaj

Bilemiyorum eski konunu da hatırlıyorum canım sen bu hocana biraz takıntılı gibisin
Merak ediyorsan içinde kalmasın, sor

Daha önceki konunuzu okumuş ve çok samimi bulmuştum.

Fakat şu an görüyorum ki siz bu kişiyi takıntı haline getirmişsiniz.

Kızmayın ama psikolojik destek alarak bu saplantıdan kurtulmanızı tavsiye ediyorum.

Sevgiler...

Adamın muhtemelen sevgilisi var ya da sizden hic hazzetmiyor ama kalbinizi kırmamak ve öğrencisi olduğunuz icin alttan alıyor. Rahat bırakın artık su adamı.

saplantı yada takıntı değil seviyorum onu ve göremeyeceğim için üzülüyorum

saplantı yada takıntı değil seviyorum onu ve göremeyeceğim için üzülüyorum

Adam daha ne yapabilir ki anlamanız için, okuldan ayrılmış gibi görünüyor ve hala göremeyeceğim için üzülüyorum diyorsunuz.
Bence bir insanı bu kadar sıkıntıya soktuğunuz için üzülmeliydiniz. Sizi kırmak istemediği için yeterince alttan almış,uğraşmış.

Söylenen tavsiyeleri de kabul etmiyorsunuz,o zaman niye konu açıyorsunuz ki. Herkes pohpohlayıp,cesaretlendirici şeyler mi yazmak zorunda?

Tamam aşk olsun ama giderek saplantıya dönüşebilir sende ve batağa saplanır kalırsın. Önceki konunda mesela "üşütür hasta olursun camı açma" diyor ama ben yolda ayağım kaydı düştüm kibar bir beyfendi gelip iyi misiniz, hastaneye gitmeye gerek var mı diyebiliyor yani bunlardan daha bariz şeyler olmalı şimdi o adam da benden hoşlandı ama açılamadı mı? Üstelik de iyi olarak yürüdüğümden emin olana kadar bekledi. Sen şu an aşığım diyorsun ve aşıksan zaten gözüne her yaptığı sanaymış gibi görünür eminim daha önce de flört, aşk yaşamışsındır hareketler daha bariz olması gerekmiyor mu sence de? Senin anlattıklarında hep bana yandan baktı, kardeşime gülümsedi, çaktırmamaya çalışıyordu yani hep tahmini şeyler var. Bunlar saplantıya doğru ilerlediğinin göstergeleri.

Belki kızıyorsun yazdıklarıma hatta kiblersin bile ama 20 yaşındayken kendini böyle bir şeyle harap etmene üzüldüm. Eğer bir şey olacaksa hocan da olsa illa ki belli edecektir. Hem de daha net tavırlarla

Son düzenleme:
Basligi gorunce hemen tahmin ettim konu sahibinin sen oldugunu. :)

Takinti diyenlere kiziyorsun. Tamam takinti degil diyeyim. Ama bariz sekilde rahatsiz oluyor adam senden. Atma mesaj niye atacakmissin? Gerci sadece cesaretlendiren ve seni pohpohlayan yorumlarla ilgileniyordun en son konunda. Muhtemelen yine bizim soylediklerimizi sacma bulup kendi bildigini okuyacak ve mesaj atacaksin.
Ama atma, atmamalisin.

Cevap veriyor mu hem senin mesajlarina?

Ben daralıyorum senin hocana olan takıntına.O adamcağız ne yapsın.Bence aklını başına topla artık adama mesaj atma.Adamın sabrını taşırcaksın en sonunda seni dekanlığa şikayet edicek gör bak.Geleceğini maffediyorsun kendi kendine.

Ben kız meslekte okurken lise sonda yaşlar hep 18-19 okula 24 yaşlarında genç yeni mezun bi'hoca gelmişti. Kızları tahmin edersiniz hoca gülse aşık, somurtsa aman Allahm anlaşılmasın diye yapıyo, konuşsa bak benimle ilgileniyo, günaydın dese beni takmasa niye bana günaydın desin

Sonra bayan hocalar farketti de adamla konuştular adam tenefüslerde hep öğretmenler odasında konuştu sonra da karma bi'okula geçti.

O mesajı atmamalısın. Zira bi'yerden sonra komik gözüküyo. Eğer karşılığı olsaydı emin ol şüphesiz anlardın çünkü üniversitedesin. Üniversitedeki asistanla sevgili olan dolu insan var olağan şeyler yani.

Bir önceki olaylı konunda diğer konularını da incelemiştim

Bence o mesajı atmamalısın

Hocanın gözünde aciz, takıntılı biri olarak görünmek hoşuna gider mi?

Belki hayatında biri var. Bunu göz önüne sermesi gerekmez ki anlaman için.

Aşksa aşk tamam ama bazen de vazgeçmeyi bilmek gerekir...

Kimseye cevap vermeme sebebin bu defa "seni anliyorum canim, at tabiki, sana asik, haklisin" tarzi mesajlar gorememen mi?

Başlarda hak vermiştim sana ama cidden yok artık.

Böyle devam edersen bu adam çok pis tersleyecek,belki şikayetçi bile olacak.

Senin açtığın konuları, mesajlarını gördükçe kendimi meslektaşımın yerine koyuyorum ve benim bile içim daralıyor. Adamcağız muhtemelen senin yüzünden bağlantılarından olmamak için telefon numarasını filan değiştiremiyordur. Artık şu adına aşk dediğin saplantını bir tarafa bırakıp, psikolojik destek almaya başlarsan senin için çok iyi olacağına inanıyorum.

Geçen yıl hocama baya aşıktım(oyle sanıyodum) ama onunda ilgisi vardı biraz yakınlaştık sonra neden bilmiyorum daha okulların kapandığı gün soğudum kendisinden şimdi diyorum ben bunu nasıl beğenmişim diye

Herkes öğretmenine aşık olduğunu hayatının bir bölümünde sanır, ama zamanla geçer tabiki.
Bence baktı, imza kağıdını verdi, günaydın dedi demedi, hepsi senin kuruntun.
İnsan birine platonik olarak bir şeyler hissettiğinde karşı taraf ne yapsa üzerine alınıyor maalesef:26:
Adam sana birşeyler hissetse mutlaka elle tutulur gözle görülür olumlu bir şey yapardı.
Yapmadığına göre hocanı rahat bırak, sıkma daha fazla. Belki bir ilişkisi bile vardır, o yaşta adamın yalnız olma ihtimali pek düşük..

Kusura bakma o zaman. Gunahini almisim. Onceki konunda seni uyarmak isteyenleri tersleyisin geldi aklima da, yine ayni tavirdasin sandim acikcasi. :)
komşunun wifisinden giriyorum sorun var sanırım o yüzden giriyorum giremiyorum br an belli olmuyor kmseyi de terslemedim bu konuda canım konuyu açtım ama umrmda değil o şahıs artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…