- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
Sorununu merak ettik diye kızmıştır belki
Canım haklısında Konu sahibinin sorusu aynen şöyleaslinda yazan kisilere göre normal ama konu sahibine göre degil,
mesela ben empati yaptim sonucta korkmus burada duyacagi birseyle rahatlamak istiyor ama dedektif mi tutalim ya da yarinda git bunu anlat diyen var
arkadas evde bu isi yapabilir mi diye soruyor aslinda,ama tabiki gizemde var insanda merak uyandiriyor
cok merak edildigi icinde cikmis olabilir burada anlatacagi bir sorunu olsa yazardi ama degil demek ki bizde merak ettik...
bazen oluyor ki insanlar can havliyle iclerine su serpilsn diye aciyor ama bi yerden koptumu toplamak zor oluyor..
bence konuyu cok merak ettigmizden gitti daha da skilmis olabilir
iyi geceler arkadaşlar
Ben kocaman bir salaklık yaptım sanırım atandığım yerde çooooooooook çoookkkkkkkkkk önemli bir sorunum vardı.Annem geldi yanıma işten izin almadığım için derdimi anlatmak amacıyla özle bir psikolog aradım netten buldum adam evinde hizmet veriyormuş.Anneme yalvardım gidelim anlatalım diye derdimi.Annem korktu doktor evinde nasıl hizmet verir diye .Israrla gitmek istedim çünkü derdimçoook büyüktü.Gittik adam evde yalnız yaşıyordu ve kapısında psikolog yazıyordu içerde kitapları ve odası vardı.Netten bulduğum sitede de adamın tüm bilgileri ve ev adresi vardı zaten.Sorunlarımı anlattım.Çıktım annem beni korkuttu o adam ya psikolog değilse neden anlattın sen o çoook önemli sorunlarını falan diye içime bir ateş düştü tabiii.çünküçok önemliydi dolandırıcı falan olabilir dedi annem ama adamın konuşmaları öyle değildi psikolog gibiydi kızlarrr yardım allah aşkına
iyi geceler arkadaşlar
Ben kocaman bir salaklık yaptım sanırım atandığım yerde çooooooooook çoookkkkkkkkkk önemli bir sorunum vardı.Annem geldi yanıma işten izin almadığım için derdimi anlatmak amacıyla özle bir psikolog aradım netten buldum adam evinde hizmet veriyormuş.Anneme yalvardım gidelim anlatalım diye derdimi.Annem korktu doktor evinde nasıl hizmet verir diye .Israrla gitmek istedim çünkü derdimçoook büyüktü.Gittik adam evde yalnız yaşıyordu ve kapısında psikolog yazıyordu içerde kitapları ve odası vardı.Netten bulduğum sitede de adamın tüm bilgileri ve ev adresi vardı zaten.Sorunlarımı anlattım.Çıktım annem beni korkuttu o adam ya psikolog değilse neden anlattın sen o çoook önemli sorunlarını falan diye içime bir ateş düştü tabiii.çünküçok önemliydi dolandırıcı falan olabilir dedi annem ama adamın konuşmaları öyle değildi psikolog gibiydi kızlarrr yardım allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?