Offff bu ayda olmadı diyenler hadi buraya :(

amin inşalh canım.. bizde batman dayız.. sanırım eşin asker ..

ah ne güzel demişsin simlipembem walla inşallah en kısa zamanda mükafatlandıracak.işte bazı zamanlarda isyan etmiyorum ama ahh üfff offf gibi kelimelerim çıkıyo eşime hiç belli etmemeye çalışıyoruum kalkıp buraya yazıyorum çokmu yaaa derdimi anlatacağım sadece burası var.

Allah eşlerimizinde bizlerinde yardımcısı olsun allahım canlarını korusun hainlere fırsat verdirtmesin zor arkadaşım zor.işte gurbetteyiz ya daha çok istememizin sebeplerinden biri bu olsa gerek.

kesinlikle kimseyi yargilamam, kisi nasil arzu ediyorsa imtihani ile öyle basetsin
ben sadece basligi görünce öyle icimden gelenleri paylasmak istedim,
Rabbim hepimizin muradini hayirlisiyla versin insallah..

Dün kanda gebelik testi yaptırdım, negatif çıktı İçimdeki yangını, acıyı tarif edecek kelime bulamıyorum... Bugüne kadarki en acı doğumgünümü yaşıyorum. Eşim de sen her testte böyle ağlarsan hayatta olmaz zaten diyip iyice çökertti beni... Evet stres büyük düşman ama ben bebek düşüncesini aklımdan nasıl çıkarıcamki... Bu konda fikri olan var mı? Çünkü böyle devam ederse sağlığım bozulacak...

mayıstan beridir deniyorsunuz 6 aydır yani.1seneye kadar yolu var beklemekten başka çaren yok cnm ya.ama daha öncede demişim eşin için bi sperm testi yaptırabilirsiniz.eğer bi problem varsa sende boşu boşuna üzülme şimdiden.en azından içiniz rahat eder varsa bişey tedaviye başlanır.bak kendin diyorsun sağlığım bozulcak diye daha ortada bir sorununuzun olup olmadığı bile yok belli değil.

Hayır canım günüm geçmedi satım 27 eylül ama zaten kan testi için günün geçmesine gerek yok diye biliyorum ben

Ne kadar güzel bir yazı. Yüreğimi okşadı aslına bakarsan bende öyle isyan etmemeye çalışıyorum ama insanız ya ... Sabır bazen patlıyo... Rabbim her şeyin hayırlısını versin hakkımızda ne hayırlısıysa rabbim daha iyi bilir. Bize düşen sabretmek.:)

sabreden derviş muradına ermiş hesebı yani inşallahh cnm bekliyoz işte bekliyozzz bakalım

bu ay yine olmadıııııııııııııı olmadııııııı olmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

hayırlısı olsun cimcime

ama tavsiyem yumurtlama dönemlerini hormon testlerini iyi takip etmeniz

Allah gönlünüze göre versin

merhaba kızlar 29 yaşındayım 14 aylık evliyim yaklaşık hazirandan bu yana 5 aydır bebek istiyoruz bu ay 6 ay artık..ama tutmadı..biliyorum erken ama eşimin sprmlerinde az da olsa problem var ve bu durum beni korkutuyor ne yalan söyleyeyim..bu ay olacak mı bakalım tam yumurtlama öncesi dönemdeyim..sat 2 kasım inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize...Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ...

hayırlısı olsun cimcime

ama tavsiyem yumurtlama dönemlerini hormon testlerini iyi takip etmeniz

Allah gönlünüze göre versin

adet zamanımda kan testleri yapıldı hiç bir problem yok şükür rahim filmide çekilmişti tüplerimde açık şükür.eşimde varikosel vardı ameliyat oldu şimdi ondada bir sorun kalmadı şükür ve 1 seneyi geçti bunlar olalı hala bekliyoruz ve hala olmuyoooo
yarın ilk kez yumurta takibi için gidicem allahım büyük bekliyoruz üzerimize düşenleri yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…