• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off yeter artık :(

defnemahsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
372
193
53
Artık bunalmış durumdayım n yapmaya çalıstıgınıda anlamıs değilim..:KK61:Sevgilimle aynı sehirde değiliz ama iki saatlik mesafe var sehirler arasında ayrıca iş nedeniyle orda ailesi akrabası bütün herkse benim bulunduğum sehirde...
Neyse geleyim sıkıntıma bizim aramızda kim ne yaparsa yani nereye giderse haber verir merak ediyoruz cunku onun işi dolayısıyla ben meraklanıyorum. Bu sürekli böyleyken ve ben bütün herseyden onu haberdar ederken son bir kaç gündür bu durum onun acısından farklılık kazandı:KK62::KK62::KK62:

Nobet sonrası ertesi tüm gün izinli oluyorlar ve dişciye gittiğini söyledi e okey tamam sonra belli bir süreden sonra aradım tabi yemek yemis dısarda filan aradım hemen açıldı telefon ve n yapıyorsun diyorum 1 dk dedi evet bekledim sonra tekrar konustuk nerdesn n yapıyorsun diyorum 1 dk dedi ayy yeter artık dedim nerde olduğunu soylemek zormu? eve gecerken mağzaya girdim biseyler bakıyorum dedi iyi dedim pekala görüsürüz sonra tabii sinirlendim 2 kez üst üste sorusumdan sonra bu söylenebildi.:KK34:

Bugun dısardan eve geldiğimde aradık konustuk neyse sorunu çözdük gibi olurken dedim ben işlerimi yapayım sende uyu ozaman yok dedi arkadaşla dısarı cıkacam sorunları varmısta konusmak istiyormus tabi yine ben çıldırlara geldim yav arkadas okadar saat konusuyoruz bunu yinemi belirtemedin ve aksama kadar dısardasın neden cıkıyorsun yetmiyormu bukadar gezme? yorgunsun madem yat uyu. Neyse yine kırmamak kırılmamak adına fazla ses cıkarmadım az once yine mesaj attım n yapıyorsun diye geziyorum arkadaşla dedik evet onu biliyorum nerdesin demek istedim dedim x sehrine geldik (bulunduğu sehirle cok kısa bir mesafe) ya anlamadığım nokta neden bunu soyleyemiyor ilk sorduğumda:mad::mad::mad::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34: n yapıyorsunuz orda dedim birinin bişeyini unutmuslar onda kalmıs filan filan ortada güzel bir yalan çemberi donuyor ama anlayabilmis deilim yeter artık bıktım ya.Neden en basında soylemedin dedim kızacağını biliyordum dedi ya ozaman yapma dedim neyse ben cıkıyorum görüşürüz dedim bidahada yazmadım sinirlenmemek elde değil haksız mıyım? Sizce n dönüyooor:KK43::mad:
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın iyi akşamlar:KK61::KK61:

Boyle iliski mi olur ? Ne yaptin ne ettin her saniye rapor her saniye kontrol.Cok abartmissiniz.Biraz bi durun bi soluklanin.Nerdesin e cevap veriyor , napiyosun ona cevap veriyor baska bisey.Adami boguyorsunuz resmen.Ben olsam aninda ayrilirdim sizden.Biraz sessiz sakin oturup bekleseniz ne oluyor ne donuyor diye anlamak icin.Cunku zaten eger ters bi durum varsa siz kendinizi boyle zavalli duruma getirip parcalarken duzeltebilecek misiniz bazi seyleri?Duzelmez anca komik duruma dusmeye devam edersiniz.Bence sessiz sakin bekleyin o sizi arasin gorusun ben seni haberdar ediyorum sen de beni haberdar et onceki gibi dersiniz.Hersey olacagina varir.

