off hocam :(

Hocanın rahatsızlığını geçtim böyle bir şey olduğunu duyan, öğrenen okul yönetimi onun bir suçu olmamasına rağmen hocayı okuldan sürebilir bile.. Sırf bu sebebin olasılığını düşünerek bile onun üstüne gitmemelisin. Hani seven karşısındakinin kötülüğünü istemez ya...

Bizim lisede de vardı böyle bir olay hocayı sürdüler.. Kızda okuldan ayrıldı yada başka bir okula gitti sanırm pek hatırlamıyorum şuan. Ailesine kadar konu gitmişti düşün artık.. Gerçi benim anlattığım olay sizinki gibi masum değildi. Yani karşılıklıydı.. Gözümüzle görmememize, kulağımızla duymamamıza rağmen sağdan soldan böyle bir konu olduğundan bahsediliyordu..

Velhasıl anlatmak istediğim olayı saplantı haline getirmeden duygularını kontrol et derim.. Senin hayrına olan bir durum gibi gözükmüyor hocaya karşı bu beslediğin duygular ve hocayı rahatsız edecek davranışlar.

Zorla güzellik olmaz ki,
Neyin pesindesin anlamadim..

yanlis degilsem gecen sana bi gecmis olsun bile dememisti,
Karsindakinide dusun biraz istemedigin biri surekli cevrende olsa ne hissedersin ?

Okulda sürekli sana bakıyordu, gülüyordu.
Derslerde sadece sana ilgisi vardı.
O da senden hoşlanıyor ama öğrenci - öğretmen ilişkisi olduğu için korkuyor.
O yüzden at bence.
Eminim ilgin çok hoşuna gidecek.
Hatta belki aşkını ilan eder.

Hocasına aşık olan biri daha vardı aynı kişiler mi ki? Biz de erkek arkadaşımla lise öğretmeniyiz. Yaş farkını az zannedince öğrenciler Benim erkek arkadaşım için de neler demediler O da hiç hoşlanmaz böyle şeylerden kız öğrencileri tersler, tersliyor seviyor oldu adı Hele bir kız öğrenci benim peşimden koşuyor, öyle yapıyor böyle yapıyor diye konuşmuş bir dedikodu aldı başını gitti. o kız Öğrencinin de sevgilisi var o da benim sevgilime kızıyor Öğrenci dedik çocukça şeyler dedik umursamadık ama En sonunda sert bir dille konuşmak zorunda kaldı.
Bir de yapmayın size karşılık vermeyen adamın peşinden koşmayın. Ben yaşadım teyzesinin kızı yapışmıştı sevgilime, sırf bu yüzden ne kavgalar ettik biz. Adam ne yapsa da inanamadım ona. Askerde şu an bu gün aramadı kesin başkası var kuruntusu ağla ağla aradım nöbetçi açtı telefon izni vermemişler herkes uyudu ben yarın söylerim dedi. Paranoya durumundayım. Birinin peşine takılırken o insanında bir hayatı olduğunu düşünün derim. Örneklerle anlattım açıklayıcı olmuştur umarım

sevmek suçmuş özür dilerim hocam adlı yazını okudum ya bişey deyim mi sana kaçan kovalanır... Bende geçen sene deli gibi aşıktım hocama ama görsen nasıl yakışıklı bir adamdı tüm fakülte onun peşindeydi... Ben ona bir kere bile mesaj atmadım ama çok belli ettim hoşlandığımı ama hata yapmışım erkekler zor kız sever hep kaçıcaksın sonra ben dedim boşvereyim artık dedim hiç takmadım onu sonra o geldi peşinden işte sene sonuna doğru çıkıyo gibi olduk ama sonra ben bitirdim....

