Off kızlar off neler oldu neler

Konudan hiçbirşey anlamadım. .kim gelmiş ne demiş??özne yüklem vs birbirine gitmiş. Olmadık yerle nokta var.konuyu yazarken biraz daha özenli olsanız da okuduğumuzu anlasak..:mad:
 
Konunun meali :

Babamı boşanmayı düşünüyorum diye çağırdım.
Eltim meraktan damladı normalde gelmez, beni sevmez. Zamanında çok eziyeti oldu bana
Hoş geldin demedim, o bana mahsus nasılsın dedi ben ona sormadım. Hatta dayanamadım niye habersiz geliyosun dedim filan diyo buralar çok önemli değil görgü kuralı öğretmek istedim diyo.
Ama eltim eşimi iyice kışkırtmak için bi daha gelmem dedi evi terk etti ki eşim yine beni dövsün diye
Eşim karışmadı konuşmaya

Görümceme de anlatmışlar, elti bana kırgınmış. Kaynana gelince bu mesele konuşulacakmış
Ne yapsam sırf kaynana gelince bu konu açılmasın diye eltiye kusura bakma eşimle aram düzelmeden sen gelince öyle konuştum desem mi?
Geçri eltim kötü biri benle görüşmese daha iyi , kaynanam eltimden iyidir

Bana da ne oldu bilmem bi özgüven geldi
Hiç bişeyi takmaz oldum, hayır olsun inşallah
Alttan almaktan bıkmıştım zaten Rabbim krutarır inşallah beni bu durumdan
Hadi hep beraber 'amiiiiin' diyelim

Amin
Yine harikasın canım sağol. .şimdi gördüm bunu..editorum şekerim:-)
 
Ivettttt alaca karanlik serisi gibi ipin ucunu kaciran birdaha yakalayamaz o derece.
Resmen 1.bolum 2.bolum diye gidiyo yani .
Vala sevdim ben bu isi komik ayni zamnada anlamsiz. !
 
Hicbir şey anlamayan benden baskasi da varmis neyse ki.
Turkceyi sonradan ogrenmis gibisiniz valla bu nasil cumle kurma seklidir.
 
Konuyu okuyunca anladığım,aklıma gelen tek şey;


dedi ne haber? dedim iyidir. dedi ee dedi, dedim nee, dedi iyidir. dedim 'ne dedin?', dedi 'ne dedin?'. kim dedim dedi, kim ne dedi dedi...
 
Kızlar o gun boşanacam diye eltim geldi . Bende yüz vermedim hic babamin yanında . Dedim babam hep geliyor hic gelmiyor . Simdi ayrılacağımı duydu geldi . Oğlumda yenge dedi babam annemi dövdü dedi . Biliyor ben onu gorunce yüz vermiyorum . Cunku bana cok eziyeti oldu . Ben hic gıtmıyorum . Hep geliyor . Saçma sapan seyler yapıp gidiyor . Olayın ikinci gunu geldi . Sabah esim evdeyken . Bende hogeldin demedim . Konuşmadım . Zaten canım sıkkin . Beni sordu ben sormadım . Dayanamadım dedim sen niye aramadan geliyorsun .boyle diyince sinirlendi ben Bidaha gelmem dedi . Ben dedim gelme demiyorum . Aramak görgü kuralidir. Baktım bana kızıyor . Ben de dedim babam hep geliyor . Niye gelmedin illa ayrılmayı düşündüğüm gun geldin . Buna cok kırıldım . Eşimde lavaboda esimi arıyor . Esimin yanında konuşuyor . Eşimde görmezden geldi. Sonra kustu evimden çıktı . Amaca bak sen esimi kışkırtacak beni dövdürtecek eşimde kulağını sağır etti hic karışmadı ben ama kendimi savundum. Bu kadın cok yüzsüz kizlar .Gorumcemin kızıda bizdeydi 3gun boyunca . Eşine anlatmış gorumcemi çağırmışlar konuşmuşlar . Ben gittim beni üzdü . Yalan yanlış seyler anlatmış . Bana kırıldığını söylemiş . Bende dedim ben kus degilim kırılmadımda . Gorumcem yüz yüze kozlarınizi paylaşın . Ben dedim yüz yüze konusacak bisey yok dedim . Kaynanam gelsin bu konular konuşacaklarımis . Ben bunaldım kızlar .ben bunlarlami uğraşacağım . Gorunce dedim . Eltime ben o gun cok moralim bozuktu daha esimle aramı düzeltmeden sen geldin kusura bakma diyeyimmi . Bu eltim benle konuşmazsa cok iyi olur. Her gun rahatsız ediyor. Yalan yanlış laf çıkartıyor sülalede kimse konuşmuyor adını deli koymuşlar . Gorumcem diyor kırkın dedim ben kırılmamış konuşmasada saygı duyarım . Ne yapayım bilmiyorum kaynanam daha iyi eltimin yanında . Zamana bırakıyorum kizlar. Başka yapacak bisey yok . Tek kızım ne gelenim var ne zararım ne istiyor anlamadım deliler . Hersey üst üste geldi kizlar isin icinden çıkamadım . Bu Durum yaşandı . Hic pişman degilim . Neden bilmiyorum psikolojikmen cok rahatım . Altan almaktan bıkmıştım kötüye sen iyisin ben kötüyüm demekten bıkmıştım . bir öz güven gelmis anlamadım . Yoksa yoruldummu bu durumdan . Anlamadım . Desteginize cok ihtiyacım var kizlar .Kaynanam burda değil memlekete gitmiş . Gelince konuşacaklarımis . Rabbim kurtarır isallah kızlar . Kizlar yoruldum burda tanıdığım kimse yok . Ne yapayım kime anlatayım bilmiyorum .
Sen yazdigindan bisey anliyon mu ?
 
