Ayyy bi tuhaf oldum okuyunca... Ne kadar doğru... Herşeyin en doğru zamanını Rabbim bilir tabi, ama biz aciz kulları beklemekten yoruluyoruz zaman zaman... İnşallah bekleyişlerimiz uzun sürmez... Sat'ım 27 eylül, bakalım bu sefer bebeğim geldi mi??? Umutlarım çok yorgun ama yine de acaba demekten alamıyorum kendimi :44: Keşke bayram hediyesi gibi gelse meleğim
yazdıkların çok hoşuma gitti. hamile kalamadık diye üzülüyoruz. ama Allah'ı ne kadar çok anıp dua ettiğimizi unutuyoruz bu arada. pekii hamile kalırsakta böyle Allah'a bebek versin diye dua ettiğimiz kadar bebeği verdiği için de şükredebilecekmiyiz acaba. hakikatten Kuran'da da ayetlerde yazdığı gibi çok az şükrediyoruz. ayy çok duygulandım. :26:
allah hepimize beklemek için sabır wersin inşallahhhh
çokk bekledik biz ve o kadar çokta dua ettik umarım bizleri dahada fazla bekletmeden bebeklerimizi verecek inşallah tabikide şükür ediyoruz edeceğizde hemen bebek sahibi olanlardan değiliz biz bence daha dahada fazla şükür edeceğimize inanıyorum arkadaşım.
siz ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?
biz mart ayından bu zamana kadar arada korunmadığımız oldu ve tutmadı tabi ama son 3-4 aydır hiç korunmuyoruz ama daha tutturamadık bebişi. İnşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz yumurcağımıza.
benimde olmadı 2.5 yıldır korunmasız hep istedik hep tedavi gördüm sonuç sıfır bu ayda puregon ve progestan verdi doktor kullandım adetime 4 gün var kan testi sonucum hcg 1.2 yani yokk((((
o ilaçlar yumurtlama problemi içinmi kullanılıyor kusura bakma bilmediğim için soruyorum.
bir problemimiz yok ama doktor her ay bi yumurtlama ilacı veriyo bide çatlama iğnesi her zaman ilaçlar daha pahalı oluyo bizde etkili olacak diye alıyoruz progestan düşük tehlikesini ortadan kaldırıyo rahmi kalınlaştırıp hamile kalmayı kolaylaştırıyo puregon iğnede yumurta büyütüyo ama şu an adet oldum bu ayda işe yaramadı
ahh ahhh keşke bayram hediyesi gibi gelse ne kadar güzel söylemişsiniz.6gününüz kalmış benim bu ay beklenen tarihten önce geldi moralim bozuluyor artık.bütün engelleri aştık biz ama neden olmuyorr( bazen isyan etmek istesemde şükürler olsunki bişey bana engel oluyor Allahım gönlümüzden geçenleri versin yarabbim bizleri artık dahada fazla bekletmeden hayırlı sağlıklı ewlatlar versin hepimize.bu ay ovulasyon testi alcam umarım işe yarar belki vesile olur.
siiz ne kadar zamandır düşünüyorsunuz?
Canım biz mayıstan beri deniyoruz ama olmuyo, ben hormon testlerimi yaptırdım bi sorun çıkmadı, artık en geç yılbaşına kadar olmazsa eşime sperm analizi yaptırıcazAslında yıllardır bekleyenlerin yanında benimki biraz şımarıklık oluyo belki ama elimde değil, çok korkuyorum ya hiç olmazsa diye...
rabbim ' den dileğim gülyüzünüzü güldürsün.
sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah (amin)
amin inşallahvalla bu konuda baya ilaç kullandım artık baya bi uzman oldum klomen, ovitrelle,menogon, puregon, progestan tam 2.5 yıl oldu bide adet düzenleyiciler var tabi elde var sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?