iyi geceler arkadaşlar
Ben kocaman bir salaklık yaptım sanırım atandığım yerde çooooooooook çoookkkkkkkkkk önemli bir sorunum vardı.Annem geldi yanıma işten izin almadığım için derdimi anlatmak amacıyla özle bir psikolog aradım netten buldum adam evinde hizmet veriyormuş.Anneme yalvardım gidelim anlatalım diye derdimi.Annem korktu doktor evinde nasıl hizmet verir diye .Israrla gitmek istedim çünkü derdimçoook büyüktü.Gittik adam evde yalnız yaşıyordu ve kapısında psikolog yazıyordu içerde kitapları ve odası vardı.Netten bulduğum sitede de adamın tüm bilgileri ve ev adresi vardı zaten.Sorunlarımı anlattım.Çıktım annem beni korkuttu o adam ya psikolog değilse neden anlattın sen o çoook önemli sorunlarını falan diye içime bir ateş düştü tabiii.çünküçok önemliydi dolandırıcı falan olabilir dedi annem ama adamın konuşmaları öyle değildi psikolog gibiydi kızlarrr yardım allah aşkına
arkadaşlar anlatamadım heralde sorun adam psikolog mu değil mi annemin şüphe etmesiydi ve ben çok önemli dertlerimi anlattım adama bundan nasıl emin olabilirim
arkadaşlar anlatamadım heralde sorun adam psikolog mu değil mi annemin şüphe etmesiydi ve ben çok önemli dertlerimi anlattım adama bundan nasıl emin olabilirim
Canım biz nereden bilelim gerçek mi sahte mi olduğunu?
Bunu yalnız sen anlayabilirsin
Sen sorunlarını anlattığın zaman ne gibi tavsiyelerde bulundu mesela?
canım nette tüm bilgileri var böyle bir yalan olmaz herhalde adam son derece yardımcı oldu .Psikolog gibiydi yani ama annem endişelendi işte nedense benim sorunlar çok önemli olunca annem başka yerlerde anlatmasından korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?