- Konu Sahibi naneli_limon
-
ne diyimki canım inşallah bu sene kayınvalidene allah akıl fikir verirde o evi kırklar,kaç yaşında ?
kusura bakmayın ama ,kayınvalıdesının evını boyle ıyy boogg yapıp begenmeyenlere gercekten cok kızıyorum .
yok ben cocugumu o hıjyenık olmayan evde nasıl buyutecegım gıbı evhamlar .nedır bu abartınız gercekten anlamıyorum .
esınız de o evde buyumus ama ,bır sorunu yok degıl mı
sızın de cocugunuzun bır sorunu olmaz merak etmeyın .
kayınvalıdenızın evı cok pıs ıse yardımcı olun bırlıkte temızleyın .sonuc da yaslı ınsan bır genc kadar ıyı temızleyemıyebılır .
yardımcı olun ,elınıze alacagınız bır toz bezı merak etmeyın elınız de kalmaz .eger sız hıjyene cok onem veren bırı olsaydınız
zaten yapardınız bunu .
ayrıca kadın sac ısıyle ugrasıyor .onun sısı fılan bulastıgın da kolay cıkmaz elden .o pıslık degıldır yanı merak etmeyın .
zehırlenmedınız sonuc da degıl mı!
kusura bakmayın ama ,kayınvalıdesının evını boyle ıyy boogg yapıp begenmeyenlere gercekten cok kızıyorum .
yok ben cocugumu o hıjyenık olmayan evde nasıl buyutecegım gıbı evhamlar .nedır bu abartınız gercekten anlamıyorum .
esınız de o evde buyumus ama ,bır sorunu yok degıl mı
sızın de cocugunuzun bır sorunu olmaz merak etmeyın .
kayınvalıdenızın evı cok pıs ıse yardımcı olun bırlıkte temızleyın .sonuc da yaslı ınsan bır genc kadar ıyı temızleyemıyebılır .
yardımcı olun ,elınıze alacagınız bır toz bezı merak etmeyın elınız de kalmaz .eger sız hıjyene cok onem veren bırı olsaydınız
zaten yapardınız bunu .
ayrıca kadın sac ısıyle ugrasıyor .onun sısı fılan bulastıgın da kolay cıkmaz elden .o pıslık degıldır yanı merak etmeyın .
zehırlenmedınız sonuc da degıl mı!
şimdi yazıcaklarıma hiç inanmassınız o zaman
ilk evlendiğimiz yıl gittik köye,gece oldu çekyatı açıp yattık
eşime diyorum çok pis bişii kokuyo
eşim:sana herşey kokar zaten.....
bu arada hamileyim kızıma
bi saat geçti yada geçmedi elimi fare ısırdı.............
evet evet fare
yattığım yerden nasıl bi çığlıkla kalktım kendimi attım bilemessiniz
yattığım çekyatın içini temizlemek için bi açtım öööfffffffffffffff iğrenç
birsürü ölü fareler ayyyyyyyyyyyyy ben neler yaşıyorum işte nelerr nelerrrr
eşimin hatırına onu görme bunu duyma cevap verme nelerrr nelerr
ooooofffffffffffffff sabah sabah midem kalktı
sizinde öyle oldu tabi kusura bakmaın olur mu
siz sadece okudunuz ben bunları yaşıyorum işte
Geçenlerde birisi konu acmıştı annemin evi çok pis banyosu filan diye. Gelen cevaplar ayıp sen o evden çıktın ne bicim konuşuyorsun aliverseydin cifi bezi siliverseydin eline yapışmazdi yardım edeceğine soyledigin seylere bak...aklıma geldi de yazayım dedim
Geçenlerde birisi konu acmıştı annemin evi çok pis banyosu filan diye. Gelen cevaplar ayıp sen o evden çıktın ne bicim konuşuyorsun aliverseydin cifi bezi siliverseydin eline yapışmazdi yardım edeceğine soyledigin seylere bak...aklıma geldi de yazayım dedim
şimdi yazıcaklarıma hiç inanmassınız o zaman
ilk evlendiğimiz yıl gittik köye,gece oldu çekyatı açıp yattık
eşime diyorum çok pis bişii kokuyo
eşim:sana herşey kokar zaten.....
bu arada hamileyim kızıma
bi saat geçti yada geçmedi elimi fare ısırdı.............
evet evet fare
yattığım yerden nasıl bi çığlıkla kalktım kendimi attım bilemessiniz
yattığım çekyatın içini temizlemek için bi açtım öööfffffffffffffff iğrenç
birsürü ölü fareler ayyyyyyyyyyyyy ben neler yaşıyorum işte nelerr nelerrrr
eşimin hatırına onu görme bunu duyma cevap verme nelerrr nelerr
ooooofffffffffffffff sabah sabah midem kalktı
sizinde öyle oldu tabi kusura bakmaın olur mu
siz sadece okudunuz ben bunları yaşıyorum işte
aaaaaaa olur mu canım o anne.annelere öyle söylenmez,kaynanaya ne dersen de müstehaktır çünkü tek suçu erkek annesi olmaktır
Sizin anneniz pis değil, hasta... Siz kendi anneniz icin böyle derseniz eloglu ne demez tabiBen sizin yerinizde olsam, ablamla ortak bir sekilde bir temizlikci bayan tutar, 15 günde bir annemin evine yollardim. Hem annenize faydası olurdu, hem de elin oğlunun ağzına laf vermemiş olurdum
Konu sahibi arkadas ilgimi cektide sozum ona kayinvalidenizin pasakliligi evlenmeden once yada nisanlilik doneminde
dikkatinizi cekmedi mi ne hikmetse ogluna varip ustune de hamile kaldik sonra dikkatinizi cekmis bu durum, ilginc !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?