- 24 Aralık 2014
- 184
- 47
- 38
- Konu Sahibi sweetsmile12
-
O ne saçma iş ya tövbe yarabbim çocuk bakıcılığı yapmak zorunda değilsin bence kim ne derse desin herkesin kendi hayatı var
Bence eşinle oturup sakince konuşmalısın bunu istemediğini falan güzel dille.. Tepkisi ne olur?bende öyle düşünüyorm doğru olanda bu ama onlara göre yanlıs işte bişey desen suç .. insanı hiç düşünmüyolar bitek kendilerini düşünüyolar..
Eşiniz e bahsedebildiniz mi bu durumu sanmıyorum onun da kabul edeceğini eğer bu konuya sıcak bakarsa o zaman işler daha da zorlaşır ama kabul etmeyin zor olur gerçekten
12 yaşında çocuğun sorumluluğunu sana nasıl yüklerler? Şimdi öyle bir durum ki istemiyorum desen ayrı bir dert kötü gelin olursun neşin ne diyor bu konuda? Haberi var mı?
Yeni evlenip 12 yasinda bir cocukla yasamak bakmak bu olasi degil oyle sey olmaz hadi simdi neysede esin gelince konuş baksınlar bir caresine ya daha birbirinizle dogrudurust vakit gecirememissiniz bi caresini dusunsun eşin bence gelince ayip
o neymiş öyle ya ara ara gelecek kalacak olsa neyse. ne zamana kadar bakacaksın ki kaynına?
ortaokula gidiyordur şimdi o liseyide orda okuyacaksa kafadan bi 6-7 yıl sizle mi kalacak?
Bende kaynima baktım .. her şey bir yana masrafı dağ gibi ,10 saat uzaklikda bi şehirde yaşıyoruz.. okadar kardeş olmalarına rağmen kimse maddi manevi destek çıkmıyor.. ergenliğe girdi ve bir sürü sorun yaşatı bize .. hala da aklıma geldikçe çıldırıyorum.. ve şükür sabrın sonu Selamet onu yatılı okula verdik artık sadece hafta sonları bizde.. yeni evli gibi olduk. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum "mecbur kalmadikca"
Eşinle aranizi ,kisiliginizi, kv, kp nasil bilmiyorum tanimiyorum tabiki belkide mecbur kalacaksin ama ben olsam elimden geldigi kadar diretirdim baktim olmuyor cocukla hic ilgilenmezdim 5 karista surat ederdim cok zor bir durum ses etmesemde pskolojik baski yapardim yani zaten onun sizle yasamasi cicim aylarini berbat edecek onuda gectim senelerce ben tahammul edemezdim o cocukla ayni evde bilemiyorum yillar geri gelmiyooordediğim gbi eşimde istemiyo ama onlar dediklerini yaptırmak için ellerinden geleni yaptırcaklar yıne üzülen ben olcam diye korkuyorm
daha öncede anlattığım gibi benim eşim asker ve benimde tek isteğim onun gelip evimi bir an önce ayırmak ama hep sorunlar çıkıyor. kayınpederin 1buçuk yıl önce iş kazası yaptı ve suan raporları var malulen emekli çalışamıyor ama daha mahkeme sonuçlanmadı tazminatını vermediler dahada uzun sürcek gibi görünüyor. kayınvalıdemlerın bi adapazarında köyde evleri var bide izmitte kayınpederimin işi burda diye ev almışlar küçük kaynımda(12yasında) burda daha iyi okullarda okusun diye evi almıslar ama kaynpederm kaza yaptı ve çalısamıyo şuan kayınvalıdem ve kayınpederım köyde duruyolar kayınpederımın babası rahatsız ona bakıyolar bide açıkçası şehire alışamamıslar fazla.. ellerinden gelse benide köyde otturtcaklar ama ben köy hayatı blmem kabulde etmem neyse suan onlar köyde ben burda küçük kaynıma bakıyorm izmitte eşim mayısta askerden geliyo burdan iş bulmayı ve izmitte oturmayı düşünüyoruz ama küçük kaynımında bizimle kalmasını bizim bakmamızı istiyolar açıkcası benım hönlüm pek razı değil ben eşimle basbasa kalmak kendi evmde rahat rahat dolanmak isterim ve cocuk bakcak olsam dogurup kendi cocuguma bakarm sırf keyıf için gelip kendileri bakmıyolar şehır hayatına alışamadılar hep soru cıkarıyolar bitek kendılerını düşünüyolar ben napıcam yanlısmıyım dogrumuyum napıcam artık
Dogru dusunuyorsun,
olmaz oyle sey.
Sana mi dogurmuslar cocuklarini.
Herkes evladina kendi sahip cikmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?