Off kızlar off neler oldu neler

Konudan hiçbirşey anlamadım. .kim gelmiş ne demiş??özne yüklem vs birbirine gitmiş. Olmadık yerle nokta var.konuyu yazarken biraz daha özenli olsanız da okuduğumuzu anlasak..

Yine harikasın canım sağol. .şimdi gördüm bunu..editorum şekerim

Ozet gecn biri yokmu yaaa yada anlayan . zira konuyu merak ettim.

Ivettttt alaca karanlik serisi gibi ipin ucunu kaciran birdaha yakalayamaz o derece.
Resmen 1.bolum 2.bolum diye gidiyo yani .
Vala sevdim ben bu isi komik ayni zamnada anlamsiz. !

Hicbir şey anlamayan benden baskasi da varmis neyse ki.
Turkceyi sonradan ogrenmis gibisiniz valla bu nasil cumle kurma seklidir.

Konuyu okuyunca anladığım,aklıma gelen tek şey;

dedi ne haber? dedim iyidir. dedi ee dedi, dedim nee, dedi iyidir. dedim 'ne dedin?', dedi 'ne dedin?'. kim dedim dedi, kim ne dedi dedi...

Sen yazdigindan bisey anliyon mu ?

Cansu mesafeni koru, konuyu açmaya gerek yok bence, sen kendini müdahale edemezsin ,onlar birleşir seni gene suçlu duruma koyarlar ,sen eşinin arkanda durmasını sağla ,Eşin onlara kızgın ama Hırsını senden çıkartıyor, kendini toplaman için seni üzenlere mesafe koy, bosanipta kalacağın yer yok,malesef

Kayınvalden gelince bu mevzu açılırsa siZi ilgilendiren bir mesele yok ortada diyebilirsiniz
Görümcenize de ordan bana benden ona laf götürme dersiniz
Eltinizle de ister konuşun ister konuşmayın

Zaten dediğin gibi yapıcam herseyi zamana bırakıyorum .cunku bas edemiyorum . Hergun bisey çıkartıyorlar resmen dediler . Eltimlede görüşmek istemiyorum . Cunku bu fırsatı değerlendirmek istiyorum . Cunku cok yaman

Kızlar konuyu biraz uzatmisim yazarken .ozetliyeyim size : eltim evime geldi . Bana zarar vermek icin herseyi yapar . Bende kısacası evimden kovdum . Yoruldum inanın habersiz sabah aksam geliyor . Gorumceme demiş ben hic gitmiyecm cansuya . Bende dedim iyi olur bıktım iftiralarından Allah'a havale ediyorum beni evden kovacak hale getirdiler .

Kızlar konuyu biraz uzatmisim yazarken .ozetliyeyim size : eltim evime geldi . Bana zarar vermek icin herseyi yapar . Bende kısacası evimdenkovdum . Yoruldum inanın habersiz sabah aksam geliyor . Gorumceme demiş ben hic gitmiyecm cansuya . Bende dedim iyi olur bıktım iftiralarından Allah'a havale ediyorum beni evden kovacak hale getirdiler .

Hiç bir şey anlamadım. Yüklemlerden öznelerin kim olduğunu anlaşılmıyor.
Kısaca biri durumu özet geçebilir mi? Kim gitmiş elti napmış, görümce kızı kim?
Valla ilginçsiniz.
Okuyamadim ki anlayayim. Anlayan arkadaslar valla bravo.

Kızlar konuyu biraz uzatmisim yazarken .ozetliyeyim size : eltim evime geldi . Bana zarar vermek icin herseyi yapar . Bende kısacası evimdenkovdum . Yoruldum inanın habersiz sabah aksam geliyor . Gorumceme demiş ben hic gitmiyecm cansuya . Bende dedim iyi olur bıktım iftiralarından Allah'a havale ediyorum beni evden kovacak hale getirdiler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…