Off kızlar off neler oldu neler

Valla ilginçsiniz.

Okuyamadim ki anlayayim. Anlayan arkadaslar valla bravo.

Okuyunca bişey anlamadım ama eski konunu hatırlıyorum...

Kısaca biri durumu özet geçebilir mi? Kim gitmiş elti napmış, görümce kızı kim?

Bende pek anlayamadım ama onlar konsey toplansin ne konusursa konuşsun sana gelirlerse hiiç muhatap olma

Cümle kurma tarzın çok ilginç, bişey anlaşılmıyor
Konunun meali :

Babamı boşanmayı düşünüyorum diye çağırdım.
Eltim meraktan damladı normalde gelmez, beni sevmez. Zamanında çok eziyeti oldu bana
Hoş geldin demedim, o bana mahsus nasılsın dedi ben ona sormadım. Hatta dayanamadım niye habersiz geliyosun dedim filan diyo buralar çok önemli değil görgü kuralı öğretmek istedim diyo.
Ama eltim eşimi iyice kışkırtmak için bi daha gelmem dedi evi terk etti ki eşim yine beni dövsün diye
Eşim karışmadı konuşmaya

Görümceme de anlatmışlar, elti bana kırgınmış. Kaynana gelince bu mesele konuşulacakmış
Ne yapsam sırf kaynana gelince bu konu açılmasın diye eltiye kusura bakma eşimle aram düzelmeden sen gelince öyle konuştum desem mi?
Geçri eltim kötü biri benle görüşmese daha iyi , kaynanam eltimden iyidir

Bana da ne oldu bilmem bi özgüven geldi
Hiç bişeyi takmaz oldum, hayır olsun inşallah
Alttan almaktan bıkmıştım zaten Rabbim krutarır inşallah beni bu durumdan
Hadi hep beraber 'amiiiiin' diyelim

Amin

Yorumu beğenmiş??????!!! Konu sahibi dehşete düştüm. Senin tek seçeneğin boşanmak. Biz sana nasıl yardımcı olalım yoksa? Vohoreyy

Yorumu beğenmiş??????!!! Konu sahibi dehşete düştüm. Senin tek seçeneğin boşanmak. Biz sana nasıl yardımcı olalım yoksa? Vohoreyy
Eh işte onaylıyor kendisi, kocamdan vazgeçmem. Bana eltiyle, kaynanayla baş etmek için akıl verin diyor.
Valla türümün en geçimsiz kadınları arasında ilk 10'a girerim ama elti kaynana ilişkileri beni gerer. Midem bir hoş oluyor, bana göre değil. Uzman olanlar baksın madem.

Birebir katılıyorum.

Tenk yu bacim. Sen de olmasan.

Kısaca biri durumu özet geçebilir mi? Kim gitmiş elti napmış, görümce kızı kim?
Konu sahibini kocasi dovmus bunu duyan elti kosmus gelmis
konu sahibide niye haber vermeeden geliuorsun demis oda birdaha gelmem demis tartismislar.eside karismamis.
bu elti gidip horumceye yalan seyler anlatmis ama o yalan seyler ne hic bilmiuorum
kaynana kozlarinizi paylasin demis.konu sahibide birak ya ne paylasacaz demis
sonra icini dokmus iyice konu sahibi eside bisey dememis.gorunce kizi kim onu bende cozemedim

C Cansu098
insan bakacagi yuze tukurmemeli, tukurecegi yuze de bakmamali. bu forumdaki bircok kadinin ortak kertesi kayyum aileleri ile olan sikintilar. yasanilanlar benzer. peki yasanilanlar benzerken neden etkileri farkli? iste o da sosyo-ekonomik, kulturel seviyelerin cok farkli olmasi ile alakali.

bir alinti yapmak istiyorum:

esinizden ne bekliyordunuz? karsilikli olarak saygi bu kadar yerle bir iken, adamin siddet uygulamasi hic de sasirtici degil.

cansu hanim,

esinizden bosanacaginizi sanmiyorum. hayatiniz bu sekilde yuvarlanmakla gececk belli ki ancak uc cocuk sahibi bir anne olarak lutfen tepkilerinizi ve kendinizi gelistirin. egitim ailede baslar. yarin evlatlariniz sizin yasadiginiz- yasattiginiz sikintilari baz alarak ilerlemesinler evlilik muessesine.

Yani eşin seni dövmüş,oğlun buna şahit olmuş,sen gelmiş halen eltim de eltim...iyi misin sen ya,beyin kafasını yaşıyorsun...oğluna yazık

sevmediğimiz insanları hayatımızdan çıkarmak insana her zaman rahatlık verir. illede yüzleş derlerse eğer onu görürsem elimden bir kaza çıkar dersin. madem kırılmış evime gelmesin yüzünü dahi görmek istemiyorum bu benim hayatım onu istemiyorum dersin

Okuduğum yere kadar anladığım "o dedi, ben dedim, o dedi ben dedim" kim ne dedi? Ahanda şu emoji gibi oldum

Arkadaş sizin habitatınız bu, hepiniz ayrı vakasınız fakültelerde okutmalı sizi,boşanıp 1000 seans terapi görüp normal insan ortalamasına gelmen gerek, olayları analiz etme resmin bütününü görme kabiliyetinden yoksunsun şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…