offf bu neydi Allahım

Bu ne cesaret maşallah. Hiç tanımadığınız netten bulduğunuz bi adamın evine gidiyosunuz.. ve sizi endişelendiren bu değil de anlattıklarınız oluyor.. Tuhaf valla

Canım haklısında Konu sahibinin sorusu aynen şöyle
O gittiğim psikolog gerçek mi sahte mi?
Biz bunu nereden bilebilirzki
Adamla biz sohbet etmedik, görmedik bir nasıl cevaplayabilirz bu sorusunu

bir sürü muayenehanesı olan doktor dururken evı olanı nıye sectınız ki

çooook onemlı derdınız de neymıs kı yanı adam psıkolog deılse sıze santaj mı yapacak

sanırım takıntılı bırısınız ama madem boylesınız neden emın olmadıgınız bır doktor sectınız

Muayenehanesinde veya kamuda hizmet veren hekim-ler varken, evden hizmet veren hekime gitmek bu kadar çooooook ısrar etmiş olabilirsin?

Hekim bilgilerinde seni tatmin eden ve çoooookk ısrar etmene sebebiyet veren istisnai özellikleri olmalı?

Cesaretinize hayran kaldım doğrusu, tanımadıgınız emin olmadığınız birinin evinde ne işiniz var hırlı mıdır hırsız mıdır belli değil. İnternette bilgilerinin olması bişeyi değiştirmezki. Annenizde niye başında uyarmadı sizi gittikden sonra uyarsa ne fayda gitmişsiniz birkere yapacak hiçbişey yok.

demekki neymiş her önümüze gelene herşeyimizi anlatmıyomuşuz.. ders olur umarım

Tabipler Birliğini arayarak doktorun kimliğini teyit edebilirsin. Her meslek grubunun bağlı olduğu bir birlik veya meslek odası vardır.

Ne dertmis be, canindan kiymetli mi!
Boyle evinde calisan doktorlar olabiliyor. Ha sahte doktor ise sayet bu kisi, sen canini kurtardigina sevin. Anlattigin dert de sadakan olsun.
Su cok cok buyuk dertleri ben de merak etmedim desem yalan olur, aklima her turlu sey geldi, hey allahim.

.

Son düzenleme:
konu açma amacın o kadar saçma ki....
madem psikologun ortamını gördün,,kafan pek yatmadı, derdini anlatmadan çıksaydınn...

hayır madem şüphe duyucaktın annenin o kadar demesine rağmen neden ısrarla gittin anlattın derdini ortada doktormu kalmadı. bide bunu gitmeden düşünücecktin güzelim artık çok geç

tamam işte gi,tmişsin derdini anlatmışsın..
başına kötü bişey gelmemiş..
adam seni tehdit etmemiş paranı çalmamış..
sana zarar vermemiş...
annenin sözleriyle çok korktuysan bi daha gitmezsin olur biter..
neyin yardımını istiyosun bende anlamadım valla...
derdinin üstüne bi dert daha ekleme çabasındasın sanırım...

Bence sen dertli olmayı seviyorsun.

Senin için bir yaşam stili sen sürekli dertli olmalısın düşüncen bu.

Son düzenleme:
yani korkutmak istemem ama anlatmadan geçmicem
halamın bir oğlu bir kızı var. kızı resmen psikopatın tekiyle nişanlanmıştı. daha sonra nişanı attılar ama adam bunların peşini bırakmadı. sonra kuzenim başka bir şehire tayin isteyip gitti telefonunu filan değiştirdi. sonra bir anda adamdan ses seda kesildi (nişanladıkları adam çok zengindi halam da biraz paraya güvenerek nişanlamıştı)
halamın oğlunda kişilik bozukluğu var evi filan dağıtıyor kavga çıkarıyor kendisini kontrol edemiyor.
bir gün halamın çalıştığı yere bir "psikiyatrist" geliyor. (halam diş hekiminin yanında sekreterlik yapıyordu) gel zaman git zaman "psikiyatrist"le muhabbeti ilerletiyorlar. psikiyatrist de halamın oğlunu tedavi etmeyi teklif ediyor. (cüzzi bir miktarla) benim saf halam da atlıyor hemen tabi. annem ve diğer yengelerim kuzenimin zaten doktorunun olduğunu saçmamalamasını söylediler ama adam yok yurtdışında dergilere makale yazdım da yok hocalık yaptım da diyerek kandırıyor halamı. kuzenim 1-2 ay gitti adamın evine adam buna bira açıyor çerez veriyor filan. annemler iyice kıllandılar tabi. gittiler tabipler birliğine öyle bir doktorun olup olmadığını öğrenmek için. adamın verdiği isimde birinin olmadığı ortaya çıktı. meğer kız olan kuzenimin eski nişanlısı bir dolandırıcıyla anlaşmış. bu dolandırıcı erkek kuzenimden kız kuzenimin tüm arkadaşlarının ismini soyismini öğrenmiş, kuzenimin taşındığı şehri öğrenmiş, hastanesini öğrenmiş. kuzenimin telefon numarasını bile almış yani siz düşünün. teyzemler gitti dava filan açtı ama iş işten geçmişti tabi dolandırıcı kaçtı gitti. kuzenimin eski nişanlısı da inkar etti sıyrıldı. kız olan kuzenimin de şehrine gitti taciz etti durdu. bir rahat vermedi kıza

anlattığım çok saçma geliyor olabilir ama anlatayım dedim. biraz gözünüz açık olsun her duyduğunuza gördüğünüze atlamayın ya. valla bizimkiler rezil olduklarıyla kaldılar.

Bunda üzelecek sıkılacak ne var? Herhangibirisine dert anlattığını düşün, parayı da yolda düşürdün kaybettin farz et...Adam öğrendikleriyle sen tehdit edecek değil ya...İnsanlar bir konutu izinle hem ev hemde iş yeri olarak kullanabilirler. Psikologlar ayrıca doktor değildir, sadece psikolji eğitimi almış danışmanlardır. Eğer sorunlarını kısa vadede çözmek istiyorsan bir doktora yani psikiyatriste gitmen gerekir. Netten araştırabilirsin, forumlarda yorum varsa o isimler üzerine yoğunlaşabilirsin. Doktoruna güvenmek önemlidir, kafanda soru işareti yaratacak bir yere gitme; zaten diplomaları da asılı olur görünür yerde...Anneler daha da evhamlıdır, bence telaşa sürükleme anneni, sen kendin hallet

Hımm sağlık bakanlığının danışma hattı filan yokmudur acaba arasan sorsan gerçekten psikologmuymuş?

Canım bncede sen yersiz üzülüyorsun ki adamın adını netten duydun ıyı oldugunu bilmesen gıtmezdın annen sadece ev oldugu için tedirgin oldu ofis olmuş olsaydı annen birsey demezdı bnce bosuna üzülüyorsun ne konuda konustugunuzu bılmıyoruz tabı umarım hersey yoluna gırer

Son Aktivite Bugün 2219:

gırmışsın madem foruma en azından bı yorum yapsaydın daha dün gece delırıyordun çok önemlıydı hallettın mı barı

adam doktor mu cıdden

Adam sırf insanları tehdit etmek veya dolandırmak için psikolog kılığına mı girmiş ?

Ne malum kimin ne anlatacağı ? Veya nasıl bir parasal bilgi edinebilir psikoloğa gelenden ?

Olsa olsa seansa verdiğin para boşa gitmiştir.

Duvarda diploması yok muydu ? Hangi üniversiteden mezundu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…