offf bu neydi Allahım

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
iyi geceler arkadaşlar
Ben kocaman bir salaklık yaptım sanırım atandığım yerde çooooooooook çoookkkkkkkkkk önemli bir sorunum vardı.Annem geldi yanıma işten izin almadığım için derdimi anlatmak amacıyla özle bir psikolog aradım netten buldum adam evinde hizmet veriyormuş.Anneme yalvardım gidelim anlatalım diye derdimi.Annem korktu doktor evinde nasıl hizmet verir diye .Israrla gitmek istedim çünkü derdimçoook büyüktü.Gittik adam evde yalnız yaşıyordu ve kapısında psikolog yazıyordu içerde kitapları ve odası vardı.Netten bulduğum sitede de adamın tüm bilgileri ve ev adresi vardı zaten.Sorunlarımı anlattım.Çıktım annem beni korkuttu o adam ya psikolog değilse neden anlattın sen o çoook önemli sorunlarını falan diye içime bir ateş düştü tabiii.çünküçok önemliydi dolandırıcı falan olabilir dedi annem ama adamın konuşmaları öyle değildi psikolog gibiydi kızlarrr yardım allah aşkına

Evine gidiyorsunuz,adama ne var yok anlatıyorsunuz,sonra da yardım edin ,diyorsunuz.Ben anlamadım biz ne yapalım ,dedektif mi tutalım? :)

Canım home ofis çalışıyordur belki adam, neyle ilgiliydi ki sorunların dolandırılmaktan bu kadar korkuyorsun, önemli olan sana iyi gelmesi değil mi? Hem diploması filan yok muydu duvarında?

Off demeyin Af diyin
Konuyu okudum ama bu konuyu açış amacınızı anlayamadım kusura bakmayın:26:

şimdi yine dertlendiniz ama ?
o zama yarın yine gidip derdinizi anlatın

arkadaşlar anlatamadım heralde sorun adam psikolog mu değil mi annemin şüphe etmesiydi ve ben çok önemli dertlerimi anlattım adama bundan nasıl emin olabilirim

arkadaşlar anlatamadım heralde sorun adam psikolog mu değil mi annemin şüphe etmesiydi ve ben çok önemli dertlerimi anlattım adama bundan nasıl emin olabilirim

Canım biz nereden bilelim gerçek mi sahte mi olduğunu?
Bunu yalnız sen anlayabilirsin
Sen sorunlarını anlattığın zaman ne gibi tavsiyelerde bulundu mesela?

arkadasım bız derdını bılmeden keske anlatmasaydın veya off ıyıkı anlatmıssın rahatlamıssın dıyemeyız kı meseleyı bılmıyoruz sen adamın santaj yapmasından mı korkuyorsun anlayamadım derdını acıkcası...

Ne sorunun varmış bu kadar önemli de telaş yaptın....
Ve bu telaş taa gece yarısı baş gösterdi...
Burayada yazıyorsun anlatıyorsun bunları ama ya bizde gerçek değilsek

Herhangi bir teşhiste bulundu mu sizin hakkınızda işinize yarayacak öneriler verdi mi önemli olan o? Eğer bunları yapamıyorsa gerçek psikolog olsa da değiştirmeniz gerekir zira her terapist herkese iyi gelmez. Bir de neden bu kadar endişelendiğinizi merak ettim paranızı kaptırdınız diye mi endişeleniyorsunuz, başka bir neden mi var?

Canım biz nereden bilelim gerçek mi sahte mi olduğunu?
Bunu yalnız sen anlayabilirsin
Sen sorunlarını anlattığın zaman ne gibi tavsiyelerde bulundu mesela?

canım nette tüm bilgileri var böyle bir yalan olmaz herhalde adam son derece yardımcı oldu .Psikolog gibiydi yani ama annem endişelendi işte nedense benim sorunlar çok önemli olunca annem başka yerlerde anlatmasından korktu

ben sorunu anlıyamadım tam... bu adam psıkolog olmadıgını varsayarsak basına ne gelebılır tahmını? anlattıklarını bılmıyoruz cunku

valla ben de korkyum adam sana kötü bişey mi yaptı diye neyseki bişey yokmuş...e ne olcak yani adam dolandırıcıysa da ne olmuş ki..

yani şantaj yapar falan diye mi korkuyorsun anlamadım ki..az daha açsan konuyu..ayrıca ne tür sorun bunlar?

canim bisey olmaz,neyle tehdit edeek,

sanki adam öldürdünüz anlatinizda para sizdiracak..psikolojik olarak rahatlamaya gitmissiniz,belkide adam böyle calisiyor yani

googleda adamla ilgili okulla ilgili birseyi var mi?

irahatla kötü seyi düsünme

arkadaşım adamın belgesi varmı yokmu,evde çalıştığına dair izni,diploması varmı yokmu bakmadınızmı?
tanımadığınız birinin evine 2 kadın pat diye gidip herşeyini anlatırmı Allah aşkına!

Yok zannetmiyorum birşey olacağını ben. Anneniz nerede çalışmasını bekliyormuş bilmiyorum ama, evinin bir kısmını ofise dönüştüren çok fazla terapist var. Hem muayenelerine hem evlerine kira ödemektense daha tercih edilir buluyorlar sanırım. Hem dolandırıcı olsa bile amacı psikologmuş gibi davranıp para kazanmaya çalışmak olur, neden sağda solda sizin problemlerinizi anlatmaya çalışsın.

hakkaten ya..devlet hastanesinebile bin bir nazla niyazla giderim..bi de adamın evi falan...bir daha gitme derim ben...

o kada hastaneler dururken..nette herşey çok mu güvenli sanıyorsun..belki gerçekten dr dur ama kız evladısın temkinli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…