Offf kızlar yardım

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kizlar yine arada derede kaldım . Beni tanıyan ve seven. bi bayan arkadas grup Watsapt kurmuş . Benle birlikte 4 kısiyiz grupta . Fazla sohbete katılamıyorum . Onlar birbirini tanıyor . Sohbet ediyor 3 birlikte .gecen günde birbirlerinin evine gittiler. Plan program yaptılar . En sonda bana gel sende . Bende yok dedim . Misafirim var .Bu gun birlikte buluştular . Onların cocuğu yok olanında büyüktür . Benim onlarla dolaşmam mümkün değil . Hep kocam sunu aldı . Bunu yaptı . Cocuklardan ben herseyi ertelemisim . Evleneli 6 yıl eşyalarım eskimemiş . Cocuklardan kırılır diye degisim yapmıyoruz . Kirilanida tamir ediyoruz . :))onların yazılarını okuyorum . Ama katılamıyorum . Katılsamda yazdıklarım havada kalıyor . Bazen interneti kapatıyorum . Bazen aciyorum. Onlar yüzünden . Onların ne kaynana ne elti nede görümce sıkıntısı var . Hepsi rahat . Bende rahatımda onlar kadar rahat degilim . Normalde girisgenim. Konuskanim ama bunlara ayak uyduramadim . Bulussamda aynıdır . Sanki beni dışlıyorlar gibime geliyor. Ve bunlar esimin fazla samimi olmasada arkadaşlarının hanımı . Tabi ben 1 tek kadını tanıyorum . Digerlerini tanımıyorum . Onların yazdıklarını okuyunca . Kendimi salak gibi hissediyorum . Sence ne yapsam kizlar.Gruba dahil olamıyorum . Gruptan ciksamda sonradan pişman olurum . Bak adam yerine koyduk aldık guruptan çıktı . Yada hic cikmiyayim . Gurupta yazizşinlar. Bende okuyayım . Sence ne yapayım kizlar .Kendimi salak gibi gordum bu durumda :KK43:(((( ciksamda beni eslerine söylerler bak çıktı offff ne yapayım kızlar not:grup açılali 7 gun

Arada siz de yazın ne yapıyosunuz falan diye. Bizimde var ama biz hepimiz samimiyiz. Daha yeni açmışlar zamanla sıkılırlar zaten.

Bence katıl bugün toplandiklarinda diger 2 siyle de tanış belki güzel anlaşırsın ona göre karar ver ayak uydurmak zorunda değilsin asla da kendini salak gibi hissetme onlar seni severse olduğun gibi kabul ederler bi süre sonra o muhabbetler sıkıcı gelmez belki de güzel olur sizin için katıldığınız zaman onlara güzel zaman geçirirsiniz yani biraz zamana bırakın birden çıkmayın

Neden hayatını başkalarıyla kıyaslıyorsun ki mutluluk parayla mı ölçülür?bence bir evi Güzel yapan eşya değil içinde yaşanan huzurdur. Onlar aldıklarını anlatıp dururken sen de yuvandaki mutluluğu kocanın sana olan sevgisini anlat ve de ki evliliği mutlu kılan eşyalar değil bir yudum sevgi saygı huzurdur bir evde huzur yoksa kalp kırılıyorsa o ev saray villa olsa ne anlamı var?

O arkadaşların o kadar konuşuyor da acaba gerçekten kaçı başını yastığa rahat koyabiliyor belki de kendilerini öyle tatmin ediyorlar

Ay ben neseliyim sizde oyle olun bu dert degil ki aşın kendinizi artik gidin suslenin puslenin giyinin kuafore gidin maddi imkanlar dahilinde elinizden geleni yapin gonlunuzce yasayin bakin kaynanayi gorumceyi taka taka ne hale geliyor insan bide o takmayanlara bakin nasillar ..
sizde degisin arkadas grubuda varmis kizlar bugun ne yapiyoz hadi kahve icelimgibi vs konular acin katilin yani civil civil olun zaten herkes sizinle olmak ister

