Kizlar yine arada derede kaldım . Beni tanıyan ve seven. bi bayan arkadas grup Watsapt kurmuş . Benle birlikte 4 kısiyiz grupta . Fazla sohbete katılamıyorum . Onlar birbirini tanıyor . Sohbet ediyor 3 birlikte .gecen günde birbirlerinin evine gittiler. Plan program yaptılar . En sonda bana gel sende . Bende yok dedim . Misafirim var .Bu gun birlikte buluştular . Onların cocuğu yok olanında büyüktür . Benim onlarla dolaşmam mümkün değil . Hep kocam sunu aldı . Bunu yaptı . Cocuklardan ben herseyi ertelemisim . Evleneli 6 yıl eşyalarım eskimemiş . Cocuklardan kırılır diye degisim yapmıyoruz . Kirilanida tamir ediyoruz . :))onların yazılarını okuyorum . Ama katılamıyorum . Katılsamda yazdıklarım havada kalıyor . Bazen interneti kapatıyorum . Bazen aciyorum. Onlar yüzünden . Onların ne kaynana ne elti nede görümce sıkıntısı var . Hepsi rahat . Bende rahatımda onlar kadar rahat degilim . Normalde girisgenim. Konuskanim ama bunlara ayak uyduramadim . Bulussamda aynıdır . Sanki beni dışlıyorlar gibime geliyor. Ve bunlar esimin fazla samimi olmasada arkadaşlarının hanımı . Tabi ben 1 tek kadını tanıyorum . Digerlerini tanımıyorum . Onların yazdıklarını okuyunca . Kendimi salak gibi hissediyorum . Sence ne yapsam kizlar.Gruba dahil olamıyorum . Gruptan ciksamda sonradan pişman olurum . Bak adam yerine koyduk aldık guruptan çıktı . Yada hic cikmiyayim . Gurupta yazizşinlar. Bende okuyayım . Sence ne yapayım kizlar .Kendimi salak gibi gordum bu durumda
(((( ciksamda beni eslerine söylerler bak çıktı offff ne yapayım kızlar not:grup açılali 7 gun