- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bilemiyorum eski konunu da hatırlıyorum canım sen bu hocana biraz takıntılı gibisin
Merak ediyorsan içinde kalmasın, sor
burdan defalarca konu açmıştım hocama aşığım diye bugün ders programlarına bakarken onun ismini hiç bir yerde bulamadım diğer aynı bölm olan meslektaşlarının ismi var onun yok mesaj atıp sormaya karar verdim nasıl bir mesaj atsam acaba yda atsam mı mesaj
saplantı yada takıntı değil seviyorum onu ve göremeyeceğim için üzülüyorumDaha önceki konunuzu okumuş ve çok samimi bulmuştum.
Fakat şu an görüyorum ki siz bu kişiyi takıntı haline getirmişsiniz.
Kızmayın ama psikolojik destek alarak bu saplantıdan kurtulmanızı tavsiye ediyorum.
Sevgiler...
saplantı yada takıntı değil seviyorum onu ve göremeyeceğim için üzülüyorum
konuyu açtım ve dışarı çıktım canım yeni geldiğim için şimdi bakabildimKimseye cevap vermeme sebebin bu defa "seni anliyorum canim, at tabiki, sana asik, haklisin" tarzi mesajlar gorememen mi?
burdan defalarca konu açmıştım hocama aşığım diye bugün ders programlarına bakarken onun ismini hiç bir yerde bulamadım diğer aynı bölm olan meslektaşlarının ismi var onun yok mesaj atıp sormaya karar verdim nasıl bir mesaj atsam acaba yda atsam mı mesaj
konuyu açtım ve dışarı çıktım canım yeni geldiğim için şimdi bakabildim
komşunun wifisinden giriyorum sorun var sanırım o yüzden giriyorum giremiyorum br an belli olmuyor kmseyi de terslemedim bu konuda canım konuyu açtım ama umrmda değil o şahıs artık :)Kusura bakma o zaman. Gunahini almisim.Onceki konunda seni uyarmak isteyenleri tersleyisin geldi aklima da, yine ayni tavirdasin sandim acikcasi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?