Off kızlar off neler oldu neler

bu kadar mılletı duşunecegıne kendı evladını duşunsene babam annemi dövdü demesi ne kadar ağır bir çocuk için bunun farkında degıl mısın? hala 4. 5. çocugun derdındesın
insanlar sana bakmaya gelmişler bence ya da kocan tekrar dövmesın dıye ama senın için kocan dışında herkes sorunlu herkes sıkıntılı senin muhtesem yuvanın dagılmasını istiyor
keske tam olarak sosyal devlet olabılseydık o çocuklar da sizden alınsaydı karı koca birbirinizin basını yeseydınız

Kızlar o gun boşanacam diye eltim geldi . Bende yüz vermedim hic babamin yanında . Dedim babam hep geliyor hic gelmiyor . Simdi ayrılacağımı duydu geldi . Oğlumda yenge dedi babam annemi dövdü dedi . Biliyor ben onu gorunce yüz vermiyorum . Cunku bana cok eziyeti oldu . Ben hic gıtmıyorum . Hep geliyor . Saçma sapan seyler yapıp gidiyor . Olayın ikinci gunu geldi . Sabah esim evdeyken . Bende hogeldin demedim . Konuşmadım . Zaten canım sıkkin . Beni sordu ben sormadım . Dayanamadım dedim sen niye aramadan geliyorsun .boyle diyince sinirlendi ben Bidaha gelmem dedi . Ben dedim gelme demiyorum . Aramak görgü kuralidir. Baktım bana kızıyor . Ben de dedim babam hep geliyor . Niye gelmedin illa ayrılmayı düşündüğüm gun geldin . Buna cok kırıldım . Eşimde lavaboda esimi arıyor . Esimin yanında konuşuyor . Eşimde görmezden geldi. Sonra kustu evimden çıktı . Amaca bak sen esimi kışkırtacak beni dövdürtecek eşimde kulağını sağır etti hic karışmadı ben ama kendimi savundum. Bu kadın cok yüzsüz kizlar .Gorumcemin kızıda bizdeydi 3gun boyunca . Eşine anlatmış gorumcemi çağırmışlar konuşmuşlar . Ben gittim beni üzdü . Yalan yanlış seyler anlatmış . Bana kırıldığını söylemiş . Bende dedim ben kus degilim kırılmadımda . Gorumcem yüz yüze kozlarınizi paylaşın . Ben dedim yüz yüze konusacak bisey yok dedim . Kaynanam gelsin bu konular konuşacaklarımis . Ben bunaldım kızlar .ben bunlarlami uğraşacağım . Gorunce dedim . Eltime ben o gun cok moralim bozuktu daha esimle aramı düzeltmeden sen geldin kusura bakma diyeyimmi . Bu eltim benle konuşmazsa cok iyi olur. Her gun rahatsız ediyor. Yalan yanlış laf çıkartıyor sülalede kimse konuşmuyor adını deli koymuşlar . Gorumcem diyor kırkın dedim ben kırılmamış konuşmasada saygı duyarım . Ne yapayım bilmiyorum kaynanam daha iyi eltimin yanında . Zamana bırakıyorum kizlar. Başka yapacak bisey yok . Tek kızım ne gelenim var ne zararım ne istiyor anlamadım deliler . Hersey üst üste geldi kizlar isin icinden çıkamadım . Bu Durum yaşandı . Hic pişman degilim . Neden bilmiyorum psikolojikmen cok rahatım . Altan almaktan bıkmıştım kötüye sen iyisin ben kötüyüm demekten bıkmıştım . bir öz güven gelmis anlamadım . Yoksa yoruldummu bu durumdan . Anlamadım . Desteginize cok ihtiyacım var kizlar .Kaynanam burda değil memlekete gitmiş . Gelince konuşacaklarımis . Rabbim kurtarır isallah kızlar . Kizlar yoruldum burda tanıdığım kimse yok . Ne yapayım kime anlatayım bilmiyorum .
Canım konuyu düzgün anlatmamışsın ki. Anlayamadım vallahi. Türkçeyi katletmişsin. Giriş gelişme sonuç yok. Olaylarda bütünlük yok. Cümlelerin ögeleri nerede belli değil. Dehşete düştüm şu an...

yav iyi bari bende mi bu sorun var acaba okuduğumu anlamıyorum diyordum ki yalnız değilmişim..