Cansu mesafeni koru, konuyu açmaya gerek yok bence, sen kendini müdahale edemezsin ,onlar birleşir seni gene suçlu duruma koyarlar ,sen eşinin arkanda durmasını sağla ,Eşin onlara kızgın ama Hırsını senden çıkartıyor, kendini toplaman için seni üzenlere mesafe koy, bosanipta kalacağın yer yok,malesef
 
Kayınvalden gelince bu mevzu açılırsa siZi ilgilendiren bir mesele yok ortada diyebilirsiniz
Görümcenize de ordan bana benden ona laf götürme dersiniz
Eltinizle de ister konuşun ister konuşmayın
 
Cansu mesafeni koru, konuyu açmaya gerek yok bence, sen kendini müdahale edemezsin ,onlar birleşir seni gene suçlu duruma koyarlar ,sen eşinin arkanda durmasını sağla ,Eşin onlara kızgın ama Hırsını senden çıkartıyor, kendini toplaman için seni üzenlere mesafe koy, bosanipta kalacağın yer yok,malesef
Zaten dediğin gibi yapıcam herseyi zamana bırakıyorum .cunku bas edemiyorum . Hergun bisey çıkartıyorlar resmen dediler . Eltimlede görüşmek istemiyorum . Cunku bu fırsatı değerlendirmek istiyorum . Cunku cok yaman
 
Kızlar konuyu biraz uzatmisim yazarken .ozetliyeyim size : eltim evime geldi . Bana zarar vermek icin herseyi yapar . Bende kısacası evimden kovdum . Yoruldum inanın habersiz sabah aksam geliyor . Gorumceme demiş ben hic gitmiyecm cansuya . Bende dedim iyi olur bıktım iftiralarından Allah'a havale ediyorum beni evden kovacak hale getirdiler .
 
Kızlar konuyu biraz uzatmisim yazarken .ozetliyeyim size : eltim evime geldi . Bana zarar vermek icin herseyi yapar . Bende kısacası evimdenkovdum . Yoruldum inanın habersiz sabah aksam geliyor . Gorumceme demiş ben hic gitmiyecm cansuya . Bende dedim iyi olur bıktım iftiralarından Allah'a havale ediyorum beni evden kovacak hale getirdiler .
 
Hiç bir şey anlamadım. Yüklemlerden öznelerin kim olduğunu anlaşılmıyor.
Kısaca biri durumu özet geçebilir mi? Kim gitmiş elti napmış, görümce kızı kim?
Valla ilginçsiniz. :confused:
Okuyamadim ki anlayayim. Anlayan arkadaslar valla bravo.

Kızlar konuyu biraz uzatmisim yazarken .ozetliyeyim size : eltim evime geldi . Bana zarar vermek icin herseyi yapar . Bende kısacası evimdenkovdum . Yoruldum inanın habersiz sabah aksam geliyor . Gorumceme demiş ben hic gitmiyecm cansuya . Bende dedim iyi olur bıktım iftiralarından Allah'a havale ediyorum beni evden kovacak hale getirdiler .
 
Back
X