off yaa kayınvalidem çok pis

Arkadaşlar bazıları demiş eşini de yetiştiren aynı anne eşinin ne rahatsızlığı var diye. Ne alakası var diyorum sadece. Benim kayınvalidem tuvaletten çıktığı zaman elini yıkamaz kaç defa şahit oldum. Ama hastalığı var mı yok. Burda sözkonusu olan insanın içinin alıp almaması. Onun tuvaletten sonra yıkamadığı ellerle evimde heryerlere dokunmasından çok rahatsız oluyorum içim almıyor. Yorgan döşek hasta değil diye pis olmak gözardı edilecek bir konu mu...

bence geç olmadan uyarmalısınn sonradan söylersen egerrr öncelerı yıyordun simdi mi aklın basına geldı der vee başka bır sebep arar bu uyarma konusunda.. ayrıca belkı farkınd abıle degıldır alıştıkları için ama sen farkını göster kii sana karsı özensınler

Neden konu sahibinin ustune gidilmis anlamiyorum napsin igrenc bir durum yese bir turlu yemese bir turlu bize danismis. Tamam yesen ölmezsin pis seyleri ama tiksinmek yasakmi? Bence iyi dusunmussun misafirlikte evine gittigin bi arkadasinin elleri pismis gibi anlat. Bu arada kayinvalideyle ilgili konu acanlar iki kere dusunmeli kayinvalide avukatlari cok cunku

bence kayınvalidenizin elindeki siyah şey boyadır veya egemin dediği gibi kömürden filan gelmiştir. çünkü gerçekten temiz olmayan biri olsaydı siz bunu çoktan farkederdiniz. ilk kez yemek yemeye gitmemişsiniz anladığım kadarıyla. ayrıca hamur yoğururken insanın eli sürekli kendi parmaklarında olur gerçekten pislik filan olsaydı size çaktırmadan gider parmaklarını filan yıkardı. zaten gerçekten o pislik hamura yapışır kendi elinden temizlenirdi. ben size tiksinmekte hak verdim ama hemen ön yargılı olmamak gerekir. insanın midesi kaldırmaz sonuçta. bence siz bir kaç kez daha izleyin. her seferinde aynı durum olursa o zaman bir çaresine bakarsınız. bir de yazık kadıncağıza size hamur açayım diye o kadar emek veriyor sizi davet ediyor. günahını almış olursunuz.

kusura bakmayın ama ,kayınvalıdesının evını boyle ıyy boogg yapıp begenmeyenlere gercekten cok kızıyorum .

yok ben cocugumu o hıjyenık olmayan evde nasıl buyutecegım gıbı evhamlar .nedır bu abartınız gercekten anlamıyorum .

esınız de o evde buyumus ama ,bır sorunu yok degıl mı

sızın de cocugunuzun bır sorunu olmaz merak etmeyın .

kayınvalıdenızın evı cok pıs ıse yardımcı olun bırlıkte temızleyın .sonuc da yaslı ınsan bır genc kadar ıyı temızleyemıyebılır .

yardımcı olun ,elınıze alacagınız bır toz bezı merak etmeyın elınız de kalmaz .eger sız hıjyene cok onem veren bırı olsaydınız

zaten yapardınız bunu .

ayrıca kadın sac ısıyle ugrasıyor .onun sısı fılan bulastıgın da kolay cıkmaz elden .o pıslık degıldır yanı merak etmeyın .

zehırlenmedınız sonuc da degıl mı!

kelimesi kelimesine katılıyorum

Konu sahibi arkadas ilgimi cektide sozum ona kayinvalidenizin pasakliligi evlenmeden once yada nisanlilik doneminde
dikkatinizi cekmedi mi ne hikmetse ogluna varip ustune de hamile kaldik sonra dikkatinizi cekmis bu durum, ilginc !!!!

Son düzenleme:
Geçenlerde birisi konu acmıştı annemin evi çok pis banyosu filan diye. Gelen cevaplar ayıp sen o evden çıktın ne bicim konuşuyorsun aliverseydin cifi bezi siliverseydin eline yapışmazdi yardım edeceğine soyledigin seylere bak...aklıma geldi de yazayım dedim

canım kusura bakma ama yapcak bi şey kalmamış. Kadıncağız bu kadar pisse pislik iliklerine kadar işlemiş demektir :)) sen ne dersen de ne yaparsan yap canım .Bunca sene mağara kurallarına göre yaşamış bi insan seni takar mı? Baksana fare mare diyosun :)) ay içim fena oldu hee. Yememeye çalış için almıypsa canım yapcak bir şey yok.Sen temizlesen de bir yere kadar. Ne kadar uğraşablirsin ki?