Adamcagiz sonunda tayinini filan istemis olabilir. Ya da sadece tesaduftur, ki insallah oyledir. Bence artik adamcagizin pesini birak. Burda biz bile daraliyorsak okurken adamin adina, o ne yapsin yani, daha nasil kacsin... Cizgisini bozup yuzgoz olmak istemiyor,her ogrenciye davrandigi gibi davraniyor bir anlam cikarma diye, yine kurtulamiyor zavalli. Konularini biliyorum, o adama uzuluyorum ben valla.

Ask filan diyorsun da zorla da guzellik olmaz. Ille birini seviyorsak ona tacize varacak kadar pesini birakmamamiz gerekmiyor. Bunun adi asksa ask sana baskasina huzursuzluk verme hakki da vermiyor, kusura bakma. Yoksa karsiligi, vazgecer, doner arkani gidersin. Bu ne boyle... Universitede ogrenci-hoca iliskisi duydum. Ama o bana bakti, gunaydin dedi, imza kagidi verdi gibi sig ifadelerle degil. Elle tutulur iliskilerdi bunlar. O yasta adam ergen cocuklari gibi davranmaz, varsa birsey, soyler, ciddi iliski ister. Sen kendi kendine gelin guvey oluyorsun diger arkadaslarin da dedigi gibi. Bu saplantiyi kendin atlatamiyorsan psikologa gorun. Adama da ders disinda tek kelime ve ima etme bence, mesaj filan da atma. Hangimiz hocamizin ozel telefonuna bu tur seyler icin mesaj attik? O senin hocan, arkadasin degil, ona gore davranmalisin. Kendini hocan karsisinda nasil bir hale soktugunun farkinda degilsin, burda herkes sana yol gostermeye calisiyor, otur bir dusun bence.

bence çok fazla dizi film seyrediyorsun..

öyle hoca öğrenci aşkı falan olmaz..

senin ki de takıntı zaten..

ama ben seni suçlamıyorum...

anneni suçluyorum.

annen sana gerekli ilgiyi gösterseydi, bu takıntını ( sana göre sözde aşkını) annene anlatırdın.

Annen de bu hastalıklı düşüncen nedeniyle seni uzmana götürürdü.

sen de kurtulurdun Hocan da...

ayrıca o erkek hocalar zamane kız öğrencilerinin ilgisine ayılıp bağılmıyorlar.

kendi arkadaşlarımdan biliyorum.

Bırak karşılıklı hisler beslemeyi, hoşlarına gidip egoları tavan bile yapmıyor.

sadece iğreniyorlar...

empati yaparsan anlarsın aslında...

Allah genç kızlarımıza aklı fikir versin

Kendimi hocanin yerine koyuyorum,bu yaptiginin adi tacizdir,sevmek degil seninki.Adamin her hareketine anlam yukluyosun,soyle der gibi bakti,boyle der gibiydi,der gibi der gibi,platonik askin yegane anlatim ogesi.Ask dediysem asik degilsin,takmissin adamcagiza.Takintilisin,hastasin diyemem ama hayranlik olabilir seninki ancak.Ask ile hayranligi karistirman cok normal.Seven insan elli kere dusunur yaptiklarinin sonucunu,ya kiz arkadasi varsa,ya nisanli ise?Baska bir kiza bu uzuntuyu yasatmaya deger mi?Bir de bu yonu var isin.Durmadan mesajlar filan,bir de yanlis yolladim mesaji filan demissin...Yersen...Hirs mi yaptin sen bu isi?Sert cikiyorum sana,kizarsan kiz,uzuluyorum ben sana,o kadar karismis ki kafan...Aslinda bi etrafina baksan,belki de gercek ask sen bu insanla ugrasirken yanibasindan gecip gidiyor bunu hic dusundun mu?Sana saydiran bu kadar kisi aslinda seninle dalga gecmiyor,seni gayet iyi anliyorlar,sadece gittigin yanlis yoldan don istiyorlar.Eger bu kisi senin kismetinse sen bisi yazmasan da,ugrasmasan da,hatta hic aklinda yokken bile gelir seni bulur.Isine dersine bak,universitem sacma sapan bi insan icin uzulmekle gecti demeni istemm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…