Off kızlar haksız mıyım sizce

ppty123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
123
0
0
Ankara
Merhaba kızlar, siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama üye olmak galiba bu konuyaymış :)
8 aylık nişanlıyım kızlar.nişanlımı da 2.5 senedir tanıyorum. Ve ona güveniyorum fakat bi düşünce de sürekli kafamı kemiriyor.

Ayrı yerlerdeyiz nişanlım. Şimdi o bi iş için başka bir şehre gitti.orda da kız kardeşi okuyor üniversitede kız arkadaşı ile evde kalıyorlar.

Nişanlımda onlarda kalıyor 4 gün oldu ama sanırım 1 hafta daha kalacak işleri uzadı çünkü.
Kardeşi ve kız kardeşinin arkadaşı 4 yaş küçük nişanlımdan.

Fakat ben başka bir kızın olduğu yerde kalmasını uygun bulmuyorum. Yani orda duşa giriyo falan sonuçta. Ve kız kardeşinin dersi olduğunda bu kızla evde yalnız kalıyorlar.

Nişanlıma güveniyorum yalnız kaldığı zmanlarda da mümkün olduğunca dışarı çıkıyo ama yinede içimde bi huzursuzluk var.

Kız 4 yaş küçük ve öyle güzel bişi de değil ama ben kızı tanıdığımdan beri hep negatif şeyler hissediyorum o kıza karşı . şimdide nişanım o kızla aynı evde kalıyor . sinir oluyorum nişanlım ise benim çok kıskanç olduğumu söylüyo. Sen bana güvenmiyor musun diyo.

Tamm güveniyorum ama neler neler okuyoruz duyuyoruz yani sonuçta :S anlayacağınız ne yapacağımı şaşırdım.

O şehirde nişanlımın bir arkadşı daha kalıyor iş arkadaşları ile birlikte ama nişanlım onlarda kalmak istemiyor. Hem diğer ev arkadaşlarını tanımıyorum şimdi orda sığıntı gibi olurum diyo hemde kardeşimin evi varken niye gidim oraya diyo.
Bi yerde haklı ama benimde böyle içime sinmiyo.

Off kızlar haksız mıyım sizce :(

sevgilinize güvenseniz kıza güveniyor musunuz?
Ayrıca ne kadar güvenseniz de yabancı biriyle kalması hoş bişey mi?
Aynı şeyi siz yapsanız hiç sanmıyorum ki sakin kalsın.
Ben olsam hiç olmadı otelde kal derdim.

bence suç nişanlında başka bi kız varsa o evde kalmamalı bunu kendi düşünmeli

hem o kızın ailesi bu durumu biliyor mu? o da bi muamma

Valla bence haklısın. :kkk:
Ben olsam kafasının etini yemiştim..:4::4:
Ne demek yabancı bi kızla aynı yerde kalmak!! :57::57::57:

sevgilinize güvenseniz kıza güveniyor musunuz?
Ayrıca ne kadar güvenseniz de yabancı biriyle kalması hoş bişey mi?
Aynı şeyi siz yapsanız hiç sanmıyorum ki sakin kalsın.
Ben olsam hiç olmadı otelde kal derdim.

beni erkek kardeşi abisi olan arkadaşımın evine bile göndermez. ama ben böyle deyince kavga etmeye başlıyoruz abartıyorsun diyo ama. nişanlıma güveniyorum ama o kızla tanıştığımdan beri sevemedim gitti o kızı.

Kesinlikle haklısın canım.. Yabancı kızın kaldığı bi evde 1 hafta çok bile kalmış ! :kkk:

kız görümcemin liseden arkadaşı. yani ailesini falan tanıyorlar kayınvalidem de çok sever o kızı. ama ben kızın ailesinin haberi olduğunu sanmıyorum.