Ben anladım:))) kaç kurtul canım bence kacıp kurtulamıyorsan bile sizinle görüşmek istemiyorum de acık acık söyle .

Ayrintilari pek okuyamadım ama durumu genel olarak biliyorum.. Hata eltinde degil ki, sorun evinizin icinde, iyice laçka hale gelmis.. Sen neden baskasinda buluyorsun sucu? Kiskirtip dovdurecek demissin, kiskirip doven ve bunu onlarin bilecegi sekilde yapan kisi esin, esas olayi birakip millete suc bulan sensin.. Sorunun merkezine odaklan lutfen.. Ve artik kararini kendin ver.. Duzelecegine dair umidin varsa, var gucunle çabala.. Yok duzelmez diyorsan da artik ayrintilari birak ve yolunu ciz, ona gore davran..

Arkadaşın terminolojisi benden daha değişik : )
Bi konusu vardı hani
Kayınvalidesine borç vermiş eşi, kayınvalideye gitmişlerdi bocu hatırlatmaya
Ödeme zamanı kayınvalide yan çizmiş biraz, konu sahibi de 'biz senin avuca para koyduk' yani borç verdik sende geri ver demiş
Sonra kıyamet kopmuş, kocası şiddet uygulamıştı
Kaynana oğlunu durdurmuştu kavgayı ayırmak için, konu sahibi kaçıp kendi evine gitmişti
Konu sahibi sonra tak diye eşine süt al diye mesaj atmıştı
İşte ondan sonra ayrılayım mı babamı mı çağırsam diyodu
Sanırım çağırmış
Görümce, görümcenin kızı, elti çok karmaşık ve bence önemsiz. Asıl sorun eş çünkü
Yorumları baştan okurken diyecektim ki Bir-Dost Bir-Dost kesin anlamıştır bu mesajın dilini o çözer...
İşte senin çözümlemen de gelmiş :KK15:

Kaç o evden kaç kaç
Koz moz kalmadı bırak hepsini ne halleri varsa görsünler
Ailen de garip anladıpım kadarıyla kendi kendini güçlendirmen lazjm iş bul varsa bir bekar hala kızın teyze kızın git yanına taşın birbirinize destek olun.bir süre idare edersin sonra kısmet yeniden evlenirsin tüm dünyanı baştan yaz hepsi senin elinde..
En en kötü git kadın sığınma evine

Konudan hiçbir şey aqnlamadım.
Tek anladığım dayak yediğiniz.
Bu da boşanmak için yeterli bir sebep.

Sağolsun Bir-Dost Bir-Dost olmasa bitiğiz bdv'de (şaka değil)
Hiçbir şey anlamamıştım konudan.Bazen kendimi gerizekalı gibi hissediyorum burada.
Her şeye sonradan yetişiyorum yetiştiklerimi de geç anlıyorum :KK70::KK70::KK70:
Yapacağın şey basit konu sahibi boşanacaksın.
Herif seni dövüyor sen hala elti görümce derdindesin.
Bu kafayla gidersen hiçbir şey düzelmez hayatında.
Kimsenin gazına gelme.Bırak ne derlerse desinler.

Senin bundan önceki konunu da okumuştum, kusura bakma ama salaklık sende, daha da eşinle arayı düzeltmekten bahsediyorsun... Vur kıçlarına tekmeyi bu nedir ya, ya da kes sesini otur bi sonraki dayak için sopayı terliği hazırla kocacığına

Cansu cansu cansu...
Madem bosanamayacaksin o zaman kozlarinizi paylasacaginiz gün dedki millete ben bosanmiyacagim sizde bizim huzurumuzu bozmayin artik.. Görüsme milletle artik. Sonrada kendini gelistir esin para verdigi zaman üc bes kurus kenara at.. En kücük cocugun biraz büyügüncede ise gir calis. En sonundada bas bu adamin kicina tekmeyi cocuklarinla mutlu huzurlu yasa
Cocuklarina yazil bari bosanana kadar kavga gürültüden uzak tut onlari

Back
X