Sanki biraz fazla mi üstüne gidiyorsunuz sevgilinizin? Yani bu kadar nerdesin ne yapıyorsun niye söylemedin gündüz çıktın şimdi niye çıkıyorsun falan çok olmuş ya. bence bu kadar çok soru sorup kizdiginiz için cevaplar sonradan geliyor. Yani bişey saklasa üstüne gitseniz bile soylemezdi başka şehirde olduğunu yada nerde ne yaptığını. Bence biraz rahatlayin ve az rahat bırakın. Sevgiliniz için ve kendiniz için. Çok çabuk yıpranma noktasına gelirsiniz yoksa

Sanki biraz fazla mi üstüne gidiyorsunuz sevgilinizin? Yani bu kadar nerdesin ne yapıyorsun niye söylemedin gündüz çıktın şimdi niye çıkıyorsun falan çok olmuş ya. bence bu kadar çok soru sorup kizdiginiz için cevaplar sonradan geliyor. Yani bişey saklasa üstüne gitseniz bile soylemezdi başka şehirde olduğunu yada nerde ne yaptığını. Bence biraz rahatlayin ve az rahat bırakın. Sevgiliniz için ve kendiniz için. Çok çabuk yıpranma noktasına gelirsiniz yoksa
ama aynı baskıyı bende görüyorum bende bukadar sıkılıyorum onun tarafından ve beni anlaması için bende ona o sekilde davranıyorum ama yok yani anlamıyor adam.

İlkokuldayken annem bu kadar sorgulamazdi ya hu bu ne ?
İliski kavramını çok yanlış anlamissiniz siz.
Sizin ki kölelik olmuş, içtiği suyu da haber versin bari tam olur.

Ben olsam gelemezdim bu kadar kısıtlamaya,hesap sormalara. Erkek arkadaşınız yine iyi tahammül ediyor bu hallerinize,dikkat edin bıktırırsınız bir süre sonra "Eee yeter be !" demesi an meselesi gibi geldi bana.

bende aynı baskıyı görüyorum demekki iki paronayak teşekkür ederiz

Bu yaptıklarınız normal değil.

Sevgili olmak demek aldığı nefese bile karışmak demek.

Bi insan bi insanı sıkarak yorarak hayatı zindan ederek sevemez.

Ha bunu köpeğinize yaparsınız takarsınız tasmayı, kaçmasın diye sıkı sıkı tutarsınız.
Döktüğü tüyü, yaptığı kafayı temizlersiniz çünkü o bunları yapamaz.

Otur dersiniz, kalk dersiniz, tut dersiniz, yakala dersiniz emir verirsiniz konut verirsiniz.

Bu Köpekler için insanlar için değil köpeklere bunu bilmediği için yapıyoruz ama insanlar bunu biliyo.

Bu kadar ayrıntıyı nasıl aklınızda tutuyorsunuz cidden:110: Unuturum valla ben.
Neyse aslında ikiniz de birbirinizi biraz rahat bırakmalısınız. Dışarda da insanlar sizi kapışmak için sırada beklemiyor sonuçta. Güven şart.

Bu yaptıklarınız normal değil.

Sevgili olmak demek aldığı nefese bile karışmak demek.

Bi insan bi insanı sıkarak yorarak hayatı zindan ederek sevemez.

Ha bunu köpeğinize yaparsınız takarsınız tasmayı, kaçmasın diye sıkı sıkı tutarsınız.
Döktüğü tüyü, yaptığı kafayı temizlersiniz çünkü o bunları yapamaz.

Otur dersiniz, kalk dersiniz, tut dersiniz, yakala dersiniz emir verirsiniz konut verirsiniz.

Bu Köpekler için insanlar için değil köpeklere bunu bilmediği için yapıyoruz ama insanlar bunu biliyo.
terbiyesizlik olsa gerek kırıcı oluyorsunuz

ama aynı baskıyı bende görüyorum bende bukadar sıkılıyorum onun tarafından ve beni anlaması için bende ona o sekilde davranıyorum ama yok yani anlamıyor adam.

Anlıyorum fakat sevgilinize de bu durumu anlatmalisiniz bence. Yani çok çabuk yipranir ilişki bu şekilde. Sürekli hesap ver karşılığında hesap sor nereye kadar. Elbette gideceğiniz yeri bildirmek çok iyi onun da surdayim şu kişiyle beraberim demesi çok olumlu . Ama söylemedin geç söyledin ne işin var vs tarzı sorular tahammül sınırlarını zorlar ve yüz göz olunur sonra da bitmeye mahkum olur. Bence birbirinizi biraz rahat bırakın derim ben. Ne konuda bilgi verip vermeyeceğiniz de sizlere kalsın.

Back
X