Kizlar yine arada derede kaldım . Beni tanıyan ve seven. bi bayan arkadas grup Watsapt kurmuş . Benle birlikte 4 kısiyiz grupta . Fazla sohbete katılamıyorum . Onlar birbirini tanıyor . Sohbet ediyor 3 birlikte .gecen günde birbirlerinin evine gittiler. Plan program yaptılar . En sonda bana gel sende . Bende yok dedim . Misafirim var .Bu gun birlikte buluştular . Onların cocuğu yok olanında büyüktür . Benim onlarla dolaşmam mümkün değil . Hep kocam sunu aldı . Bunu yaptı . Cocuklardan ben herseyi ertelemisim . Evleneli 6 yıl eşyalarım eskimemiş . Cocuklardan kırılır diye degisim yapmıyoruz . Kirilanida tamir ediyoruz . :))onların yazılarını okuyorum . Ama katılamıyorum . Katılsamda yazdıklarım havada kalıyor . Bazen interneti kapatıyorum . Bazen aciyorum. Onlar yüzünden . Onların ne kaynana ne elti nede görümce sıkıntısı var . Hepsi rahat . Bende rahatımda onlar kadar rahat degilim . Normalde girisgenim. Konuskanim ama bunlara ayak uyduramadim . Bulussamda aynıdır . Sanki beni dışlıyorlar gibime geliyor. Ve bunlar esimin fazla samimi olmasada arkadaşlarının hanımı . Tabi ben 1 tek kadını tanıyorum . Digerlerini tanımıyorum . Onların yazdıklarını okuyunca . Kendimi salak gibi hissediyorum . Sence ne yapsam kizlar.Gruba dahil olamıyorum . Gruptan ciksamda sonradan pişman olurum . Bak adam yerine koyduk aldık guruptan çıktı . Yada hic cikmiyayim . Gurupta yazizşinlar. Bende okuyayım . Sence ne yapayım kizlar .Kendimi salak gibi gordum bu durumda :KK43:(((( ciksamda beni eslerine söylerler bak çıktı offff ne yapayım kızlar not:grup açılali 7 gun
Bak canım kendine dert etmişsin istiyorsan arada bir görüşürsün bu kadar büyütme kendine rahat edemiyorsan sık sık değil az görüş

Oncelikle bu kadar umursamamalisin. Mutlu hissetmiyorsan o grupta olmak zorunda da degilsin. Ama gruba dahil olmak istersen de once diger ikisi ile tanismakla basla derim. Konusmayi baslat naber falan. Tepki gelir buyuk ihtimalle. Sonra bi oturup kaynasamadik falan dersin bulusursunuz seversen ortamlarini zaten katilirsin icinden gelerek. Yok sarmadi ortam hicbir sey yazmazsiniz olur biter.

aslında sen onlardan daha normalsin. sabahtan akşama kadar telefonun ekranına bakıp yazı yazıyorlar, konuşmalarının %80 i boştur zaten. ne zaman müsaitsen evinde ağırlarsın yada gidersin. bırak... hayatı yaşamıyorlar resmen.

Bu grup olayları bana biraz saçma geliyor zaten bitane gruba üyeyim ama hiç yazmam bi ara çıkicim gizli gizli :KK53: eşimin kuzenleriyle olan grubu var onada üyeyim ne güzel öyle boş boş konuşma yok birlikte bişey yapıcaksak ordan yazışma oluyor hepsi bu :KK49:

Çok abartıyorsun. Kendin sorun yaratıyorsun. Aynen gruba da böyle yazabilirsin. Çocuğum küçük o nedenle biz yeni almıyoruz falan diye. Önemli olan samimi olmak. Sen bu kadar kasarsan karşındaki de kasar. Benim inanılmaz şık arkadaşlarım var ben hiç umursamam kot sweatshirt ile gezerim. Onlar sürekli ev dekorasyonu yaparlar. Benim için hiç önemli değildir.Ama çok iyi anlaşırız. İnan her böyle alışverişten söz eden insan sığ değildir. Kimisi de sorunlarını unutmak için farklı şeylere yönelir. Kimisi acayip çılgın giyinir ama içi çok mantıklı, yere basan bir tiptir. Tanımaya çalış bayanları, kendine ve onlara bir şans ver.

Dert ettiğiniz şey bu mu ya. Ben saydım tam 12 grup var 8i aktif. Sadece gerekenleri okuyorum diğerleri sessizde hep. Görmüyorum bile kim ne yazmış.
Siz de görmeyin.

Back
X