28 yaşımdayım bende 9 yıllıkta ewliyim çanakkaledeyiz şimdi seneye nerde olcaz allah kerim.eşimin işinden dolayı geziciyiz biz.
yaşında o kadar büyük değilmiş hani yaş kaçtı durumunda değiliz sen daha hiç değilsin çok şükür.herşey istediğimiz gibi olcak inşallah.
Ben açıkçası böyle bi durumda olup da offf demeyen ya da "herkesin oluyo da benim niye olmuyo?" diye zaman zaman da olsa düşünmeyen biri olabileceğine pek ihtimal veremiyorum. Sonuçta hepimiz insanız ve zaman zaman tahammül edemememiz çok normal diye düşünüyorum. Rabbim bu sınavı veren herkesi en kısa zamanda bebeğiyle mükafatlandırır inşallah :97:
amin inşalh canım.. bizde batman dayız.. sanırım eşin asker ..
ben cıkıyorum.. cok uykum geldi.. iyi geceler sana..
öncelikle 16 yıl baya baya uzun dile kolay. akabecim her insan farklı farklıdır sen imtihan dersin bende derim sen off demezsin ama ben bazen derim kimseyi diyor yada demiyor diyerekten yargılamam herkezin kendi düşüncesi.bende zaten her zaman off diyen biri değilim.reglimin ilk gününde her bebek isteyen bayanda olduğu gibi üzüntü karamsarlık belki şaşkınlık oluyor.bende konuyu açarkenki o anki duygularımla off dedim.
bulunduğum yerde eşimden başka kimsem yok ana baba kardeş akrabalar herkez memlekette uzaktalar ve doğal olarak bende artık bir bebek istiyorum ve hatta çoook istiyorum o yüzden ''der geçerim'' gibi bir laf edemiyorum cnm . tabiki herşey Allahtan verende O alanda O ,O ne derse o olur ben sadece diliyorum ve yapmamız gerekenleri yapıyoruz işte soğana incire vs vs umutlanıyoruz.inşallah sende tez zamanda ewladına kavuşursun...
kesinlikle kimseyi yargilamam, kisi nasil arzu ediyorsa imtihani ile öyle basetsin
ben sadece basligi görünce öyle icimden gelenleri paylasmak istedim,
Rabbim hepimizin muradini hayirlisiyla versin insallah..
Dün kanda gebelik testi yaptırdım, negatif çıktıİçimdeki yangını, acıyı tarif edecek kelime bulamıyorum... Bugüne kadarki en acı doğumgünümü yaşıyorum. Eşim de sen her testte böyle ağlarsan hayatta olmaz zaten diyip iyice çökertti beni... Evet stres büyük düşman ama ben bebek düşüncesini aklımdan nasıl çıkarıcamki... Bu konda fikri olan var mı? Çünkü böyle devam ederse sağlığım bozulacak...
Hayır canım günüm geçmedi satım 27 eylül ama zaten kan testi için günün geçmesine gerek yok diye biliyorum ben
Allaha sormus. neden demis neden istedigimi vermiyorsun. Allah cevap vermis "bekle". kadin yalvarmis. artik demis sabrim kalmadi nolur ver artik yada vermiceksen vermicem de. Allah cevap vermis "bekle" .kadin sinirlenmeye baslamis isyan etmis. artik beklemek istemiyorum demis. ne cevap vereceksen hemen ver .Allah gulumsemis yine cevap vermis. " eger istedigini hemen verseydim beni bu kadar anarmiydin? bu kadar hatirlarmiydin? bu kadar derin tanimaya calisirmiydin? eger hemen verseydim verdigimin kiymetini bilip anlayip her firsatta sukredermiydin? " demis. sonra devam etmis "BEKLE" ''.......
bir yerde okudum çok hoşuma gitti paylaşmak istedim sizinle.
allahım sana şükürler olsun yarabbim sen herşeyin hayırlısını ver yarabbim.18 ekim itibariyle bu ayda kırmızılar geldi ve her ay geçtikçe ve insanların ''çocuğun yokmu'' lafına sinir olmaya başlıyorum offff ne zaman allahım ne zamannnn isyan etmiyorum hayırlısını ver yarabbim ama beklemek artık zor geliyoo.
Ne kadar güzel bir yazı. Yüreğimi okşadı aslına bakarsan bende öyle isyan etmemeye çalışıyorum ama insanız ya ... Sabır bazen patlıyo... Rabbim her şeyin hayırlısını versin hakkımızda ne hayırlısıysa rabbim daha iyi bilir. Bize düşen sabretmek.:)
bu ay yine olmadıııııııııııııı olmadııııııı olmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
hayırlısı olsun cimcime
ama tavsiyem yumurtlama dönemlerini hormon testlerini iyi takip etmeniz
Allah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?