önceden ünideyken nişanlımnla görümcem aynı evde kalırlardı o kızda görümcemin yanına gezmeye kalmaya gelirdi ben çok sinir olurdum nişanlımda zaten arkadaşlarına giderdi o gelince ben kızıyorum diye. fakat şimdi nişanlımın üni bittiği için arkadaşları falan kalmadı mecburen kardeşinde kalıyor . otelde kalacak da parası yok iş olmadığı için.

bu gün aradı hatta beni evde yalnızmış kardeşi okuldaymış. o kızın da dersi bitmiş gelmiş. bende evde yalnız kalmamak için çıktım dışarı dedi. ya ne bilim içime dert oluyo ya. kızsam kızamıyorum güveniyorum ama işte bende deli oluyorum kendi kendime :(

otelde kalmak için de maddi sıkıntıları var :(

Son düzenleme:
bence düşünme bunuda ona çok sık söyleme sonuçta kızlar nişanlı olduğunu biliyodur ve sende güveniyorum nişanlıma diyosun gerçekten güven bo yere kendini üzme hem bence diğer taraf daha tehlikeli erkek arkadaşlarının evi

Asla böle bir şeye izin vermezdim ben olsam. İstiyosa gözüm kapalı güveniyim. Sonuçta bi cafeye gidip karışık bi ortamda takılmıyorki. Yada hadi tek o erkek olsun kızların içinde cafede. Oda sorun değil.. Ama ev bu yani..

Asla böle bir şeye izin vermezdim ben olsam. İstiyosa gözüm kapalı güveniyim. Sonuçta bi cafeye gidip karışık bi ortamda takılmıyorki. Yada hadi tek o erkek olsun kızların içinde cafede. Oda sorun değil.. Ama ev bu yani..

off haklısın ama bende ne diyeceğimi bilemiyorum. benim çok kıskanç olduğumu söylüyo. kızın üstüne çıkacak halim yok die beni tersliyo sonra :( ya inanın çok güveniyorum ama bu duruma da dayanamıyorum.

off haklısın ama bende ne diyeceğimi bilemiyorum. benim çok kıskanç olduğumu söylüyo. kızın üstüne çıkacak halim yok die beni tersliyo sonra :( ya inanın çok güveniyorum ama bu duruma da dayanamıyorum.

Ben nişanlını ayıpladım,yahu bende ünv de evde kalıdım ve arkadaşımın abisinin gelmesini ve haftalarca kalmasına asla hoş karşılamazdım!
Ayıp,nişanlın bunu düşünmüyormu...kız evi orası:20:

nişanlım kardeşinin evi olarak görüyor. kız da işte liseden arkadaşı görümcemin.
geçen yıl gelirdi hep görümcemin yanına ama dediğim gibi o zamanlar nişanlım arkadaşına giderdi kalmaya. şimdi arkadaşları da memleketine gitti hep :(

ayrıca o evi tutmalarında eşyaları taşımalarında vs vs hep nişanlım yardım etti onlara . ötesi kızın hiçkimsesi gelmedi yardıma herşeye nişanlım koştu kardeşi diye. o zamanlar da çok kızdım ama ne yapim kardeşim yardım etmem lazım dedi.

şimdi de böyle bi durum işte :S :(

ben kızınca da abartıyorsun kıskançlık krizine giriyorsun diyo nasıl davranacağımı şaşırdım artık

ben olsam delirmiştim şimdiye!! dar ederdim ona kaldığı günleri! çünkü çok iyi kestirebiliyorum vaziyeti, bu tarz özellikle ev ortamında yakınlaşmalar olabiliyor. öyle bariz yakınlaşmalardan söz etmiyorum, ama minicik minicik alttan alta böyle ufak flörtcükler.. nişanlına güvenebilirsin, gayet düzgün bir insan da olabilir. ama bu zamanda ben tanımadığım bir kıza güvenmem, kaldı ki tanınanlar bile neler yaparken! ben bile senin adına rahatsız oldum orda kalmasından. bence o bahsettin diğer arkadaşının evinde kalması daha uygun.

Back
X