aaaaaaa olur mu canım o anne.annelere öyle söylenmez,kaynanaya ne dersen de müstehaktır çünkü tek suçu erkek annesi olmaktır

zaten bu kk da söz konusu kendi annesi olunca yardım et o senin annen ne kadar ayıp gibi gibi şeyler söylenir
amaaaaaaaaaaaaa
söz konusu k.v ise
aaa bırak gitme bırak konuşma sen niye temizliicen cnm
yüz verme v.b. kelimeler patır patır dökülüverir

biraz el-insaf diyorum

sonuçta o da bir ANNE!

ayyy canım benim yaaa Allah yardım etsin

Çok alıntı yapılmış,bir de ben yapmayayım dedim ama şu bir sürü ölü fareyi anlayamadım.
Evin içinde bir sürü ölü fare kokar,herkes kokuyu farkeder.
Bir de neden hepsi gidip çekyatta ölmüş :)

tinemisim,elini hamileyken fare ısırınca korkmadın mı ?
Fareden kuduz çabuk geçiyor.Aşı olmak aklına gelmedi mi ?

Bunlari okudukca kayinvaldemi daha bir sevdim
kadin temizlik yapicam deye her sene bir yerini kirar gecen yil perdeleri takicam diye ayagini kirmisti gecenlerdede cam silerken kolunu incitmis

aaaaaaa olur mu canım o anne.annelere öyle söylenmez,kaynanaya ne dersen de müstehaktır çünkü tek suçu erkek annesi olmaktır

yani ben aranızda en küçüğüm bu tür konulara da yorum yapmam ama pis mis olması bir yana kadıncağız kendi elleriyle neler yapmaya çalışmış. iyi niyetle yaptığı şey kendisine pasaklı olarak döndü. bariz belli o şeyin kömür filan olduğu. tuvalete girip ellerini yıkamadan çıkanları tiksinerek okudum ama bence teyzeye haksızlık ediliyor. ilk kez böyle görülmüş anında pis damgası yedi.

yanlış anladınız ben anneme ıyy çok pis,iğrenç filan gibi bi tepkiyle yazmadım aslaaaa:18: o benim annem,bitanem..anneme nasıl böyle birşey derim evet annem hasta,ve temizliğini biz yapıyoruz zaten,eşim gelmeden ben gidip yapar,toparlarım,ablam da öyle yapar..ayda bir,15'te bir de beraber gider siler süpürürüz...ama birkaç defa maalesef eşim şahit oldu,bu konuda çok kavga ettim onunla,anlayışsızsın,korma zehirlemez,yarın birgün ne olacağımız belli değil ben de hasta olup temizliğimi aksatabilirim dedim,ama maalesef laflarım boşta kaldı,gelmezsen gelme dedim ben de,anneme hiç belli etmiyorum tabii,temizken iyiydi de şimdi mi kötü oldu olur mu öyle şey,her ne olursa olsun o benim annem,yazarken yanlış anlamanıza yol açacak bi şekkilde yazdım sanırım,özür dilerim,vicdan azabı çekerim asla ve asla canım anneme,bitaneme öyle bişey demem ve elimden geldiğince yardımcı olurum

Konu sahibi arkadas ilgimi cektide sozum ona kayinvalidenizin pasakliligi evlenmeden once yada nisanlilik doneminde
dikkatinizi cekmedi mi ne hikmetse ogluna varip ustune de hamile kaldik sonra dikkatinizi cekmis bu durum, ilginc !!!!

1.si ben hamile değilim
2.si evlerimiz uzakta olduğu için sürekli birlikte değiliz ve yemeğini yapar öyle çağırır bizleri. Kötü niyetli olmadığım için bugüne kadar tırnaklarının arasına bakmadım ama dün tırnakları dkkatimi çekti. Neden buraya her konu açmana muhalefetolmaya çaışıyosunuz anlamıyorum. Kadının hadi elleri saçtan siyah içi kirli olan tırnaklarıda mı takma o zaman?

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım merhaba,

seni çok iyi anlıyorum benim kayınvalidemde gerçekten pis hele görümcemi hiç anlatmiyim :)) ben bunu eşimle nişanlandığımda farkettim farkettim fakat ne eşime birşey dedim ne de onlara. çünkü inan desem de birşey değişmez bence. onların yıllardır yaşadıkları yaşam tarzlarını benim için değiştirmiceklerini biliyorum üstelik eşimi de seviyorum ve mutluyum söyleyipte neden huzurumu bozayim dişye düşündüm hep. hala da öyle yapıyorum. ama inan çok zor seni anlıyorum. bende oraya gidince hiç birşey yemem içmem ya da kendim yaparsam yerim içerim. eşim farketti aslında bu durumu ama ne o ne de ben açmadık bu konuyu birbirimize. sana tavsiyem biraz daha gözlemle kayınvalideni belki bir yanlış anlaşılma olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…