Şimdi karamelciğim, konu sahibinin bu konunun öncesinde açtığı 2 konu var. Seri gibi düşün birini okumayan ötekini çıkaramaz.Kısaca biri durumu özet geçebilir mi? Kim gitmiş elti napmış, görümce kızı kim?
Önceki iki konuyu okumadım ama ben yakalayabilmişim ya bi yerlerden. Kendime tebrik koydum vallahi.Şimdi karamelciğim, konu sahibinin bu konunun öncesinde açtığı 2 konu var. Seri gibi düşün birini okumayan ötekini çıkaramaz.
Neyse ilk konularında koca şiddeti, kayınvalide doldurması, kaynı görümcesi eltisi kim varsa bu konu sahibine ters giden tipler gibi şeyler içermekte.
Heh bu konuda da diyor ki eltim her kavgadan sonra bize damlıyor. Gıcık gıcık konuşup eşimi dolduruyor ki eşim beni dövsün o da sevinsin. Bu defa eşi ses çıkarmamış, bu da ağzına geleni saymış. Elti de gidip kaynanaya dökülmüş, kaynana da kozlarınızı paylaşacaksınız bilmem ne demiş. Görümceyle kızı da zaten şikayetçiymiş konu sahibinden, onlar da bir yandan bastırıyorlarmış. Konu sahibi şaşırmış artık, artık susmuyorum herkese sayıp dökeceğim ama kocamdan vazgeçmem, dövse de öldürse de kocam diyor.
Uff yoruldum.
Evet hepsi birine acı çektirmekten hoşlanıyor gibi. Çıldırmış olma olasılıkları yüksek dediğiniz gibi...Önceki iki konuyu okumadım ama ben yakalayabilmişim ya bi yerlerden. Kendime tebrik koydum vallahi.
Ben daha da özet geçeyim başta eş olmak üzere aile çıldırmış
Ay arada bi konu daha açmışsın
Onu bilmiyodum
Baban böyle yapacaksa hiç gelmese daha iyiymiş
Kayınvalide, elti ve eşine inanmış. Onlarla bir olmuş sana saygılı ol büyüklerine demiş
İşler eskisinden daha beter olur ya
Meydan kaldı bu şebekeye. Kayınvaliden de az değil, sen oğlunu kötülersin diye kurgu yapmış
Eltine de vermiş gazı
Olan sana olmuş
Bunlardan korkulur
Babanda babalık yapamamış
Birşey yapacaksan tek yap, babanı hiç hesaba katma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?