Kendimi hocanin yerine koyuyorum,bu yaptiginin adi tacizdir,sevmek degil seninki.Adamin her hareketine anlam yukluyosun,soyle der gibi bakti,boyle der gibiydi,der gibi der gibi,platonik askin yegane anlatim ogesi.Ask dediysem asik degilsin,takmissin adamcagiza.Takintilisin,hastasin diyemem ama hayranlik olabilir seninki ancak.Ask ile hayranligi karistirman cok normal.Seven insan elli kere dusunur yaptiklarinin sonucunu,ya kiz arkadasi varsa,ya nisanli ise?Baska bir kiza bu uzuntuyu yasatmaya deger mi?Bir de bu yonu var isin.Durmadan mesajlar filan,bir de yanlis yolladim mesaji filan demissin...Yersen...Hirs mi yaptin sen bu isi?Sert cikiyorum sana,kizarsan kiz,uzuluyorum ben sana,o kadar karismis ki kafan...Aslinda bi etrafina baksan,belki de gercek ask sen bu insanla ugrasirken yanibasindan gecip gidiyor bunu hic dusundun mu?Sana saydiran bu kadar kisi aslinda seninle dalga gecmiyor,seni gayet iyi anliyorlar,sadece gittigin yanlis yoldan don istiyorlar.Eger bu kisi senin kismetinse sen bisi yazmasan da,ugrasmasan da,hatta hic aklinda yokken bile gelir seni bulur.Isine dersine bak,universitem sacma sapan bi insan icin uzulmekle gecti demeni istemm.